Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Realitní makléř Petr Revenda
Realitní makléř Petr Revenda působí ve Swiss Life Select Reality, jenž patří mezi největší realitní společnosti na českém trhu. Poskytuji služby realitního makléře. Provádím realitní činnost, nabízím nemovitosti, prodávám byty, domy, pozemky. Realitní kanceláře naleznete v Kolíně a Hradci králové.
Realitní makléř Petr Revenda
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní kancelář: -zprostředkování prodeje, pronájmu a nákupu rodinných domů, chalup a chat

Společnost Reality KF, s.r.o. zprostředkovává nákup, prodej a pronájem nemovitostí.

Činnost: - realitní služby - bankovní i nebankovní půjčky, vymáhání pohledávek - znalecká kancelář - autopůjčovna

Služby: -pronájem chat a chalup -týdenní, víkendové a silvestrovské pobyty na chatách a chalupách v České republice.

Společnost Elektromontáže BLESK - Jan Škrlík, s.r.o. se sídlem v Olomouci se již od roku 1990 zabývá komplexní činností v oblasti elektromontážních prací. Zajišťujeme kompletní služby od přípravy projektu až po samotnou realizaci zakázky, tzn. elektromontážní práce a údržba el. zařízení, výroba rozvaděčů nízkého napětí dodavatelským způsobem, ...

Provozovna údržby: -veškeré rozvody vody, rekonstrukce vodoinstalací /ZTI/ -rekonstrukce koupelen včetně drobných oprav, koupelna, koupelny -rozvody plynu a topení, servisní činnost -elektroinstalační práce včetně revizí zámečnické, revize a svářečská práce -sklenářské práce Oprava a služby pro obyvatelstvo: -výměna a instalace měřičů ...

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Realitní kancelář, realitní činnost, reality. Nákup, prodej, pronájem, zprostředkování: -rodinný dům, domy -byt, byty -nebytové prostory, nebytový prostor -komerční objekty (sklady, kanceláře) -pozemky, pozemek -ostatní (garáže). Poradenská činnost.

Realitní a obchodní kancelář. Prodej, koupě, pronájem, zprostředkování nemovistostí. Nemovitost: -rodinný dům, domy, byty, komerční prostory, jiné objekty, kanceláře, stavební pozemky, lesní pozemky, zemědělskou půdu, chaty, chalupy, zahrady, garáže a další. Služby, služba: -zajištění a zařízení veškerých náležitostí spojených s ...

Ubytování, ubytovna: -kapacita 70 lůžek -jedno až pětilůžkové pokoje, pokoj, vybavené nábytkem, na každém pokoji je lednička, televize -sociální zařízení a sprchy jsou společné vždy na patře -wifi zdarma - kuchyňka na každém patře (nádobí zapůjčíme) -ubytovna se nachází v klidném prostředí města Břeclav -centrum města 5 minut, ...

Obchodní kancelář: - distribuce elektrické energie, elektřiny.

Poskytujeme realitní a finanční full servis. Řešíme financování bydlení, úvěry a refinancování, stavební spoření, penzijní připojištění, investice, pojištění osob, vozidel, podnikatelů, zaměstnanců, právní ochrany, odpovědnosti za škodu a cestovní pojištění. Konzultace jsou zdarma.

Realitní kancelář, realitní činnost, reality: -poskytuje komplexní služby -prodej, pronájem nemovitostí -inzerce -právní služby -stavební a projektová činnost -architektonické návrhy -developerské projekty a výkup nemovitostí -odborné posouzení tržní ceny nemovitostí -stavební a projektová činnost -správa a úklid nemovitostí ...

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy - bytové stavby. Realizace, rekonstrukce: - koupelny. Montáže: - obklady a dlažby Drobné stavební práce. Rekonstrukce: - bytová jádra Realitní služby. Zprostředkování - prodej a pronájem: - nemovitosti.

Činnost: Jsme symbolem profesionálního majetkového poradenství a nadstandardního partnerství. Majetkové poradenství, Investice, sjednání i refinancování Hypoték a úvěrů . Optimalizace pojištění . Zprostředkování prodeje i nákupu nemovitostí, pronájmu či podnájmu .

Stavební firma KEY-Stav Group, s.r.o. zajišťuje stavby novostavby, přístavby, nástavby domů, zateplování objektů, rekonstrukce bytových jader a další.

Prodej nových bytů a pronájmy bytových a nebytových prostor Pelhřimov.

Služby: -realitní činnost v plném rozsahu, finanční poradenství, zprostředkování hypotéčních úvěrů a úvěrů ze stavebního spoření.

Realitní kancelář: -sráva domů -oceňování nemovitostí.

Nabízíme prodej a pronájem nemovitostí, interiérový design, homestaging, rekonstrukce ad.

Pokud hledáte prostor, kde můžete rozvíjet své biotechnologické projekty, pak je InnoCrystal s.r.o. tou pravou volbou pro vás. InnoCrystal je pražské inovační centrum, které nabízí k pronájmu jak laboratorní prostory, tak kancelářské zázemí včetně coworkingu a konferenčních prostor. InnoCrystal je domovem pro řadu inovativních firem, které se ...