Hledáte kompletní nabídku audio video techniky, jako jsou reproduktory, sluchátka, MP3 a MP4, Hi-fi, DVD a Blu-ray, multiroom systémy, domácí kina, CD a DVD přehrávače, reveivery, zesilovače a tunery? Zajistěte si zážitek z dokonalého zvuku a obrazu!

Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Polas Video Studio poskytuje komplexní služby v oblasti audiovizuální produkce. Nabízí vše od firemních a reklamních videí, dokumentů, živých přenosů až po virtuální události. S moderní technikou a kreativním týmem zajišťuje natáčení, střih, animace a dabing. Specializuje se také na lokalizaci a adaptace videí pro různé jazyky. Ideální volba pro ...
Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Prodej: - domácí elektrospotřebiče - elektronika - kuchyňské spotřebiče - notebooky - tiskárny - ledničky, mrazníčky - sporáky, trouby - televize - vysavače - rychlovarné konvice.

Prodej: - veškerý sortiment elektrospotřebičů - audio a video technika - pračky - chladničky - mrazničky - sporáky - mikrovlnné trouby - vysavače - žehličky.

Maloobchod, prodej: - elektro - domácí elektrospotřebiče, spotřební elektronika - televizory, videokamery - hifi-věže, bezdrátové telefony - audio, video - mobilní telefony - pračky, sporáky, chladničky, ledničky - mikrovlnné trouby, vysavače - holící strojky.

Prodej: - domácí elektrospotřebiče - elektronika - kuchyňské spotřebiče - notebooky - tiskárny - ledničky, mrazničky - sporáky, trouby - televize - vysavače - rychlovarné konvice.

Prodej: - domácí elektrospotřebiče - elektronika - kuchyňské spotřebiče - notebooky - tiskárny - ledničky, mrazníčky - sporáky, trouby - televize - vysavače - rychlovarné konvice.

Prodej doplňků pro dům, byt i zahradu

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektrické spotřebiče(elektrospotřebiče) -automatické pračky -mrazničky -chladničky -kombinace myčky nádobí -mikrovlné trouby -elektronika video -mobilní telefony -vestavby. Služby: -prodej na splátky -montáže antén, satelitů -opravy elektroniky.

Výroba: -reproduktorové soustavy -montáž reproduktorů -unikátní audio systémy

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich ...

Prodej, e-shop - domácí elektrospotřebiče - bílá elektronika, ledničky, pračky - sporáky - televizory, audio, video - fotoaparáty - klimatizace - notebooky - počítače - konzole - monitory - tiskárny

Digitalizace analogových video, audio a foto materiálů. Převod VHS, VHS-C, Hi8, MiniDV a dalších druhů video a audiokazet, gramofonových LP desek, negativů, fotografií či 8mm filmů do digitální podoby. Možnost střihu a úprav video i audio záznamů.

Papírnictví - Tiskárna - Copyshop - Reklama - Počítače Horní 26, Frenštát pod Radhoštěm. Papírnictví - kancelářské a školní potřeby, - razítka - formuláře a tiskopisy - omalovánky, barvy, fixy, pastelky - svatební a jiné oznámení Počítače - prodej - e-shop - servis: - počítače, notebooky, monitory - tiskárny, spotřební materiál - ...

Prodej: - mobilní telefony - rádia, příslušenství.

Maloobchod, prodej: - foto-kino - kamery, fotografické aparáty, fotoaparáty - spotřební elektronika - bílá technika.

Oprava, servis: -spotřební elektronika: -audio-video technika -televizní technika. Návrhy, instalace, montáže, servis: -televizní antény, anténní systémy pro rodinné domy a bytové jednotky -satelitní komplety pro příjem satelitního vysílání v digitální kvalitě.

Prodej, leasing, pronájem, instalace, montáž, zaškolení, záruční a pozáruční servis - kancelářská technika (kopírovací stroje, tiskárny, MFZ) - spotřební materiál - kvalitní kopírovací papír - dataprojektory - skartovací stroje a řezačky - AV technika - čističky vzduchu - elektronické kalkulátory - interaktivní a dotykové LCD panely - ...

Prodej, maloobchod, servis, oprava: - kancelářská a výpočetní technika - tiskárny - počítače, PC - notebooky - monitory - periferie - komponenty - skartovače, řezačky - software - spotřební elektronika.

Prodej, montáž digitální satelity. Návrh, kalkulace a realizace datových sítí, datové sítě. Služby v oblasti výpočetní a satelitní techniky. Montážní práce-antény, anténní systémy, kamerové a zabezpečovací systémy. Vysokorychlostní bezdrátový internet. Datové sítě, internet, PC-instalace systemu WINDOWS XP, Instalace kancelářského software, ...

RedCat s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis výpočetní techniky, správu sítí, docházkové a zabezpečovací systémy, audio-video a hostingové služby.

Mgr. Jaromír Hodinka se zaměřuje na opravy a servis reproduktorů, rekonstrukci a renovace, provádí kontrolu osazení a tuning a ozvučení domácích i komerčních prostorů.

Zámečnictví, nástrojářství -Výroba strojů a zařízení -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Pěstitelské pálení -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba ...

Společnost Cinebonbon s.r.o. se zaměřuje na produkci filmů, seriálů pro děti a pronajímá filmovou techniku.

Prodej: - elektrospotřebiče - audiovizuální technika - elektroinstalační materiál.

Internetový obchod s elektronikou. Prodáváme sluchátka, reproduktory, chytré hodinky, počítače a notebooky, herní konzole, příslušenství pro mobily (obaly, skla, sluchátka, nabíječky), příslušenství pro iphone a ipad.

Společnost ING IVAN JAVORSKY - TV SPEC s.r.o. se zaměřuje na prodej a poradenství v oblasti profesionálních televizí.