Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Jsme kuchyňské studio v Ivančicích, které Vám vyrobí kuchyň, či nábytek na zakázku a také vypracuje návrhy s využitím moderních a kvalitních materiálů a technologií. Realizujeme vestavěné skříně, studentské pokoje, obývací stěny a kuchyňské linky na míru.

Společnost provozuje Internetový obchod s nábytkem a nákladní autodopravu do 3, 5 tuny.

Výroba: - nábytek na zakázku.

Výroba, truhlářství: - nábytek - kuchyně - schodiště - podlahy Prodej: - řezivo - kulatina

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - vestavěné skříně - schody - okna, dveře - nábytek pro restaurace

Výroba: -nábytek -vestavěný nábytek, skříně. Zakázková výroba, prodej: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -obývací pokoje -atypický nábytek -předsíňové stěny. Vyměření včetně návrhu, ocenění, odborné poradenství zdarma.

Polepy nábytku, instalace fólií, decorové stěrky.

Návrhy, projekce, výroba, montáž nábytku. Interiérové vybavení. Výroba, repase: - restaurace, hotely, casina - kanceláře, peněžní ústavy, prodejny - rodinné domy, byty, kuchyně - portály, okna, dveře, schodiště.

Společnost Metalfresh, s.r.o. se specializuje na výkup a zpracování kovového odpadu. Také provozujeme eshop bydlet-moderne, kde nabízíme designový nábytek.

Firma Stolařství Roman Milota se sídlem v okrese Břeclav se zabývá výrobou a renovacemi nábytku na zakázku. Svým zákazníkům nabízíme komplexní služby včetně zaměření, návrhu, dopravy a montáže. Nábytek vyrábíme nejen z masivu, ale také se všech dostupných materiálů (laminované, desky, plošné materiály, euro hranoly, ...). V rámci renovací ...

On-line e-shop: - kvalitní dřevěný nábytek ze smrkového, bukového, dubového a borovicového masivu - dětské, patrové i manželské postele - šatní i policové skříně, nástavce - komody, prádelníky, knihovny, - solitery a ložnicové sestavy, - kuchyňské rohové lavice na míru - počítačové PC stoly, kancelářský nábytek.

Truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky -obývací stěny -dveře.

Maloobchodní prodej-nábytek: -velký sortiment kuchyňských linek -kuchyňské linky na míru -značkové kuchyňské linky GORENJE -kuchyňské linky včetně elektrospotřebičů a montáže -obývací stěny -sedací soupravy -ložnice, postele, skříně, komody -dětské pokoje -válendy, dvoulůžka(dvojlůžka), kanape -ratanový (rattanový) nábytek -kompletní ...

Maloobchod, prodej nábytek: -sedací soupravy -obývací pokoje -obývací stěny -skříň, skříně, komody, komoda -sedací soupravy -křesla, kuchyň, kuchyně -jídelna, jídelny -stoly, stůl, židle -ložnice -dětské pokoje -matrace -kancelářský nábytek -bytové doplňky -zakázková výroba.

Jiří Horvát se zabývá truhlářskými pracemi. Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací stěny - dětské pokoje - kancelářský nábytek.

Práce: -elektroinstalační -vodoinstalační -podlahářské -malířské -zednické Montáž: -kuchyňské linky -nábytek

IKEA nabízí široký sortiment výrobků, které si určitě můžete dovolit a které vám zpříjemní váš život doma.

Pobočka. Prodej, maloobchod: - nábytek - bytové zařízení a doplňky.

Jan Čižmárik se zabývá výrobou a prodejem nábytku s hlavním zaměřením na kuchyňské linky. V našem kuchyňském studiu vám před realizací zakázky zpracujeme projekt ve 3D, na kterém přibližně uvidíte, jak bude vaše kuchyň nebo jakákoliv jiná zakázka vypadat. 3D projekty a cenovou nabídku děláme zcela zdarma. Vyrábíme z DTD laminového materiálu ...

Stolařství. Výroba: -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -kuchyňské linky

Maloobchod, prodej: -nábytek (bytový, kancelářský, dětský, kuchyňský atd.) -bytové doplňky -bytový textil (povlečení, ručníky) -bytový metrový textil, metráž -podlahové krytiny (koberce, korek) -domácí, kuchyňské potřeby -sklo, porcelán.

MORIS design s.r.o. je přední česká firma, která se zabývá návrhem a realizací komerčních interiérů, výrobou prostředků na podporu prodeje, brandingu a reklamy. Firma byla založena v roce 1997 a od té doby si vybudovala silnou pozici na trhu a získala řadu ocenění a spokojených zákazníků. MORIS design s.r.o. nabízí kompletní řešení pro ...

Specializujeme se na interiérový design. Potřebujete novou kuchyň, vestavěnou skříň, kancelář nebo jakýkoliv nábytek na míru? Obraťte se na nás. Rádi vás provedeme celým procesem od vizualizace až po samotnou realizaci.