Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní makléř Petr Revenda
Realitní makléř Petr Revenda působí ve Swiss Life Select Reality, jenž patří mezi největší realitní společnosti na českém trhu. Poskytuji služby realitního makléře. Provádím realitní činnost, nabízím nemovitosti, prodávám byty, domy, pozemky. Realitní kanceláře naleznete v Kolíně a Hradci králové.
Realitní makléř Petr Revenda
Prodejce bytů pro městské části Předlice a Trmice v Ústí nad Labem

Společnost Industrial Park s.r.o. zajišťuje zpracování a výrobu dekoračních předmětů, dárkového a spotřebního zboží. Společnost také pracuje v oblastech pohlednic a papírnictví. Mezi služby společnosti se řadí i pronájem výrobních a skladových prostor.

REALITY MELOUN s.r.o. se zaměřuje na poskytování realitních a makléřských služeb.

Axam reality s.r.o. je realitní společnost poskytující služby v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, k dispozici jsou byty, domy, rekreační objekty a pozemky.

Kancelar29 nabízí balíček virtuální kanceláře, který zahrnuje mimo jiné virtuální adresu pro registraci společnosti, profesionální korespondenční služby a možnost využití konferenčních místností v případě potřeby uspořádat jednání.

Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Realitní HM s.r.o. je strážnická realitní kancelář nabízející domy, byty a rekreační objekty. Zaměřuje se na prodej, výkup, oddlužení a financování.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené

BDLV s.r.o. se zaměřuje na pronájem nemovitostí a na účetnictví.

PŘIBYL & PARTNERS s.r.o. se zaměřuje na profesionální realitní služby.

Martin Slavík je realitní makléř, který poskytuje komplexní služby při prodeji nemovitostí. Specializuje se na lokalitu Pardubic a okolí a zajišťuje videoprohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie a home staging.

BEKU Professional s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti správy nemovitostí, rekonstrukce bytů, stavebních prací, malířství a tapetářství.

Společnost TOMI investment, s.r.o. se zabývá správou a pronájmem nemovitostí

ARCHEON Truhlářství se zabývá stavitelskou činností, truhlářskou, zámečnickou výrobou, úpravou veřejného prostranství - parky, hřiště a také pronájmem prostor.

Hub, s.r.o. je společnost, která provozuje síť coworkingových a eventových prostorů pod značkou Impact Hub. Impact Hub je mezinárodní komunita lidí, kteří chtějí tvořit pozitivní změny ve světě podnikání, společnosti a životního prostředí. V České republice má Impact Hub tři lokality: v Praze, Brně a Ostravě. Impact Hub nabízí svým členům a ...

Ing. Jiří Brázdil se zaměřuje na vedení účetnictví a realitní činnost.

Realitní makléř Helena Hrušková se již více než 20 let nabízí komplexní realitní služby v Ostravě a okolí. V rámci své činnosti nabízím veškeré služby týkající se zprostředkování nákupu, prodeje i pronájmu veškerých nemovitostí (domy, byty, průmyslové objekty, pozemky, a další). Dále se zabývám také zajištěním správy nemovitostí, což obnáší ...

Prodej a pronájem - byty - domy - rekreační objekty - pozemky Prodej a pronájem - komerční objekty - garáže

Realitní kancelář v Olomouci, která se se zaměřuje především na prodej a pronájem bytů, domů, pozemků či developerských projektů. Zajistíme také finanční služby a investice.

V budově AB CENTRUM se zaměřujeme na pronájem volných kancelářských a nebytových prostor v Olomouci s možností variabilního uspořádání dle vašich potřeb. Součástí pronájmu kanceláře je také dodávka energie nebo možnost závodního stravování. Náš kancelářský komplex zahrnuje nejen kanceláře, ale také skladovací prostory a parkoviště. Charakter ...

Oborníci v Kurko Reality se specializují na prodej pozemků, bytů i rekreačních nemovitostí.

Petr Ivanko s.r.o. je realitní makléř se zaměřením na prodej bytů a domů se zaměřením na prezentace nemovitostí, videoprohlídky, virtuální 3D prohlídky a kvalitní fotografie.

-Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Obchodní činnost

Skladovanie Výroba hračiek a hier Administratívne služby Reklamné a marketingové služby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Organizovanie kultúrnych a iných spoločenských podujatí Prevádzkovanie kultúrnych, spoločenských a zábavných ...

-Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba, obchod a služby jinde ...