Hledáte kompletní nabídku audio video techniky, jako jsou reproduktory, sluchátka, MP3 a MP4, Hi-fi, DVD a Blu-ray, multiroom systémy, domácí kina, CD a DVD přehrávače, reveivery, zesilovače a tunery? Zajistěte si zážitek z dokonalého zvuku a obrazu!

Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Polas Video Studio poskytuje komplexní služby v oblasti audiovizuální produkce. Nabízí vše od firemních a reklamních videí, dokumentů, živých přenosů až po virtuální události. S moderní technikou a kreativním týmem zajišťuje natáčení, střih, animace a dabing. Specializuje se také na lokalizaci a adaptace videí pro různé jazyky. Ideální volba pro ...
Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Prodej, e-shop: - DJ technika - mixážní pulty - přehrávače - mikrofony - sluchátka - studio technika - zvuková a světelná technika

Galaxie PIX je jeden z hlavních aktérů v oblasti obchodování po internetu v Evropě, který se během 10 let stal velmi důležitým médiem.

Autorizované servisní centrum FUNAI. Záruční a pozáruční servis spotřební elektroniky: -televizory, LED, LCD, PLAZMA, RMG s CD -věže s CD -videa, COMBA s HDD -MW trouby a další spotřební elektronika dle dohody. Prodej příslušenství a originálních náhradních dílů.

Revize elektrických zařízení - elektro revize - elektrického ručního nářadí, hromosvodů, elekroinstalací bytů, rodinných domů. Prodej, instalace, revize a servis - stomatologické přístroje a zařízení. Servis a opravy - hudební a audio přístroje.

E-shop, eshop: - specialista na elektro - kvalitní domácí spotřebiče - fotoaparáty - počítače - domácnost - zahrada, dílna - sport......

Marka A.T., s.r.o. zajišťuje prodej a servis: - produktů určených pro scénické, architektonické, studiové a filmové svícení, zvučení a promítání - mobilních podií, konstrukcí - látkových vybavení

E-shop: - bezpečnostní technika - sluchátka, reproduktory - sportovní kamery - LED svítilny - kancelářské potřeby - obalové materiály - úklidové prostředky...atd.

SAB Digital se zaměřuje na streamování, multimediální služby, video, audio, pořádání akcí s vlastním technickým zázemím a na doplňkové služby.

Velkoobchod: - digitální kamery - digitální diktafony.

Chytré mimi s.r.o. se zaměřuje na prodej hudebního prenatální pásu Baby Bell, který rozvíjí paměť dítěte a je možné ho použít při práci i výletech.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, e-shop: - ozvučovací, multimediální a světelná technika

E - obchod, s.r.o. provozuje internetové knihkupectví vč.prodeje DVD, CD a dalších.

Pozáruční servis: - opravy spotřební elektroniky - revize elektro a hromosvodů

FISMONA s.r.o. provozuje internetový obchod, e-shop s elektronikou a domácími spotřebiči.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - televizory - videorekordéry - videokamery - domácí kina - DVD - pračky - fotoaparáty.

Člen skupiny Euronics. Prodej, maloobchod - elektronika: - mobilní telefony, mobily - výpočetní technika, tiskárny - televize, TV - rádia - fotoaparáty.

Prodej: - spotřební elektronika - domácí elektrospotřebiče - fotoaparáty - fotografické potřeby. Služby: - zpracování fotografií - fotokopírování. Servis, oprava: - spotřební elektronika. Montáž: - televizní a satelitní antény s dodáním materiálu.

TIVIS s.r.o. je autorizovaný prodejce, e-shop: -spotřební elektronika SONY (audio, video, TV, SAT, HIFI soupravy). Prodej, splátkový prodej, záruční i pozáruční servis, oprava: -PANASONIC, GRUNDIG, PHILIPS, AIWA, KENWOOD, TESLA. Internetový obchod s elektronikou a domácími spotřebiči: -audio, video, foto (PANASONIC, TECHNICS, SONY, ...

Eshop, e-shop, maloobchod, zásilkový prodej: -výpočetní technika: -notebooky, počítače, počítačové sestavy -komponenty -mobilní telefony -spotřební elektronika: -televize -audio-video -domácí spotřebiče -hry, hračky.

V oblasti zabezpečení kulturních akcí se naše firma pohybuje již řadu let. Technicky zajistíme vše od malých akcí, maturitních plesů až po velké městské slavnosti nebo firemní eventy. V oblasti projekce zajistíme vše od malých projekčních ploch až po velkoplošné projekce, včetně kvalifikované obsluhy. Provádíme kompletní dodávky, ...

Alza Česká republika (Alza.cz) 1. E-shop - Internetový prodej: - výpočetní technika (notebooky, počítače) - Bílé elektro (pračky, ledničky, myčky, sušičky, domácí spotřebiče). - Domácí elektro (televize, rádia, vysavače, úsporné žárovky - Hobby nářadí (pro dům, zahradu, dílnu) sekačky na trávu, nůžky na keře a stromy apod. - Auto ...

Služby: - technický servis společenských akcí - ozvučení - osvětlení - zastřešení, pódia, stany

SMALTOVNA Smaltování, výroba, maloobchodní a velkoobchodní prodej, e-shop, internetový obchod smaltovaných cedulí, tabulí, štítků pro označení domů, objektů a ulic, reklamních, výstražných a informačních tabulek. Služby FOTO VIDEO. Fotografický ateliér, videoateliér. Animace, postprodukce, finalizace snímků, green screen (klíčovací ...

Maloobchod, prodej: - domácí spotřebiče, elektrospotřebiče - elektronika.

Maloobchod, prodej: - domácí spotřebiče, elektrospotřebiče - elektronika - televizory (TV), DVD - foto, video, audio - počítače, příslušenství - navigace GPS.