K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Naše firma, která se zabývá dřevovýrobou, se specializuje především na výrobu palet, europalet a dřevěných obalů. Naším zaměřením je také zpracování a pořez dřeva a provozujeme pilu. Dřevěné obaly a palety dodáváme po celém území České republiky.

Jak již název napovídá, firma vyrábí na zakázku nábytek z palet, respektive paletový nábytek. Zhotovuje sedačky, konferenční stolky, postele a další nábytek pro Vás dům či zahradu z dřevěných palet.

Moderní stolařství. Zakázková výroba a vizualizace nábytku na míru - kuchyně, vestavěné skříně, postele i další nábytek.

Výroba, montáž: - zakázkový nábytek na míru podle projektu nebo individuálního zadání od zákazníka (kuchyně, dětské pokoje, obývací pokoje, ložnice, postele, vestavné skříně či volně stojící skříně, posuvné dveře, předsíňový nábytek, kancelářský nábytek atd.).

Eshop s dekorativními předměty, obrazy, fotoobrazy, fototapety. Dále provádí ofset, knihtisk, velkoformátové výtisky, offsetový tisk. Výroba nábytku na míru.

Naše kuchyňské studio se zabývá výrobou kuchyní českých kuchyňských linek na míru. Na zakázku vyrábíme i další nábytek, jako jsou vestavné skříně, dětské pokoje, kancelářský nábytek a další interiérový nábytek. Zpracujeme zakázky na výrobu kuchyňských linek a nábytku z oblasti měst Znojmo, Moravský Krumlov, Miroslav a Ivančice.

Práce: Benada Dřevostavby -dřevostavby -dřevodomky -truhlářství -domy na prodej -nábytek na prodej. Fakturační adresa: J. Palacha 2522/34 690 02 Břeclav.

Jan Leitkep se zaměřuje na výrobu nábytku, schodišť a dveří.

Firma Stanislav Kytner se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Vyrábíme bytový nábytek, kuchyňské linky včetně vestavěných el. spotřebičů. V nabídce našeho truhlářství naleznete také vestavné skříně, kancelářský nábytek a dětské pokoje. Naprostou samozřejmostí je také výroba bytového nábytku dle požadavků a přání zákazníků. Zajistíme pro ...

Zakázkové truhlářství Stammkonzept - vyrábíme designový nábytek na míru. Specializujeme se na výrobu nábytku z masivního dřeva - od kuchyní, přes skříně, dveře až po schody. Truhlářství - Strakonice, Praha

Výroba, prodej: Truhlářství, truhlářská výroba, truhlář, stolařské a truhlářské práce. Výroba, prodej nábytku, nábytek, podlahy, plovoucí podlahy, schodiště, schodiští. Nábytek na míru.Kompletní dodávka a montáž, elektrické vestavěné spotřebiče. Výroba, prodej kuchyně, kuchyň, kuchyní, kuchyňské linky. Kancelářský a bytový nábytek, ...

Lurias s.r.o. se zaměřuje na výrobu komerčních a bytových interiérů na zakázku.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001 : 2001 Návrhy, studie a realizace kompletních interiérů a investičních celků s důrazem na efektivnost, účelnost a vzhled realizovaného interiéru: -architektonické projekty, vizualizace, design -realizace na klíč -servis záruční i pozáruční. Výroba nábytku i atypická, zakázková, ...

Tomáš Vostal se zaměřuje na stavbu dřevostaveb, schodišť, dřevěných konstrukcí a nábytku.

Ondřej Dostál se zaměřuje na truhlářskou práci, výrobu kuchyňských linek, nábytku do domácností i kanceláří v Olomouci a jeho okolí.

Vlastimil Češka zajišťuje výrobu nábytku z masivu na zakázku - stoly, židle, nábytek do ložnice včetně nábytku do zámku.

Výroba pokladen a regálových systémů -atypické nebo nestandardní součásti regálových systémů -obslužné pulty, skříňky, speciální vitríny a další zakázkové vybavení obchodních jednotek -těžší regálové systémy pro obchodní jednotky a pro průmyslové použití.

Nabízíme Vám truhlářské výrobky: -laminové a dýhované desky v kombinaci se sklem, kovem, plastem a dalšími dostupnými materiály:•Kuchyňské linky -dětské pokoje -vestavěné a šatní skříně -kancelářský nábytek -vybavení obchodů prodejními pulty a regály -dekorativní obložení stěny, která může zároveň tvořit interierovou příčku s úložnými ...

Firma vyrábí nábytek z masivního dřeva s dlouhou životností a nadčasovým designem. Zajištění výroby, dopravy, výnosu i montáže. Prodej roštů, matrací, lůžkovin a polštářů. Možnost zakoupení nábytku - nočních stolků, komod, skříní, dětského nábytku.

Pokud hledáte profesionálního truhláře, který vám vyrobí nábytek na zakázku podle vašich představ, obraťte se na firmu Jaroslav Štolc - Truhlářství Profi. Tato firma sídlí na adrese Lužný 25 v okrese Chomutov a má dlouholeté zkušenosti s výrobou kuchyní, vestavěných skříní, dveří a dalšího nábytku z masivu i lamina. Firma vám nabízí také ...

Návrh a výroba nábytku na míru. Realizace kuchyní a interiérů na zakázku.

Truhlářství Mrštík s.r.o. se zaměřuje na zakázkové truhlářství, výrobu dveří, nábytku, schodišť, kuchyní a bytových doplňků.

Rudolf Snášel vyrábí nábytek na míru.

Truhlářství. Výroba: -nábytek -kuchyně různých typů (fólie, masiv, lamino) -obývací stěny, dětské pokoje -komody, kredence, skříně(masiv) -dveře vstupní (prosklené, kazetové) -interiérové dveře se zárubněmi(masiv, dýhy, prosklené, plné) -výroba z masivu -schody -obložení -podlahy -chaty -ploty -dřevostavby -další truhlářské ...

Truhlářská výroba na zakázku - vestavěné skříně - kuchyně - lékařský a školní nábytek - vestavěné skříně - nábytek