Ať už hledáte automaty na kávu, cukrovinky, bagety, cigarety, mléčné výrobky, nápoje či drobné občerstvení, hodí se do každé školy, firmy či veřejného prostoru. Pro radost z hazardu je nabídka automatů výherních i hracích s hrami jako ruleta nebo joker.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis, pronájem: -výherní hrací automaty -hrací jukebox -kulečník -profesionální šipkové automaty, šipky, -náhradní díly, příslušenství.

Bazar - jukeboxy, prodej, servis a pronájem, jukeboxy.

Naše firma se specializuje na výdejníky vody, aquabary a sodobary.

Pronájem - stolní fotbálky - šipkové přístroje.

Provoz, pronájem, servis: -výherní hrací automaty.

Bazar - nápojové automaty Prodej, pronájem, servis - nápojové automaty - automaty na kusové zboží - přístroje na výdej vody

Prodej a pronájem: - jukeboxy - výherní a hrací automat.

Provoz a pronájem - výherní, nevýherní a hrací automaty - šipky - fotbálky - rulety

Provoz a pronájem výherních hracích automatů. Provozovatelé výherních automatů a videoloterních terminálů.

Prodej, pronájem a servis: - cigaretové automaty.

Prodej a pronájem zábavní techniky - šipkový automat - jukebox - stolní fotbal Výroba - šipkový automat

Distribuce kávy Full Cup: - dodávky kávy - prodej kávy, kávových produktů - pronájem kávovarů.

Dodávka a prodej barelové vody, zapůjčení výdejníků na barely, pronájem výdejníků k připojení na vodovodní řád, e-shop s mnoha výrobky v oblasti nápojových automatů, rozvoz po celé ČR do 24hod -balená voda pro firmy i domácnosti -voda v barelech do nápojových automatů -výdejníky vody -automaty vody -kávovary -nápojové a prodejní ...

W - SERVIS Praha s.r.o. Velkoobchod, prodej, import. Nové, použité a repasované automaty Wittenborg Nápojové automaty Zanussi - Necta Prodejní automaty Stolní automaty na kávu: - instantní a espresso verze. Automaty na teplé a chlazené nápoje. Automaty na cukrovinky. Automaty na bagety. .

Prodej, provozování, pronájem: - automaty: - automaty na teplé a studené nápoje - office servis (stolní automaty na kávu) - pitný režim (výdejníky vody, sodobary) - prodejní automaty na balené zboží a jídlo (potravinové automaty). Sídlo společnosti: - U Pergamenky 12, Praha 7 - Holešovice.

Provoz, pronájem a servis - nápojové automaty - potravinové automaty

Provoz, servis, prodej, náhradní díly: -nápojové automaty -kusové automaty -náplně do automatů (kapučíno, čokoláda, polévky, káva, čaj).

Prodej, pronájem: -výherní automaty -kulečník -flippery -jukeboxy - MP3 -stolní fotbal -šipkové automaty -vzdušné hokeje -silové automaty -boxery -zábavní automaty.

Prodej, pronájem, provozování: -nápojové automaty -sodobary. Komplexní návrhy nápojových systémů.

Eshop - vybavení pro kulečníky - šipky - stolní fotbálky Prodej, pronájem a servis - vybavení pro kulečníky - šipky - stolní fotbálky - dárkové a upomínkové předměty

Společnosti ABC Vending s.r.o. poskytuje následující služby: - provozování nápojových a prodejních automatů - prodej nápojových a prodejních automatů - pomoc při zajištění leasingové společnosti na nákup automatů - prodej mincovních zařízení JOFEMAR - prodej instantních nápojů zn. CONTE pro nápojové automaty přímo od výrobce - instatntí ...

Dodávka - balená voda do firem i domácností Dodávka - automaty na vodu do firem i domácností