Zahradnictví - okrasná a ovocná školka

Pěstování rostlin, květin, stromů a keřů je ovlivněno použitím správných chemických přípravků, jako jsou hnojiva, ochranné nástřiky proti škůdcům anebo speciální výživa pro zelené rostliny. Pořiďte si pro svou zahradu semena rostliny ve vysoké kvalitě.

Květinářství Kottová - řezané i hrnkové květiny
Chcete potěšit svou přítelkyni, maminku nebo babičku. Potom neváhejte navštívit Květinářství Kottová, které nabízí rozmanité druhy řezaných i hrnkových květin. Uvážeme Vám kytici pro radost, sváteční, k narozeninám, ale i tu svatební. Naleznete nás na adrese Martínkovská 371 ve městě Vyšší Brod. Udělejte radost květinou.
Květinářství Kottová - řezané i hrnkové květiny
Svatební a květinový servis - svatební kytice - výzdoba stolů - květiny pro družičky - výzdoba interiéru

Flower and foodstyling, květiny, dekorace. Doprovodná květinová výzdoba rautových pohoštění a nejrůznějších slavností: -rauty a oslavy pro užší společnost, kde samotná konzumace je překvapivým a zábavným programem.

Prodej písku, štěrku, mulčovací kůry a zeminy.

Služby: - květinový servis - floristické práce - tvorba zelené stěny z živých rostlin - aranžmá z čerstvých řezaných květin - realizace a údržbu zahrad - sezónní a vánoční dekorace pro obchodní centra, firmy, města

Prodej - květiny - řežané květiny na svatby, křtiny, rauty, promoce

E-shop: - zahradní technika - zahradní nářadí - zavlažování - hnojiva - čerpadla - travní směsi

Vyrábíme travní směsi, osiva, travní semena a hnojiva pro zakládání a obnovu trávníků. Zajišťujeme poradenství, laboratorní a zásilkovou službu.

Zahradnictví: - okrasné rostliny - ovocné stromky - okrasné dřeviny - zahradnický materiál

Poskytujeme kompletní květinový servis na míru. Nabízíme výběr netradičních kytic pro muže, ženy i děti. Rozvážíme květiny.

Nabízíme Vám řadu služeb, počínaje návrhem květinové výzdoby v interiéru, dodání rostlin dle Vašeho výběru, pravidelný či jednorázový servis a nebo pronájem. Pomůžeme Vám s aranžováním květin pro různé příležitosti, jako jsou svatby, slavnostní recepce, firemní či soukromé večírky. Mezi další naše služby patří zahradní architektura, počínaje ...

Dekorace - sezonní Valentýn, Velikonoce, advent a Vánoce - specifické na přání klienta květinové vazby k narození dítěte, k promoci tematické dekorace k vernisážím výstav výzdoby interiérů - kanceláře - hotely - restaurace - firemní akce večírky - plesy - festivaly řešení květinových vazeb a pokojových ...

"FanFanTulipán" - síť maloobchodních prodejen, kde se nádherné květiny prodávají za velkoobchodní ceny! Hledáte kde zakoupit kvalitní květiny? Žádný problém, stačí jen pár kliknutí myší ! Dovoz květin od "FanFanTulipán"! S pomoci našeho webu máte možnost koupit květiny praktický po celé Praze. Máme příjemné a dostupné ceny pro každého. ...

Činnosti: - zakládání a údržba sadových úprav - terénní úpravy a rekultivace - technické služby - řez a ošetření dřevin - instalace závlahových systémů - květinová dekorace interiérů a exteriérů - prodej různých druhů zemin a mulčovacího materiálu - dodávka prvků drobné architektury - dodávka palivového dřeva - zahradní cesty a ...

Těžiště činnosti: - šlechtění květin a zelenin - šlechtění, množení a obchod s ovocnými druhy a některými polními plodinami - produkce okrasných výpěstků. Velkou část produkce zabírá strojírenská výroba: - výroba ocelových konstrukcí - výroba skleníků - žárové zinkování.

Prodej: - zahradní rostliny - substráty a kůra - osiva - hnojiva a postřiky - keramické a plastové truhlíky a květináče. Realizace a úpravy zahrad.

Nabízíme Vám velký výběr řezaných květin : - dárková, klasická, svatební a smuteční vazba - sváteční dekorace. - hrnkové květiny a dekorace ze sušiny Dále nabízíme výzdobu obchodů, restaurací a hotelů. eKvetiny.eu, to je květinářství s kamennou provozovnou v Praze. Máme široký výběr řezaných, ale i pokojových květin ...

Prodej - zahradní keramika - bytové doplňky - hnojiva - květiny - květináče

Zprostředkování služeb a obchodu v Karlínském dvoře. Vítáme Vás na našem dvoře v Karlíně. Nabízíme produkty ve stylu Provence v prodejně s květinami, od jara také zahradnictví, malé tržiště a posezení - to vše ve stylu francouzské Provence(stále dotváříme prostor podle našich představ).

Prodej - keramika - dárkové předměty Květinářství

Specializujeme se na maloobchodní prodej květinových vazeb pro různé příležitosti pro firmy i domácnosti. Nabízíme květiny i věnce na Vánoce, Velikonoce, do interiéru, sušené, svatební i smuteční vazby a další. Možnost rozvozu.