Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Buďte originální. Dřevěné palubky, plotovky, fasádní a terasové profily mohou hýřit barvami a pořídíte je v nejrůznějších dezénech. Nevěříte? Pak navštivte výrobce a prodejce výrobků ze dřeva, firmu WOODCMTE s.r.o. a přesvědčte se sami. Na prodej jsou balkonové prvky, ohradové akátové kůly, okrasné kmeny Carapanauba, Quari quari, venkovní akátové ...
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Maloobchod, prodej, montáž, poradenství: - podlahové krytiny - plastová okna, dvěře - dřevěná okna, dvěře - krb, krby - schodiště - koupelna - návrh interiéru.

Architektonické návrhy, studie a projekty všech druhů staveb: -bytové domy, občanská výstavba, průmyslové stavby -novostavby a rekonstrukce -pozemkové úpravy -rekonstrukce a zateplování všech druhů budov -inženýrská činnost, statické posudky -tepelně-technické výpočty, energetická náročnost budov.

Služby: - návrhy a projektování staveb - zakládání staveb - dřevostavby - zděné stavby - stavební poradenství

Poskytuje - fotografické služby Design interiérů Grafika

Služby: -bytový architekt -urbanismus -projekční činnost -realitní činnost.

Služby: -architektonické práce -projektové práce.

Nabídka architektonických a projektantských služeb, konzultace, studie, vizualizace, dokumentace pro stavební povolení všech typů staveb.

Návrhy bytových interiérů a exteriérů.

Služby: - architektonické návrhy budov a interiérů - vypracování kompletní projektové dokumentace - kalkulace stavebních prací.

Služby: -architektonické studie, interiéry, fasády -urbanistické studie -územní plány. Poradenství: -úpravy zahrad -alternativní energetika -barevná typologie osob -grafologické rozbory písma.

Architektonická a inženýrská činnost -projektování.

Služby: -architektonické a inženýrské včetně projektování -projekční činnost elektro -rozvody NN, VN, trafostanice -veřejná osvětlení -elektropřípojky.

Služby: -architektonické -projektová a inženýrská činnost -urbanismus.

Projekční kancelář: -projektová a inženýrská činnost stavební. Služby: -od architoktonické studie, přes projekt, až porealizaci a vyhodnocení stavby.

Architektonická činnost: -návrhy interiérů -bytový architekt -realizace na klíč -grafické práce -loga, znaky firem.

Architektonický atelier: -vypracování architektonických studií -vypracování kompletních projektů staveb -vypracování územních plánů

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nábytek -sedací soupravy -kuchyňské soupravy -dvoulůžka, palandy -válendy, pohovky -rozkládací křesla -jídelní a konferenční stoly -italské kuchyně -sektorový nábytek. Služby: -architekt -konzultace -montáž -doprava.

Projektování a výroba: -atypické schodiště a zábradlí z mosazi, nerez oceli a skla včetně dřevěných prvků -návrhy a realizace atypických interiérů.

Zahradní a krajinářská architektura, lesy zvláštního určení, vodní plochy, výuka a poradenství.