Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Buďte originální. Dřevěné palubky, plotovky, fasádní a terasové profily mohou hýřit barvami a pořídíte je v nejrůznějších dezénech. Nevěříte? Pak navštivte výrobce a prodejce výrobků ze dřeva, firmu WOODCMTE s.r.o. a přesvědčte se sami. Na prodej jsou balkonové prvky, ohradové akátové kůly, okrasné kmeny Carapanauba, Quari quari, venkovní akátové ...
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Zabýváme se bytovým designem a designem veřejných prostor. Poskytujeme komplexní služby od počáteční konzultace přes projekt a vlastní dodání designového nábytku až po závěrečnou instalaci do interieru nejen pro Sušici a okolí.

Nabízíme 3D grafické návrhy, projekty a vizualizace koupelen, kuchyní a interiérů. Realizace luxusních koupelen, rekonstrukce koupelny, bytu, bytových jader, důraz na kvalitu, individualitu a design. Provádíme obklady do koupelny, kuchyně na míru.

Služby - architekt - návrhy interiérů i rodinných domů.

Architektonický ateliér: - architektonické studie - návrhy interiérů - urbanismus.

Projekce, dodávka, montáž: - vzduchotechnika, klimatizace - plynovody (domovní, průmyslové) - vytápění - měření, regulace.

Činnost: - plynoinstalace - plynařské práce - revize - plynovody - rozvody, přípojky - opravy úniku plynu

ARTTECH studio Služby: -realizace interiérů bytů a domů

Návrhy a realizace interiérů, prodej obkladů, dlažeb, sanitární keramiky, sprchových koutů, van, vodovodních baterií, koupelnového nábytku a doplňků. Nabízíme kompletní servis od návrhu po realizaci.

Firma K&R-Tech, s.r.o. je začínající firma v oblastech: - konstrukční design - konstrukce a vývoj plastových, plechových a interiérových dílů - vypracování projektů - sériová i kusová výroba ve frézování.

Architektonicko - projekční ateliér - projektové dokumentace.

Architektonicko - projekční ateliér - projektové dokumentace.

Služby - projektové dokumentace - 3D vizualizace rodinných domů a interiérů.

Návrh a realizace interiérů - komerční prostory - kanceláře - byty - jídelny - ordinace. Čalounění nábytku.

Služby: -návrhy dřevěných konstrukcí

Služby: -architektonické návrhy staveb včetně jejich interiérů -zpracování projektu na vysoké architektonické a konstrukční úrovni -inženýrská činnost.

Projekční a architektonický ateliér.

Architektonicko inženýrská kancelář: -návrh a zpracování projektových dokumentací -návrh interiérů -poradenství.

Realizace výstavních expozic, veletrhů a výstav. Kompletní zajištění prezentace. Realizace sportovních a kulturních akcí. Autodoprava, osobní a nákladní přeprava. Půjčovna audio, video techniky a vybavení - reproboxy, mikrofony - LCD a plazma TV - notebooky, tiskárny, kopírky - pódia, tribuny

Truhlářství, výroba, prodej: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - skříně - atypický nábytek Služby: - návrhy interiérů

Služby: - provoz a správa webových portálů - reklama - marketing