Nakupujte spotřebiče pro domácnost, především bílou elektroniku jako ledničky, chladničky, mrazáky, pračky, sušičky, myčky, nebo malé elektrospotřebiče jako kávovary, odšťavňovače, roboty nebo konvice. Pořiďte si spolehlivého pomocníka do domácnosti.

Prodej a instalace plynových zařízení. Opravy a revize plynových zařízení.

Firma Centrální vysavače Valčík patří mezi významné prodejce vysavačů Beam Electrolux, provozuje eshop a zajišťuje servis a montáže průmyslových a centrálních vysavačů pro suché i mokré vysávání s působností po celé ČR i v zahraničí. Dodáváme i průmyslové shozy na prádlo do nemocnic, domů pro seniory, hotelů, penzionů apod. . V průmyslových ...

Prodej: - elektro - domácí elektrospotřebiče - pračky - ledničky - sporáky - tiskárny - televizory LED - vysavače - telefony.

Opravy, pozáruční servis: - bílá technika - pračky, praček - myčky nádobí - lednice, ledničky - sporáky.

Lubomír Bőhm se zaměřuje na opravy plynových kotlů a spotřebičů.

Martin Kunst se zaměřuje na opravy a montáže plynových spotřebičů.

Prodej, oprava, servis: -domácí chlazení, chladničky (ledničky), mrazničky (mrazáky) -průmyslové chlazení -klimatizace, klimatizační zařízení obchodů, kanceláří, bytů, automobilů -vybavení obchodů a restaurací chladicí vitríny, obkládací a mrazicí boxy, gastrotechnika.

Oprava, servis: -televize -radia -magnetofony -gramofony Prodej: -televize -pračky -ledničky(chladničky).

Prodej, e-shop, servis, montáž: -chladničky -pečící trouby varné desky -odsavače par -mikrovlné trouby -myčky nádobí -mrazničky, pračky -sporáky -malé elektro -autorizovaný servis značek AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, GORENJE, FAGOR, ASPES, PRIVILEG, ARDO, KORYNA.

Maloobchod, prodej: - elektro - domácí potřeby - sklo, porcelán.

Prodej domácích potřeb, dekorací pro dům i zahradu, elektrospotřebičů, elektromateriálu, spojovacího materiálu, nářadí, zahradních potřeb.

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, ...

Společnost Elektro Puchner z Moravských Budějovic se specializuje na elektroinstalace, revize elektrických zařízení včetně zajištění elektroinstalačního materiálu a poradí si nejen s rozvody a hromosvody.

Společnost JANČA & EMAS group s.r.o. se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem elektroinstalačního materiálu, svítidel, nářadí, stavebnin a dalších produktů pro domácnost a průmysl. Patříme k největším dodavatelům v celé ČR a zastupujeme značky řady českých i světových výrobců, jako jsou například Philips, OBO, ABB, nVent RAYCHEM, NOVÁ ...

Velkoobchod, prodej: - elektromateriál, elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - instalační materiál - rozvodné systémy - svítidla, světelné zdroje.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -svítidla, osvětlení -elektroinstalační materiál. Sídlo, velkoobchod, maloobchod, prodej: -Valašské Meziříčí, Masarykova 843 tel.:571759998.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - elektromateriál, svítidla - nářadí - železářství - zahradní nábytek, grily, krby - barvy, laky - stavebniny - sanita, koupelnové doplňky - podlahy - domácí potřeby.

Velkoobchod, prodej: - elektromateriál, elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - instalační materiál - rozvodné systémy - svítidla, světelné zdroje.

Velkoobchod, prodej: - elektromateriál, elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - instalační materiál - rozvodné systémy - svítidla, světelné zdroje. Centrální sklad.

Výroba: - reklamní produkty pro pivovarské, nápojové, gastronomické a kávové společnosti. Servis - elektrické nářadí - domácí spotřebiče.

Prodej: -elektro -průmyslové zboží -chladničky, mrazničky, sporáky, pračky -roboty, mixéry, žehličky, lustry.

Prodej, oprava, servis: - zabezpečovací systémy - antény a satelitní technika - autoelektonika - elektronika - kamerové systémy - vidorekordéry, videopřehrávače - televizory, TV.

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - sklo, porcelán, keramika - domácí elektrospotřebiče - bílá technika - spotřební elektronika