Elektroinstalační materiál zahrnuje součásti, díky kterým si můžeme kdykoliv a kdekoliv rozsvítit. Materiál zahrnuje zásuvky, vypínače, potřebnou kabeláž, pojistky, jističe a další součástky, s jejich zapojením vám pomůže elektrikář.

LAPP Czech Republic s.r.o. - dodavatel průmyslových kabelů
Předním dodavatelem, výrobcem průmyslových kabelů a kabelového příslušenství je v České republice společnost LAPP Czech Republic s.r.o.. V naší produkci najdete připojovací, ovládací kabely i systémy pro přenos dat, optokabely, průmyslové konektory, kabelové vývodky, systémy pro ochranu a vedení kabelů, označovací systémy i příslušenství kabelů. ...
LAPP Czech Republic s.r.o. - dodavatel průmyslových kabelů
X-Kabel, s.r.o. se zaměřuje na výrobu kabelové konfekce a na konstrukci a výrobu strojů a nástrojů.

CIT World s.r.o. se zaměřuje na prodej LED komponentů, osvětlení, displejů, plošných spojů a plastových krabiček.

Internetový obchod, eshop, prodej: - LED svítidla - stropní, závěsná, nástěnná, zápustná, venkovní, posuvné bodovky - vypínače a zásuvky - retro vypínače a zásuvky, páčkové, minimalistické - zahradní nádrže na dešťovou vodu, kompostéry a pěstování rostlin - příštřešky pro popelnice.

Společnost AMBIS GROUP s.r.o. poskytuje služby v oblasti obalového materiálu, hygieny, elektra, železářství, kovovýroby a další.

Poskytujeme našim zákazníkům profesionální služby v oblasti elektrotechniky. V současné době se specializujeme na projektování a komplexní dodávky silnoproudých a slaboproudých systémů na klíč. Naše služby zahrnují projekční činnost, silnoproudé a slaboproudé systémy, řídící systémy, informační a komunikační systémy, datové sítě LAN a WAN, ...

Mabu Elektro zajišťuje výrobu rozvaděčů, elektropřípojky, hromosvody, podlahové topení, kompletní elektroinstalace, ale i prodej komponentů do rozvaděčů, pohony vrat a brán. Provoz půjčovny staveních strojů.

Naše služby: - komplexní dodávky elektro na klíč - rekonstrukce, investiční dodávky, engineering - řízené pohony a frekvenční měniče - průmyslová automatizace.

DEL a.s. se zaměřuje na výrobu, dodávku a konstrukci elektrických rozvaděčů, technologické celky a strojní zařízení.

Expolight s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, osvětlení, půjčování elektromateriálu a svítidel a na dodávku rozvaděčů.

Projekce, montáž, oprava, servis, revize: - elektro - slaboproud, silnoproud, NN - elektronické zabezpečovací systémy, EZS - kamerové systémy. Maloobchod, velkoobchod: - elektroinstalační materiál. Výškové práce - elektro.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Maloobchod, prodej: - drogerie - barvy, laky - elektroinstalační materiál.

EPRO Trutnov, s.r.o. je Váš dodavatel elektromateriálu v trutnovském regionu. Společnost EPRO Trutnov, s.r.o. je specializovaným velkoobchodem a maloobchodem s elektromateriálem. Naše skladové hospodářství zajišťuje potřeby elektromontérů od A-Z.

Společnost EL-INSTA ENERGO s.r.o. působí na českém trhu od roku 1991 a zaměřuje se na služby v oblasti energetiky. Poskytuje odborné poradenství stejně jako prodává komponenty sloužící pro energetiku. V širokém sortimentu produktů najdete například: - olejové a suché transormátory - rozvaděče vysokého napětí - transformátory proudu a ...

Výroba: - elektrické PVC kabely - kabely pro FVE - bezhalogenové kabely - pryžové, koaxiální kabely - stojany, cívky.

Výroba a prodej kabely a elektrické vodiče: - elektrokabely v metráži - prodlužovací kabely s přípojovacím příslušenstvím - spirální kabely.

Činnost: - elektroinstalace - slaboproudé systémy - datové sítě - montáž kamerových systémů. - provoz internetového obchodu s elektroinstalačním materiálem Eshop s elektrotechnickým materiálem na stránkách.

Coelsol s.r.o. se zaměřuje na záložní zdroje pro venkovní i domácí použití. Jedná se například o lampy, powerbanky, energetické stanice, nabíječky, síťové systémy a mnoho dalšího.

MICOS TELCOM s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej komponentů pro vysokorychlostní komunikaci a prodává optické rozvaděče, adaptéry, zásuvky, kazety a další příslušenství.

Multimarket. Prodej: -domácí elektrospotřebiče -nábytek -drogerie, barvy, laky -svítidla -audio, video, HI-FI -sklo, keramika -elektroinstalační materiál -krmivo a chovatelské potřeby -hospodářské potřeby -vodoinstalační, plynoinstalační materiál, kamna, kotle, sporáky -kuchyňské potřeby -jízdní kola -kování, spojovací materiál.

Prodej, montáž, oprava, servis: - společných a individuálních antén pro příjem z pozemních i satelitních vysílačů - elektroinstalace včetně revizí - elektrické otevírání bran a vrat - instalace zabezpečovacích zařízení pro firmy a byty, průmyslové kamery - montáž bezdrátového INTERNETU Prodej: - anténní a satelitní technika - ...

Služby - řemeslo: -elektromontáže -montáž hromosvodů -revize -zemní práce Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektromontážní materiál -elektrospotřebiče. Elektromontáže, revize: -393 01 Pelhřimov, Myslotínská 1978 -tel.: 565 321 539 -fax.: 565 323 299 -mobil: 777 718 163 -e-mail: montazeel@elpe.cz -vedoucí: Jaroslav ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál (smršťovací materiál-vázací pásky, upevňovací materiál z plastů, ukončovací materiál, kleště, nůžky, lisovací, odizolovací a stříhací nářadí, popisovací a ochranný materiál, plastové konstrukční prvky, kompletní sortiment elektroinstalačního ...