Kancelářská křesla, zdravotní židle, pracovní stoly, zásuvky a další úložné prostory jsou základními prvky každé kanceláře, pracovny nebo studentského koutku. Ve školách najdou naopak uplatnění školní lavice, méně robustní židle a školní skříňky.

DENELL Trade s.r.o. - nábytek pro mateřské školy
Společnost DENELL Trade s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání. V našem širokém sortimentu produktů naleznete komplexní vybavení pro mateřské školy. Můžeme Vám nabídnout skříňky, židle, stoly, kuchyňky a herní prvky, šatny, lavičky či knihovničky. Prohlédnout a objednat je můžete i na našem e-shopu.
DENELL Trade s.r.o. - nábytek pro mateřské školy
Stolařství. Výroba: -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -kuchyňské linky

Truhlářství, podlahářství. Výroba dřevěného nábytku, schodů, zárubní, kuchyní a pergol.

Maloobchod, prodej: -nábytek (bytový, kancelářský, dětský, kuchyňský atd.) -bytové doplňky -bytový textil (povlečení, ručníky) -bytový metrový textil, metráž -podlahové krytiny (koberce, korek) -domácí, kuchyňské potřeby -sklo, porcelán.

-Výroba a opravy čalounických výrobků

MORIS design s.r.o. je přední česká firma, která se zabývá návrhem a realizací komerčních interiérů, výrobou prostředků na podporu prodeje, brandingu a reklamy. Firma byla založena v roce 1997 a od té doby si vybudovala silnou pozici na trhu a získala řadu ocenění a spokojených zákazníků. MORIS design s.r.o. nabízí kompletní řešení pro ...

Stovyr - Stolařská výroba, stolařství. Výroba: - kuchyňské linky, kuchyně - kancelářský nábytek - školní nábytek - koupelnový nábytek.

Vladislav Šiman se zaměřuje na dodávku vybavení a nábytku pro různé učebny - jazykové, počítačové a další.

Specializujeme se na interiérový design. Potřebujete novou kuchyň, vestavěnou skříň, kancelář nebo jakýkoliv nábytek na míru? Obraťte se na nás. Rádi vás provedeme celým procesem od vizualizace až po samotnou realizaci.

Výroba, prodej - pergoly - zahradní domky - krytá pískoviště Truhlářství Výroba na zakázku - kuchyně Prodej - kancelářský nábytek Výroba - kancelářský nábytek Výroba, prodej - koupelnový nábytek Prodej - vestavěné skříně - dětské a obývací pokoje - ...

OFFICE MORE s.r.o. se zaměřuje na prodej kancelářského nábytku a židlí značky BESTUHL.

Pro zakázkovou výrobu nábytku oslovte mladou firmu a profesionální truhláře z firmy Natimber s.r.o.. Ve spolupráci s bytovou architektkou Vám vyrobíme vestavěné skříně, kuchyně na míru i nábytek z masivu nejen do rodinných domů a bytů. Precizní provedení každé zakázky a kvalita materiálů je pro naše interiérové studio ve Znojmě prioritou.

Hledáte spolehlivou a profesionální firmu, která vám pomůže s montáží nábytku, interiérových, obložkových zárubní a dveří? Pak je pro vás správnou volbou firma Pavel Vacek, která sídlí na adrese Českobrodská 574, Praha. Firma Pavel Vacek se zabývá montáží nábytku, interiérových, obložkových zárubní a dveří. Ve svém oboru má bohaté zkušenosti a ...

Truhlářské práce, výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - skříně - psací stoly Výroba - interiérové dveře Pokládka - plovoucí podlahy Rekonstrukce - koupelny - koupelny

Prodej, maloobchod: -nábytek, válendy, kuchyně, dvoulůžka, obývací stěny, dětské pokoje, postýlky, židle, sedací soupravy -ratanový nábytek (přímý dovoz z Asie) -nábytek z bambusu (přímý dovoz) -kancelářský nábytek -podlahové krytiny, koberce -záclony, metráž -průmyslové zboží -drogerie, hračky.

Stolařství, stolařské práce. Výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyňské linky - vestavné skříně - kancelářský nábytek - ložnice - sedací soupravy - obývací pokoje - dětské pokoje - poličky - opravy čalouněného nábytku.

Výroba, prodej, velkobchod, maloobchod: -bytový a kancelářský nábytek. - dětské pokoje, ložnice, předsíně - kuchyně, podlahoviny, koberce - nábytek pro vinařství, ubytovací zařízení, hotely..... Lamino, masiv

Zakázková výroba kancelářský, interiérový nábytek, nábytku a všech doplňků. Výroba, prodej, dodávka: -kuchyně, kuchyňské linky, kuchyní -vestavěné skříně, skříň -dětské pokoje -přebalovací pulty -knihovny -koupelnový nábytek -obývací stěny -věšákové stěny -kancelářský nábytek -bytové doplňky.

Plastová, hliníková okna, dveře, euro okna, stínící technika - výrobou a montáží se zabývá naše rodinná firma, která je na trhu více než 15 let. Dále se zaké věnujeme realizaci interiérů. Vyrábíme, prodáváme, montujeme a servisujeme plastové okna a dveře, euro okna, hlíníkové okna a dveře, posuvné terasové dveře, skla a kování, zasklení ...

Velký výběr nábytku na českém internetu - vyberte si kousek přesně dle Vašich představ a následně jej objednejte u některého z našich partnerů. Prodej nábytku do obýváku, ložnice, kuchyně, pracovny, chodby, ale i na zahradu, nebo terasu.

Truhlářství, zakázková výroba: -kancelářský nábytek, skříňové a stolové sestavy -dětské pokoje, postele -vestavěné skříně, věšákové stěny -kryty radiátorů, dřevěné stěny, parapety -dřevěné obklady, schody -úchytky, knopky, věšáky -kuchyňské pracovní desky.

Výroba: -zakázková, polosériová -nábytek -dětské pokoje -kancelářský nábytek -obývací pokoje -zahradní domky, pergoly -kuchyňské linky.

Výroba, prodej: -konferenční stolek -květinový stolek -dělící stěna -květinový stojan kruhový -rohová polička -stolek pod TV, pod telefon -němý sluha -jídelní stoly, stůl -zahradní nábytek, zahradní lavička a křeslo, stůl -soustružené nohy k nábytku -psací stůl -konferenční stolek atypický -stoličky, lavice -stojany na láhve.

Výroba a prodej nábytku: -kancelářský nábytek, kolekce EXPRESS, ERGO, WELS, TANGO-LUX, BERLIN, EVROPA -vybavení administrativních, konferenčních a zasedacích místností, firemních recepcí, hotelů -pracovní stoly, počítačové stolky, konferenční a managerská křesla, židle, skříně, přístavné kontejnery, kancelářské sestavy, ...