I vy můžete mít útulný domov díky široké nabídce bytových doplňků jako je bytový textil - polštáře a přikrývky, svíčky, koberce, fotorámečky, vázy, dekorace, osvětlení, rámy, designové nádobí, zrcadla a obrazy. Vše seženete v krásném a originálním designu.

Prodej: - dekorační materiál, nábytek - koberce, podlahy, bytový textil. Návrh interiérů na klíč.

Výroba a prodej nábytku na míru: -kuchyně -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -obývací stěny -ložnice, postele -konferenční stolky -sedací soupravy -jídelní stoly a židle -komody -dětské pokoje -zdravotní matrace -bytové doplňky -vybavení domů pro seniory.

Návrh, výroba: -šperky -oděvní doplňky -netradiční nábytek aj.

Estamp je velkoobchod, provozuje e-shop s nábytkovými úchytky. Zakázková výroba: - věšáčky, háčky - madla na dveře. Dále provozuje Penzion Ubytování „Ve dvoře“

Velkoobchod i maloobchodní prodej: - tapety na zeď - fototapety a plakáty - bordury - samolepicí fólie - dekorace na zeď - bambusy - bytový textil - garnýže - lepidla na tapety.

Firma vyrábí funkční a designově zajímavé zábrany na postel pro děti. Prodej dekorací na zeď do dětských pokojíčků. Návrhy dětských pokojíčků na míru.

Prodej nábytku: -židle -židlová křesla -jídelní stoly -čalouněná křesla -stojanové věšáky -dětský nábytek. TON prodejna: - Přerovská 301, Bystřice pod Hostýnem tel.:733619541; 725278285 e-mail: tonbph@ton.cz.

Maloobchod, splátkový prodej, prodej MULTISERVIS: -nábytek -kuchyně, kuchyňské linky -bytové doplňky -postele s polohovací matrací BÁRA, SÁRA -koberce.

Naše spánkové studio Ráj spánku v Jihlavě na Vysočině se zabývá prodejem kvalitních postelí, matrací, přikrývek, roštů, dětských postelí, zdravotních matrací, roštů a dalších doplňků pro vybavení dětských pokojů i ložnice. Vše můžete zakoupit i v našem eshopu. Pořídíte u nás pomůcky alternativní medicíny či židle Spinalis.

E-shop s designovými výrobky od českých tvůrců. Doplňky a dekorace z přírodních materiálů. Originální dárky na míru. Vlastní design plecháčků, triček, leptání skla a další produkty na zakázku. Workshopy pro děti i dospělé - kreativní dílničky pro obce, školy, svatby. Malování na keramiku, porcelán, textil a další.

-Montáž nábytku Truhlářství, podlahářství

Přírodní kosmetika -Šumivé bomby do koupele -Šumivé kuličky do koupele -Šumivé špalíčky do koupele -Mýdla -Svíčky -Home COSMETICS -Tělová kosmetika -Pleťová a vlasová kosmetika -Péče o rty.

Poskytnutí interiérového poradenství, zpracování návrhů a vizualizace. Prodej nábytku. Nábytek: - kuchyně a jídleny - dětské pokoje - ložnice - šatny - bytové doplňky. Zajištění odvozu a montáže nábytku, úklidu domácnosti. E-shop.

Vše pro řemeslo, průmysl a obchod. Velkoobchod se železářským zbožím, železářství. On-line webkatalogy včetně ceny jsou k dispozici na našich www stránkách. Nejširší sortiment železářského zboží. Kování a spojovací technika: Stavební kování - okenní a dveřní kování - okapnice, parapety, těsnění - dveřní závěsy, dveřní zavírače, ...

Vše pro řemeslo, průmysl a obchod. Velkoobchod se železářským zbožím, stavebním a nábytkovým kováním. On-line webkatalogy včetně ceny jsou k dispozici na našich www stránkách. Nejširší sortiment železářského zboží. Kování a spojovací technika: Stavební kování - okenní a dveřní kování - okapnice, parapety, těsnění - dveřní závěsy, ...

Maloobchod, prodej: -nábytek, -textil -květiny -papír, hračky, drogerie.

Výroba, prodej, oprava: -čalounická -matrace vyrobené bez použití lepidel pružinová, polyuretanová, polyuretanová, sendvičová, latexová -čalouněný nábytek -sedací soupravy -postele dvoulůžka, jednolůžka, patrové -noční stolky, úložné prostory -skříně, komody -botníky, věšáky a zrcadla, police.

Výroba - vjezdová brána Výroba - zahradní chaty, altány - dětská hřiště Truhlářské práce Výroba - rolety Výroba - kuchyňský nábytek Výroba - nábytek obývací pokoje, dětské pokoje, ložnice Výroba - zahradní nábytek Plastové zateplení Výroba - dveře venkovní a vnitřní ...

Truhlářstvívýroba - kuchyňské linky - nábytek i zahradní - dveře - schody Výroba - kuchyňské linky Výroba - nábytek (postele, stoly, ...) Výroba - dveře Výroba - schody

Montáž: - sádrokartonu - minerálních podhledů - střešních oken VELUX - bytových doplňků ze sádrokartonu - tepelných a zvukových izolací

Výroba, prodej: -voskové svíčky. prodej: elektrokol Výroba, prodej: elektrolodě ubytování na Lipně Apartmány Lipno

Prodej domácích potřeb, dekorací pro dům i zahradu, elektrospotřebičů, elektromateriálu, spojovacího materiálu, nářadí, zahradních potřeb.

Kvalitní zboží pro dům a zahradu dodává rodinná firma Garnýže Milan Dvořáček z Petrovic. Vyrábíme dřevěné, kovové garnýže a záclonové kolejničky z kvalitních materiálů. Skladem máme také stínovky, kotlíky na guláš a pařáky na maso za příznivé ceny. Vše vám rychle dodáme v okolí Brna, Blanska a po celé České republice.