Ať už hledáte automaty na kávu, cukrovinky, bagety, cigarety, mléčné výrobky, nápoje či drobné občerstvení, hodí se do každé školy, firmy či veřejného prostoru. Pro radost z hazardu je nabídka automatů výherních i hracích s hrami jako ruleta nebo joker.

Prodej, servis, leasing: - automaty prodejní nápojové a potravinové - automaty prodejní cigaretové - automaty anglické výroby. Náplně do nápojových a potravinových automatů.

Služby: -provoz výherních hracích automatů

Disribuce, prodej: - pramenitá voda - výdejní automaty.

Prodej: - barelová voda - balená voda - aquabary - přístroje na stáčení vody Oprava, servis: - aquabary

Pronájem, provoz, prodej a servis: - hrací automaty - výherní hrací přístroje

Pronájem, servis - prodejní a nápojové automaty.

Firma se zabývá, jíž od svého vzniku v roce 2001, provozováním, prodejem a servisem nápojových automatů. Nabídku automatů, včetně repasovaných a jejich orientačních cen, najdete buď v naší internetové nabídce nebo vše vyřídíme telefonicky, popř se obraťte na kontaktní formulář. Dalším produktem naší firmy je provozování výdejních automatů na ...

Provoz, pronájem, servis, oprava: -zábavní technika - výherní a zábavné automaty, všeho druhu -vybavení, vybavování heren.

Prodej: - balená pramenitá voda - barely s vodou do nápojových automatů. Provozování: - nápojové automaty, automaty na vodu, aquamaty.

Provoz, pronájem: - dětské automaty na hračky a koule s překvapením

Výroba, servis: - herní systém Multi-Lotto Server Based Gaming pro herny, kasína -herní zařízení, video loterijní terminály -video slot hry pro klasické a serverové herní automaty a online herní platformy -herní platformy.

Vývoj, výroba, distribuce: - herní systém Multi-Lotto Server Based Gaming pro herny, kasína -herní zařízení, video loterijní terminály -video slot hry pro klasické a serverové herní automaty a online herní platformy -herní platformy.

Distributor: - hrací automaty - sportovní simulátory

Mp3 jukeboxy včetně karaoke a videoklipů. Prodej a pronájem elektronické šipky a stolní fotbálky pro komerční použití.

Provoz nápojových automatů Česká Třebová - pronájem nápojových automatů

Pronájem, servis, prodej: - stolní fotbal - šipkové automaty - jukeboxy

Půjčovna, pronájem: -karavany -výherní automaty Služby: -doprava mikrobusem -bazar-zastavárna

Provoz, pronájem: - nápojové a prodejní automaty

Provoz, servis, pronájem: - prodejní automaty: - bagety - kusové zboží - nápojové automaty: - teplé nápje - studené nápoje

Prodej, pronájem, servis: - aquamaty - výdejníky vody