Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Společnost A+BX OKNA, s.r.o. působí na trhu již od roku 1993 a zabývá se výrobou, prodejem, dodávkou a montáží hliníkových oken, dveří, fasád, plastových oken a dveří. Působíme nejen v České republice, ale také v zemích Evropské unie. Náš výrobní závod sídlí v Křenovicích u Prostějova a současně máme také pobočky po celé České ...

Komplexní dodávky ocelových (nerezové, uhlíkové a legované materiály) potrubních systémů pro energetický, chemický, petrochemický, strojírenský průmysl. Dodávka bezešvých a tvarovaných trubek, kolen, ohybů, redukcí, T kusů a přírub. Přeprava zboží k zákazníkovi, dělení materiálu.

Komplexní dodávky ocelových (nerezové, uhlíkové a legované materiály) potrubních systémů pro energetický, chemický, petrochemický, strojírenský průmysl. Dodávka bezešvých a tvarovaných trubek, kolen, ohybů, redukcí, T kusů a přírub. Přeprava zboží k zákazníkovi, dělení materiálu.

Společnost Jan Růžička se specializuje na podlahářské práce. Poskytujeme také zednické a izolační práce, renovace oken a dveří. Pokládka podlah: - PVC podlahy - vinylové podlahy - dřevěné podlahy - korkové podlahy - pryžové podlahy - laminátové podlahy - lité a anhydritové podlahy. Naleznete nás na adrese Schweitzerova 538, Olomouc.

VODOPLAST nabízí na prodejně sortiment potřebné pro instalaci vody, topení, plynu, sanitní zboží, vodovodní baterie, vybavení koupelen, dřezy, zrcadla as další.

Firma Rudolf Malina působí již od roku 2003 a zaměřuje se na stavební práce. Zařídíme Vám vše od rekonstrukce bytových jader až po zateplení budov. Další naší specializací jsou plastová i hliníková okna a také interiérové dveře. Prodej, montáž, servis, oprava: - kvalitní okna a dveře - plastová okna, dveře - okna hliníková, dveře - dřevěná ...

Dodáva, montáž, oprava, servis: - chladírenské a mrazírenské boxy - průmyslové chlazení - klimatizace - tepelná čerpadla - podlahové vytápění.

Koupelnové studio Olomouc. Prodej: -obklady, dlažby, -sanitární keramika, Duravit.Keramag Design, Villeroy Boch -koupelnový nábytek Riho, vlastní produkce -Grohe, Hansgrohe, Steinberg, Alapi, Ronal, Riho, Duscholux, Kermi, Huppe -záruční a pozáruční servis Vlastní výroba: -nerezové odtokové kanálky pro sprchy -nerezová ...

Import přírodního kamene z různých částí světa: -pískovec -mramor a žula -břidlice -vápenec -čedič. Sortiment: -obkladové a dlažební materiály -desky -řádkový obklad -střešní břidlice

Přistavení kontejnerů 3 - 22 m3 Prodej - plastové odpadní systémy Výkup a zpracování - kovový odpadukládání - stavební sutě Prodej - palivové dřevo Prodej - mini stavebniny Prodej - hutní materiál

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Prodej: - plechová střešní krytina - Plechotaška Trapézové plechy. Hliníková střešní krytina.

Výroba: - zemědělské komodity (RV, ŽV) - žulové dalžební kostky - mozaika

Prodej plastických hmot pro stavebnictví, reklamu a průmysl. Stavebnictví: - sortiment plastových materiálů a příslušenství pro fasádní a balkonové obklady – zastřešení – prosklení – interiér – výrobu oken a dveří – protihlukové stěny. Reklama: Sortiment plastových materiálů a příslušenství pro světelnou reklamu – sítotisk a digitální tisk – ...

Výroba, prodej, montáž - přídavné vzduchové pérování na automobily - plastová okna, dveře, zimní zahrady z profilu GEALAN. - žaluzie, předokenní rolety - stínící technika - garážová a průmyslová vrata (rolovací, sekční) - vjezdové automatické brány (křídlové, posuvné) - automatické pohony pro brány a vrata - markýzy (výsuvné, ...

Výroba, montáž: - plastová okna - plastové dveře - zimní zahrady. Prodej doplňků: - žaluzie - parapety - rolety - sítě proti hmyzu.

MICOS TELCOM s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej komponentů pro vysokorychlostní komunikaci a prodává optické rozvaděče, adaptéry, zásuvky, kazety a další příslušenství.

TOZAN s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej oken, dveří, kování, stavební chemie a komponentů k montáži.

Obchodní zastoupení, prodej: -průmyslové nátěrové hmoty pro dráhy, automobilový, strojírenský a domácí spotřebiče -syntetické, antikorozní a stavební nátěrové hmoty -barevné pasty dle speciálních požadavků -systém past na míchání pro vlastní výrobu.

Společnost VISIMPEX, a.s. se zaměřuje na spojovací materiál s garancí kvality nejen pro obchodníky, řemeslníky a stavebnictví, ale také pro specializované výroby i náročné výrobní segmenty. Spojovací materiál: - vruty do dřeva - šrouby do sádrokartonu a cementotřískových desek - šrouby do plechu - šrouby se šestihrannou hlavou - ...

Generální partner firmy BISON-BIAL S.A. pro ČR a SR: - nářadí a nástroje pro řemeslníky. Hutní a spojovací materiál.

Dodávka, montáž: - okna - dveře - plastová, hliníková, dřevěná - žaluzie, sítě, parapety - výlohy - doplňky.

Kontejnery Šumperk. Prodej a doprava sypkých materiálů, přeprava strojů a stavebního materiálu, zemní a výkopové práce. Likvidace odpadu. Práce autojeřábem.

Neověřeno Prodej: -drogerie -barvy -laky.