Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Buďte originální. Dřevěné palubky, plotovky, fasádní a terasové profily mohou hýřit barvami a pořídíte je v nejrůznějších dezénech. Nevěříte? Pak navštivte výrobce a prodejce výrobků ze dřeva, firmu WOODCMTE s.r.o. a přesvědčte se sami. Na prodej jsou balkonové prvky, ohradové akátové kůly, okrasné kmeny Carapanauba, Quari quari, venkovní akátové ...
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Architektonická a projekční kancelář. Projektování pozemních staveb: - studie - projekty pro územní rozhodnutí - stavební povolení - prováděcí projekty a realizační dokumentace staveb. Inženýrská činnost: - návrhy a projekty interiérů. Ateliér: - Opava, Olbrichova 13.

Nabízím projekční práce a související inženýrskou činnost včetně komunikace s úřady. novostavby, rekonstrukce, stavební úpravy, půdní vestaveby, zaměření stávajícího stavu objektů, osazení objektů do terénu. Nová zelená úsporám Architektonické služby

Kuchyňské studio - designerské práce, výroba, montáž, prodej kuchyňských elektrospotřebičů a příslušenství.

Realizace komplexních interiérů bytů, rodinných domů, kanceláří, ordinací a dalších. Zaměřujeme se na exkluzivní design a precizní provedení, pracujeme s materiály jako je masivní dřevo, dýhované materiály, sklo, nerez, přírodní a umělý kámen, Corian apod. Zajišťujeme vlastní architektonickou činnost.

Projekty a realizace novostaveb i rekonstrukcí. Návrh rodinného domu i s 3D vizualizací. Kompletní projektová dokumentace. Vyřízení stavebního povolení. Realizace a zkolaudování staveb. Spolupracujeme se zahradními architekty a designéry. Pomoc s financováním staveb.

Výroba: - reklamní polepy - reklamní textil a předměty - weby

Činnost: - projektová, projektování, projekce - inženýrská. Architekt.

Statická a projekční kancelář - statické posudky - návrhy a statické posudky konstrukcí všech materiálů - statické výpočty základů staveb - projekční činnost, projekty - vizualizace.

Projekční kancelář Dotační servis NZÚ Inspektor nemovitostí Energetické poradenství

Společnost NAZCA, s. r. o. se v rámci své činnosti věnuje návrhům a realizacím především atypických interiérů a exteriérů, zpracování grafických návrhů a také 3D vizualizacím. Zákazníkům poskytuje komplexní služby od návrhu po realizace včetně dodávky designových prvků.

Návrh, realizace, výroba, dodávka, montáž: - interiéry - kancelářský nábytek typový i atypický - sedací nábytek - kancelářský, konferenční.

Architektura, projekční činnost. Realizace-interiéry. Montáž: - sádrokarton - plovoucí podlahy. Rekonstrukce: - byty - rodinné domy - bytová jádra - koupelny. Výstavba: - podkroví.

Pomůžeme vám s Vašimi interiérovými projekty. Vybíráme pro vás ty nejlepší designéry, architekty a řemeslníky. Ušetříme Vaše peníze a Váš čas. Svěřte nám vaši vizi a o více se nemusíte starat. Ať už se jedná o obytný, kancelářský, nebo obchodní prostor, postaráme se o to, ať dostanete designový návrh podle vašich představ. Pokud se u nás ...

Projektová činnost ve výstavbě

Společnost esox your partner s.r.o. se zaměřuje na návrhy a realizaci interiéru, komerční prostory, kanceláře a hotely včetně technického vybavení.

Společnost MAF-OVA s.r.o. se zaměřuje na design a výrobu atypických interiérů a výškové práce.

Nabízí komfortní ubytování v osmi klimatizovaných pokojích. Pokoje jsou s dvoulůžkem, kuchyňským koutem a vlastním sociálním zařízení. V některých pokojích je i možnost přistýlky a domácí zvířata jsou zde povolena za poplatek.

Dagmar Kutá je architektka, která má navrhne interiér dle Vašich představ. Působí v Ostravě.

VBS projekce s.r.o., firma působící v okrese Opava, poskytuje projekci a diagnostiku budov.

Působíme v celém Moravskoslezském kraji i v Olomouckém kraji. Stavební činnost: - bytová výstavba, novostavby na klíč - rekonstrukce nemovitostí, přestavby - projekční a přípravné práce pro projekty staveb - návrh a realizace interiérů - návrh a realizace exteriérů Činnost: - zemní práce, terénní úpravy - demolice, bourací ...

Architekt Michael Kocych se narodil v roce 1973 ve Frýdku-Místku, zde vystudoval gymnázium Petra Bezruče (1988-1992) a Fakultu architektury ČVUT v Praze (1992-1999), praxe v atelieru Atelier A Praha (1997-2001), v roce 2001 založil samostatný architektonický atelier ve vlastním studiu Kocych Architects, od od roku 2003 orientace na tvorbu ...

Naše firma se od svého vzniku zabývá navrhováním a realizací interiérů na klíč. Postupně však do svého portfolia zahrnula i montáž hliníkových systémů ALUMISTR použitelných k zasklívání balkónů a lodžií, stavění prosklených interiérových dělících příček, zimních zahrad, altánů a různých atypických konstrukcí. Zabýváme se dále prodejem ...

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Výroba a opravy obuvi, brašnářského a ...

Jsme koupelnové a interiérové studio zabývající se návrhy a vizualizacemi koupelen a interiérů. Dodáváme prvotřídní obklady a dlažby. Koupelny a interiéry na klíč. Nechte si navrhnout designové koupelny od nás!