Septiky, žumpy a jímky jsou vyrobeny nejčastěji z umělohmotných materiálů, ale mohou být vyhotoveny i z betonu. Jejich návrh, výroba, prodej a následný servis je realizován s ohledem na potřeby objektu, terénních možností nebo životní prostředí.

Práce: -vodoinstalační -topenářské -zemní Dodávka, montáž: -septiky -jímky -čističky odpadních vod

Stavební firma - elektro, voda a topení, instalace jímek a plastových oken.

Výroba z plastů (PP): - montáž bazény - prodej příslušenství k bazénům - provádění úpravy voda a zazimování bazénů - koupací jezírka - stavba jezírek - domovní čističky odpadních vod (ČOV) - montáže čistíren - montáž septiků, filtrů ZBS - jímky a nádrže - filtry pro jezírka a další plastové výrobky pro potravinářský, chemický ...

Výroba: - plastové bazény - jímky, septiky - vodoměrné šachty

Kontroly, čištění, revize, zkoušky těsnosti: -nádrže na ropné látky -jímky -plynová, tlaková zařízení

Výroba, dodávka: -betonový panel -sloup, překlad, průvlak, vazník -septik, čistírna -montovaná garáž -stropní panel -deska PZD -silniční panel -silážní žlab -opěrná stěna. Prodej: -beton, betonová směs -betonářská ocel.

Služby: - zámečnické práce - olovářské práce. Výroba: - bazény - bazénové zastřešení - plastové nádrže (septiky).

Výroba, prodej, dodávky: -vodovodní systémy -kanalizační systémy -odvodňovací systémy -tvarovky -šachty -nádrže -jímky.

Maloobchod, prodej, e-shop: -čističky odpadních vod, ČOV -jímky -septiky

Služby, práce, dodávka, výroba: - lakovna - čistírny odpadních vod - čističky odpadních vod - lakování - fosfátování zinečnaté - fosfátování železnaté Čistírny odpadních vod. Lakování vypalovanými plasty.

Výroba: - bazény, vodoměrné šachty a jímky z polypropylenu

Velkoobchod, maloobchod: - plastové, kameninové, betonové, litinové potrubí a tvarovky - čistírny odpadních vod (ČOV) - septiky - vodoměrné a betonové šachty - skruže - zámková dlažba.

Výroba: -plastové bazény. -zastřešení bazénů. -vodoměrné šachty. -plastové jímky, žumpy. -pramice. -domovní čistírny odpadních vod.

Výroba, prodej a montáž - čístírny odpadních vod - jímky - septiky - lapače tuků - zahradní bazény a brouzdaliště

Velkoobchod, maloobchod: -ucelený sortiment materiálů pro inženýrské sítě. -vodovodní sítě: -ocelové potrubí, PE potrubí, PVC potrubí. -potrubí ze sklolaminátu. -trouby z tvárné litiny. -kulové kohouty, šoupata. -hydranty. -vodoměrné šachty. -plynovodní sítě: -ocelové potrubí (černé, s PE izolací, s cementovou ...

Dodávka, instalace: - bazény Výroba: - plastové výrobky - jímky, septiky - domovní čistírny odpadních vod - nádrže

Výrobky: - Odlučovače lehkých kapalin - Odlučovače tuků - Šachty tlak. kanalizace ČeSKan - Vodoměrné šachty - Biologické septiky - Nádrže - jímky - žumpy - ČOV - Pískové filtry - Zakázková výroba - Vsakovací systém

Studnařské práce - vrty - vrtané studny 120mm-380 mm - záruční a pozáruční servisčištění a dezinfekce - kopané i vrtané studny Prodej, montáž, záruční a pozáruční servis - zásobníky pitné i užitkové vody Desinfekce vrtané studny.

Výrobce - plastové jímky - sběrné jímky - ISO 9001:2000 Dodávka - bazény - ISO 9001:2009 - plastové nádrže - revizní šachty - šachty na vodu - ISO 9001:2009 Prodej - vybavení tlakových kanalizací

Prodej bazénů na míru, příslušenství, výrobků z plastů, nádrží a septiků.

Výroba: -plastové jímky, nádrže, vodoměrné šachty, kádě -bazény -dárkové a dekorační výrobky -plastová koupací a zahradní jezírka -plastové truhlíky a květináče -nádoby na fontány, -plastové obaly - krabičky, dozy

STAVBY NA KLÍČ -bytové i rodinné domy -výrobní haly -vodohospodářské stavby -rekonstrukce objektů -zemní práce -inženýrské sítě -nákladní doprava -výroba z plastů ( nádrže, septiky, vodoměrné šachty, bazény )

Výroba, vývoj: betonové buňky: - transformační stanice, - sanitární zařízení, - spínací stanice, - domky pro telekomunikací, - domky řídících systémů, - zvláštní provedení, - domky pro železnici, - modulové stavby, - záchytné jímky.

Firma WEEW Company se sídlem v Praze je výrobcem nádrží série TITANIUM WEEW určených na dešťovou vodu, jako septiky a žumpy. Naše výrobky nacházejí uplatnění v jedno i vícegeneračním stavebnictví, u rekreačních chat, všude tam, kde je nutná ochrana životního prostředí před odpadními vodami. Svou výrobu stavíme na novém, patentovaném systému výroby ...

Údržba, oprava, rekonstrukce, výstavba: - vodovodní a kanalizační sítě. Čištění a čerpání: - kanalizace, žumpy, septiky a čistírny odpadních vod. Revize kanalizace. Vodohospodářské stavby.