Ať už hledáte automaty na kávu, cukrovinky, bagety, cigarety, mléčné výrobky, nápoje či drobné občerstvení, hodí se do každé školy, firmy či veřejného prostoru. Pro radost z hazardu je nabídka automatů výherních i hracích s hrami jako ruleta nebo joker.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -asfaltové terče pro sportovní střelbu -vrhačky. Distribuce a prodej: -výherní automaty z Německa.

Prodej, pronájem: -nápojové automaty -potravinové automaty -jogurtové automaty. Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj, Moravskoslezský.

Výroba a pronájem: -hudební automaty -JUKE BOX.

Prodej, pronájem a servis - výherní hrací automaty, přístroje - rulety

Prodej, servis - nápojové, potravinové, cukrovinkové automaty.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: AZP - LEADER V INOVACÍCH AUTOMATICKÉ SANITÁRNÍ TECHNIKY AQUA PROGRAM - AUTOMATICKÁ SANITÁRNÍ TECHNIKA - automatické splachovače pisoárů, WC, ovládání sprch - automatické umyvadlové baterie (senzorové ovládání): - úsporné automatické sprchy - nerezové pitné fontánky - bezdotykové ...

Drinex cz - specialista na expresní dodávku přírodní pramenité vody (plastový demižon 18, 9l). Služby: -expresní dodávka přírodní pramenité vody Šumavský pramen do 24 hodin ZDARMA až k Vám domů či do firmy. Prodej, pronájem a zápůjčka: -elektrických a neelektrických výdejníků vody -prodej, pronájem a provozování nápojových automatů do ...

Prodej a servis: - hrací přístroje - výherní automaty.

Prodej kávovarů, zápůjčky kávovarů, provoz nápojových a potravinových automatů a kompletní nápojový servis do kanceláří, domácností a restaurací včetně servisu. -kávovary Jura, Saeco -nápojové automaty -potravinové automaty -káva Piacetto, Tchibo, Davidoff a další značky, čaje Teekanne -nealko sortiment Pepsi, Toma, Mattoni -příslušenství

Provoz, pronájem: -prodejní mechanické mincovní automaty. Nosný program: -suché plody -žvýkačky -drobné hračky -suvenýry -kondomy. Prodej: -žvýkačky -drobné hračky -suvenýry.

Specializovaná prodejna značkových kávovarů: - automatické kávovary - pákové kávovary - kávovary na kapsle - profesionální kávovary - náhradní díly pro kávovary - vakuové kávovary - prodejní a výdejní automaty - a další. Servis a pronájem kávovarů.

Prodej: -kuchyňské filtrační systémy -bezbarelové kancelářské výdejníky vody aj.

Prodej, pronájem, servis: - nápojové automaty - rozvoz vody v barelech - kvalitní přístroje s filtry POU.

Prodej, pronájem a servis zábavních automatů.

Provoz videoloterních terminálů, elektromechanických rulet a jiných her.

Kompletní služby v oboru gastronomie: - závodní stravování - výroba teplých a studených pokrmů - provozování výdejních automatů s nabídkou plnohodnotné stravy, večeře, svačiny, doplňkový prodej, teplé a studené nápoje - pitný režim pro zaměstnance dle zákonných norem.

Prodej, pronájem, provozování, rozvoz: - nápojové automaty, aquabary - výdejníky vody na balenou vodu - výdejníky na vodovodní řád - sodobary, výrobníky sody CO2 - prodejní automaty. Prodej surovin, rozvoz: - barelová voda - káva.

Výroba, prodej i pronájem nevýherních automatů. Mezi takové patří například cigaretové automaty, hudební juke-boxy, šipky, stolní fotbálky a jiné.

Česká rodinná firma ATE company má dlouholetou zkušenost v oboru prodeje nápojových a prodejních automatů na chlazené nápoje, bagety nebo kávu. Poskytuje prodejní a nápojové automaty značky NECTA a WITTENBORG. Zajišťuje provoz, prodej, kompletní servis a leasing automatů na kávu, chlazené nápoje, bagety a jiné balené potraviny. Poskytne pro ...

Výroba, distribuce: - pitná voda - balená voda - výdejníky - příslušenství

Půjčovna, pronájem, servis: - zábavní automaty - šipky, fotbálek, jukebox - cigaretové automaty

Pronájem, provoz, servis, údržba - nápojové automaty - prodejní automaty.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: -aquamaty - výdejníky vody, přístroje na vodu -barely vody -sirupy -káva, čaje. Pobočky: -Brno -Jihlava -Znojmo -Olomouc -Uherské Hradiště -Ostrava -Ústí nad Labem -Hradec Králové -Praha.

Dodávka, prodej: - vybavení heren a kasin - videoloterijní terminály (VLT), rulety, kostky - automaty

Prodej, pronájem a výpůjčka elektrických a neelektrických výdejníků vody a nápojových automatů.