Využijte projektování, dodávku a montáž závlahových systémů typu mikrozávlaha, podpovrchové zavlažování nebo lineární zavlažování. V sortimentu vybavení k zavlažování je možné najít ovládací jednotky, ventily, postřikovače, potrubí nebo filtrační jednotky.

Velkoobchod, maloobchod: - čerpadla tuzemská i zahraniční - vodárny a náhradní díly - vodoinstalační a sanitární materiál - zavlažování Pobočky: - Náchod, Rychnov n.K., Stará Paka

Velkoobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -semena -přípravky na ochranu rostlin -hnojiva -nářadí -hadice -aqua program -plasty -truhlíky, květináče -fólie, textilie

Prodej, montáž: - čerpací soustroje - kalová čerpadla - ponorná čerpadla - topenářská a cirkulační čerpadla - zavlažovací systémy - čistírny odpadních vod - bazény.

Automatické závlahové systémy: - HUNTER - RAI BIRD Návrhy. Realizace a servis závlahových systémů Hunter, RAIN BIRD. Hospodaření s dešťovou vodou, akumulační nádrže na vodu

Prodej - nárhy, realizace a servis závlahových systémů - závlahové systémy - zavlažovací systémy - zavlažování - závlahy: - zahrady - skleníky - sady - parky - hřiště - firemní a veřejné plochy.

Návrh, realizace, služby -okrasné zahrady -závlahové systémy -jezírka -kamenné prvky -realizace -údržba -péče o firemní či veřejnou zeleň -prořezávky, kácení atd.

Služby - údržba zahrad a zeleň - sekání a údržba travních ploch - úprava živých plotů - výsadba okrasné a užitkové zeleně - likvidace plevelů - návrh, montáž a údržba závlahových systémů

Zahradnická firma, realizace - závlahové systémy - trávníky, zahrady - dětská hřiště

Provoz a údržba velkoplošných závlah: - poradenská činnost v oboru závlah.

Projekce, realizace: - zahrady - zahradní stavby - jezírka - závlahové systémy

Výroba, prodej, e-shop - zahradní obrubníky - zavlažovací systémy

Projekce, realizace, údržba zahrad. Závlahové systémy pro parky a zahrady: - automatické závlahy - závlahy sportovišť - závlahy různých ploch. Tráva a travní koberce: - výsev travního semena - založení, realizace a údržba trávníku.

Prodej, montáž, realizace, opravy, servis - automatické zavlažovací systémy pro zahrady, parky, sportoviště a tenisové kurty.

Prodej - automatické závlahové systémy - zahradní jezírka - vodoteče - okrasné vodní prvky

Zahradnická firma se zaměřením na zahradní a krajinnou tvorbu. Naší hlavní činností jsou: - návrhy a realizace zahrad, údržba - skalnaté plochy, vřesoviště a záhony květin - tvorba okrasných jezírek a biotopů - instalace a servis automatických závlahových systémů - zahradní stavby (cesty, domečky, terasy, plot) - tvorba svátečních a ...

Nabízíme instalace a servis zabezpečovací i protipožární techniky, kamerových systémů a slaboproudých rozvodů, automatické závlahové systémy pro pozemky RD a zahrad.

Zahradnické služby: -projekce zahrad. -údržba zeleně. -údržba trávníků. -ořezy stromů. -koupací jezírka. -montáž závlah.

Prodej, servis, realizace, návrhy, poradenství: -zavlažovací systémy firmy GARDENA

Projekce, realizace, údržba: -zahrady. -montáž automatické závlahové systémy. -pokládka travního koberce. -zakládání trávníků.

Služby, montáž: - elektroinstalace - elektronické zabezpečovací systémy - požární signalizace - měření a regulace kotelen - zavlažovací systémy - telekomunikační zařízení

Návrhy, montáž, servis: - závlahové systémy a služby - větrací systémy skleníků a fóliovníků - stínovací systémy - automatická a ruční regulace klimatu - přisvětlování pro asimilaci rostlin.

Služby: - montáž, oprava, servis zavlažovací systémy - návrhy a realizace okrasných zahrad - elektroinstalace

Provádíme rychle, kvalitně a za rozumnou cenu práce - topenářské - zednické - instalatérské - závlahové systémy Rain Bird a Gardena Práce provádíme v Hradci Králové a okolí, ale pro splnění vašich představ zajedeme kdekoliv po ČR.

Zakládání a údržba zahrad, jezírek i fontán. Provádíme závlahové systémy. Půjčovna: -zahradní a jezírková technika.

Služby: - návrhy a realizace zahrad - zahradnictví - závlahové systémy