Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Buďte originální. Dřevěné palubky, plotovky, fasádní a terasové profily mohou hýřit barvami a pořídíte je v nejrůznějších dezénech. Nevěříte? Pak navštivte výrobce a prodejce výrobků ze dřeva, firmu WOODCMTE s.r.o. a přesvědčte se sami. Na prodej jsou balkonové prvky, ohradové akátové kůly, okrasné kmeny Carapanauba, Quari quari, venkovní akátové ...
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Architektonický ateliér. Komplexní projekční činnost: - pozemní stavby - bytová výstavba, průmyslové objekty, veřejné stavby - interiéry, rekonstrukce. Urbanistické studie, prováděcí projekty.

Projekce, projektová činnost: - projekty staveb, - architektura, - návrh interiérů, - vizualizace, animace. Provozovna: Hornická 198, 788 32 Staré Město

Projekce a inženýrská činnost. Architektura. Urbanismus, zastavovací plány, studie. Design.

Architektonické studie, urbanismus, projektové dokumentace.

Návrhy interiérů, poradenství Feng Šuej, proměny interiérů, desing, bydlení, styl, přednášky.

Práce, činnost, projekce: -architektonická -inženýrská

Stavební projekce: - bytové a občanské a průmyslové stavby - interiéry. Architektonické studio.

Projekční ateliér COOP Projekce, projektování staveb. Architektura.

Architekt - architektonická kancelář.

Architektonická a projekční kancelář: - návrhy a studie - architektura - urbanismus - interier - design.

Ateliér Libra Komplexní projektová činnost ve výstavbě - studie interiérů, exteriérů, zahrad - originální řešení interiérů rodinných domů - originální řešení interiérů - kompletní inženýrská činnost. Moderní architektura.

Architektura, architektonické studie: -rodinné domy -průmyslové stavby -bytová a občanská výstavba. Stavební projekce. Urbanismus. Komplexní služby v oblasti: -návrhy a vybavení interiérů bytových i veřejných. Design interiéru: -prvky pro sériovouo výrobu.

Návrh, realizace: - kancelářské interiéry.

Architektonická a projekční kancelář. Projekce, projektování: -občanské stavby -průmyslové stavby -obytné stavby -interiéry. Urbanismus.

Projekce: -bytové, občanské, průmyslové stavby od studie po projekty pro realizaci stavby včetně vyřízení stavebního řízení. Architektura, interiéry: -dodávka na klíč.

Architektonická kancelář: - projektová a inženýrská činnost ve výstavbě.

Architektonický ateliér. Stavební projekce.

Projekční kancelář: -projektová činnost ve výstavbě -rekonstrukce -novostavby -drobná architektura, zahradní a krajinářská tvorba -interiérová tvorba -urbanismus a územní plánování. Architektonické studie, návrhy a projekty staveb a interiérů, občanské a obytné stavby, vestavby.

Služby: -architektonické a inženýrské činnosti -včetně projektování.

Projekce stavební: - novostavby - rekonstrukce. Architektonická činnost.

Informační centrum České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě. Prodej technické a odborné literatury: - technická literatura - česká a slovenská odborná stavební literatura - české a slovenské stavební časopisy a časopisů příbuzných oborů - prodej publikace ČKAIT a další odborných publikací a ...