Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
FRISCO s.r.o. - produkce teplosměnných ploch
Společnost FRISCO s.r.o. se zabývá výrobou tepelných výměníků, teplosměnných ploch, chladičů a ohřívačů pro průmyslové užití, klimatizací a vzduchotechniky. Jsme výrobci teplosměnných ploch na bázi Cu trubek - Al lamel, Cu trubek - Cu lamel, nerezových trubek - Al lamel a nerezových trubek - Cu lamel.
FRISCO s.r.o. - produkce teplosměnných ploch
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Stolárstvo Uskutočňovanie stavieb a ich zmien Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Poskytovanie služieb v lesníctve a poľovníctve Opracovanie drevnej hmoty a výroba komponentov z dreva Činnosť podnikateľských, organizačných a ekonomických poradcov Vypracovanie technickej a technologickej dokumentácie v oblasti drevárskej ...

Výsadba drevín Sprostredkovanie dopravy Výroba výrobkov z reziva Prevádzkovanie výdajne stravy Čistiace a upratovacie služby Organizovanie kurzov a školení Výroba brikiet z dreva a pilín Obsluha a manipulácia s autováhou Spracovanie dreva - píliarska výroba Pilčícke práce a približovanie dreva Realizovanie enviromentálnych ...