Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Stavebniny, maloobchod, e-shop: - stavební materiál . malty, omítky - izolace - komíny - betonové výrobky.

Velkoobchod, prodej: - elektromateriál, elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - instalační materiál - rozvodné systémy - svítidla, světelné zdroje.

Velkoobchod, prodej: - elektromateriál, elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - instalační materiál - rozvodné systémy - svítidla, světelné zdroje.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - dveře - ploty - pergoly Pokládka podlah.

Výroba: - exteriér a interiér - nezpevněné plochy - povrchová úprava TOPSTONE - alternativa pro všechny betonové povrchy - staré i nové - použití na schodiště, balkony, výjezdy, vstupy, dvory, chodníky, podlahy altánů, podlahy pergol - celistvý povrch bez spár - okolí bazénů. - stavební chemie, stěrky, nátěry, interiérové podlahy

Dodávka, montáž a servis, prodej: - elektrická zabezpečovací signalizace - elektroinstalační materiál - elektroinstalace veřejného osvětlení Elektroinstalační práce Opravy a údržba - elektroinstalace veřejného osvětlení.

PODLAHY a INTERIERY. Prodej, montáž: - plovoucí podlahy - laminátové podlahy - korkové a dřevěné podlahy - vinylové podlahy - PVC - novilon - koberce - čistící zóny - interiérové dveře.

Firma ALBO DŘEVĚNÁ OKNA A DVEŘE je českým výrobcem dřevěných eurooken a vchodových dveří té nejvyšší kvality. Využijte naší telefonní linky a VOLEJTE ZDARMA ALBO 800900818! Výroba, dřevovýroba, zakázková výroba a prodej: - Kvalitní dřevěná eurookna - Dřevohliníková okna - Dřevokarbonová okna (eurookna) Mezi naši výrobu oken se také ...

Prodej, servis: - parní generátory - parní kotle - teplovodní a horkovodní průmyslové kotle - úpravny vody - dávkovací čerpadla Dodávka: - chemikálie pro odvápnění a úpravu vody pro provoz tepelných výměníků a kotlů.

DD stavby spol. s r.o. se zaměřuje na stavební, zednické a zední práce a na realizaci zámkové dlažby.

Prodej: -obklady a dlažby -vodovodní baterie -vany a masážní systémy -sprchové kouty a boxy -sanitární keramika. Realizace koupelen: -koupelny na klíč -novostavby koupelen -3D návrhy zdarma.

Firma Jan Kočíř se sídlem v obci Mírov v okrese Šumperk se zabývá zednickými pracemi a pokládkou obkladů a dlažeb. Stavební, zednické a obkladačské práce provádíme jak pro soukromé, tak i firemní zákazníky. Realizujeme např. rekonstrukce bytových jader, fasád, půdních vestaveb nebo novostavby rodinných domů, pokládku keramických obkladů dlažeb a ...

Radek Neduchal je jednatelem společnosti Š+N MIRADE, jejíž hlavní činností je výroba pantových a posuvných dveří (posuvek), které je možné zakoupit prostřednictvím našeho e-shopu. Dveře dodáváme nejen po celém území České republiky, ale i na Slovensko. Mimo jiné se zabýváme zakázkovou výrobou nábytku, jako jsou kuchyňské linky či vestavěné skříně ...

Střechy Olomouc. Pokrývačské, klempířské, tesařské a izolatérské práce. Realizace všech typů střech, střechy šikmé, střechy ploché. Provádíme montáž střech, krovů vázaných a příhradových vazníků, OSB desky, prkna, montáž tepelných izolací a střešních oken. Návrhy střešních skladeb a odborné poradenství. Prodej a montáž střešní krytiny BRATEX, ...

Výroba, montáže, instalace, dodání garážových vrat a plastových oken. Naším hlavním dodavatelem je firma LOMAX.

Střešní materiály: -pálená krytina TONDACH, MEINDL -betonová krytina BRAMAC, KM BETA -lehká krytina-bitumenová vlnovka, plechová taška, asfaltové šindele, plastová břidlice, PVC desky vlnité a trapézové -asfaltové pásy -střešní fólie -drenážní fólie.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Prodej, montáž: - plastová okna - plastové dveře - žaluzie, sítě, parapety.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Prodej, montáž, výměna: -plastová okna a dveře -dřevěná okna a dveře -hliníková okna a dveře -vstupní a interiérové dveře -garážova vrata Horman -klimatizace PANASONIC.

AL Pergoly s.r.o. se zaměřuje na výrobu a dodávku hliníkových pohyblivých pergol.

Firma VODATEX v Olomouci je odborníkem v prodeji vodoinstalačního a topenářského materiálu. Vyberete si u nás z širokého sortimentu od vodovodních baterií, sanitárního vybavení a keramiky přes čerpadla, až po podlahové vytápění. Naši prodejnu najdete v Olomouci na ulici Purkyňova. Velkoobchod, maloobchod, prodej, internetový obchod, ...

Provádí: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - práce vysokozdvižnou plošinou - jeřábnické práce - práce pod napětím do 1000 V - výkopové práce. Velkoobchod, maloobchod, revize, projekce: -Zábřeh, Na Nové, 789 01 tel.:583418280, fax:583418279 mobil:737249308 -elektromateriál. Divize: -Zábřeh, Havlíčkova ...

Prodej: -průmyslová čerpadla -spojovací potrubní systémy, vývěvy, dmychadla, míchadla, elektromotory, převodovky a průmyslové armatury.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - hutní materiál - kotevní technika, brusivo, svařovací materiál - ruční a elektrické nářadí od renomovaných výrobců - ochranné pomůcky, pracovní oděvy a obuv - lamino - pracovní desky.