Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Ing. Michal Kuběna se zaměřuje na výrobu a internetový prodej industriálního nábytku a mechových dekorací a obrazů.

Výroba: -nábytek -sedací soupravy -ložnice -obývací stěny.

Zakázková výroba nábytku -kuchyně, kuchyňské linky – nábytek a to jak masív, MDF nebo lamino -doplňky-dvířka, pracovní desky -obývací pokoje, konferenční stoly, obývací, stěny, komody, TV a HI-FI stolky -dětské pokoje, psací stoly, šatní skříně, police, prádelníky -kancelářský nábytek, psací stoly, skříně, kontejnery -koupelny, ...

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - kuchyňské linky na míru - pokojové a obývací stěny - kancelářský nábytek - ložnice - atypický nábytek na míru - vestavěné skříně.

Specialista na realizaci a instalaci interiérů

Kvalitní masivní nábytek do vašeho interiéru na jednom místě. Obrovská nabídka nejrůznějších kusů postelí, židlí, skříní a podobně. Jednoduše si vyberte a nechejte si vše dovézt zdarma.

Luboš Havlík je hodinový manžel, provádí montáž nábytku, malířské práce, drobné domácí práce, zahradnická činnost, deratizace a další.

Prodej: -nábytek -obývací stěny -postele -podlahové krytiny -koberce -kuchyně.

Prodej: - nábytek. Pobočka: - Palackého 179, Jeseník, 584401089; 777727326 - Dukelská 717/2, Jeseník; 777762941

Firma Libor Stavař se sídlem v Rychvaldě nabízí širokou škálu služeb v oblasti elektro a hodinového manžela a je odborník na elektroinstalace, opravy nebo údržbu. Firma je držitelem oprávnění § 8 vyhl. 50/78 Sb. Mezi služby, které firma Libor Stavař elektro poskytuje, patří: - elektroinstalace (v novostavbách i rekonstrukcích, včetně rozvodů, ...

Pokud hledáte spolehlivého a zkušeného partnera pro různé práce v domácnosti na zahradě nebo se dřevem, pak je pro vás ideální volbou firma Ondřej David - Práce pro domov. Firma Ondřej David se převážně specializuje na práci se dřevem, stavbu zahradních dřevěných domků, přístřešků, pergol a dětských hřišť, ale zajistí i další práce jako jsou ...

Společnost KOBERCE-MATRACE LITVÍNOV s.r.o. provozuje Centrum zdravého spaní-eshop i pobočka v Litvínově - prodej matrací, roštů, matrací, koberců a nábytku.

Společnost IDEA nábytek s.r.o. již od roku 1993 nabízí všem zákazníkům široký sortiment nábytku z dřevěného masivu nebo v imitaci buku či jiných dřevin. Najdete u nás například komody, skříně, knihovny, postele vč.matrací a roštů, stoly, křesla, TV stolky, předsíňové či pokojové stěny a další nábytek. Masivní nábytek je vyroben buď z borovicového, ...

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - vestavěné skříně - dveře

Internetový prodej moderního nábytku za nízké ceny.

Stolařství. Výroba: - kuchyně - postele - kanceláře - komody - skříně - stoly - botníky - poličky.

Společnost Síkora Interiér s.r.o. se sídlem v Orlové v okrese Karviná se již od roku 1996 zabývá komplexním řešením interiéru. Nabízíme vám nejen výrobu kuchyňského nábytku, ale také nábytku do obývacích pokojů, kanceláří, skříní a dalších interiérových a exteriérových produktů na zakázku. Naše služby: - výroba nábytku na zakázku - ...

Zakázková výroba: - nábytek na míru - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné, vestavné skříně - kancelářský nábytek - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje. Kuchyňské studio: - 28. řijna 112, Ostrava - Moravská Ostrava.

ERATI Design s.r.o. se zaměřuje na návrhy a realizace interiérů, výrobu nábytku, kuchyní a vestavěných skříní.

Prodej, dodávka, montáž: - interiérové dveře - dřevěné, vinylové, PVC podlahy - obložení schodů - renovace parket - žaluzie, rolety - kuchyně na míru - vestavěné skříně.

Naše spánkové studio Ráj spánku v Jihlavě na Vysočině se zabývá prodejem kvalitních postelí, matrací, přikrývek, roštů, dětských postelí, zdravotních matrací, roštů a dalších doplňků pro vybavení dětských pokojů i ložnice. Vše můžete zakoupit i v našem eshopu. Pořídíte u nás pomůcky alternativní medicíny či židle Spinalis.

Prodej: -nábytku a zařízení interiéru. Bezpečnostní služba Výroba: -logoprinty a etikety Výroba: -razítka, vizitky, vyřezávaná reklama. Rehabilitační služby. Montážní práce elektro. Potisk. Šití: -oděvů. Prodej: -dámské a pánské konfekce.

Zakázková truhlářská výroba. -kuchyň, kuchyňská linka -vestavěná skříň -obývací stěna -ložnice -kancelářský nábytek -zahradní architektura - ploty, pergoly, altánky, zahradní domky.

Lukáš Jelínek se zaměřuje na truhlářské a podlahářské práce, výrobu kuchyní, vestavěných skříní a nábytku.

Prodej levného a kvalitního nábytku za výhodné ceny. Nabízíme šatní skříně, pohovky, rohové pohovky, postele, manželské postele, židle, křesla, stoly a mnoho dalšího.