Ať už hledáte automaty na kávu, cukrovinky, bagety, cigarety, mléčné výrobky, nápoje či drobné občerstvení, hodí se do každé školy, firmy či veřejného prostoru. Pro radost z hazardu je nabídka automatů výherních i hracích s hrami jako ruleta nebo joker.

Prodej, dodávka nápojové automaty. Nápojový servis.

Prodej a rozvoz - balená voda ŠUMAVSKÝ PRAMEN Prodej - stáčecí přístroje Aquamaty včetně příslušenství

Provozování, pronájem, instalace, opravy: - výherní automaty, hrací automaty.

Prodej: - káva - nápojové automaty - kávovary.

Nápojové automaty a instatní směsi: - prodejní automaty - nápojové automaty - kancelářské automaty. Prodejní automaty: - v ceně automatu je nastavení, zprovoznění automatu, zaučení obsluhy a doprava, dodávky instantních směsí, kelímků a náhradních dílů - záruční servis je 12 měsíců bezplatně, pozáruční servis je zajištěn naší firmou ...

Zábavné atrakce pro děti i dospělé, dětské párty: -nafukovací skluzavky -nafukovací skákací hrady -obří skládací trampolíny Služby: -provozujeme, prodáváme a zajišťujeme servis nápojových i potravinových automatů -provozujeme školní kantýny a bufety.

Pronájem, půjčovna, oprava, výroba: - kulečníky, šipky, jukeboxy a jiné zábavní přístroje. Pronájem, půjčovna: - zmrzlinové stroje.

Prodej a pronájem cigaretových automatů.

Provozování, pronájem: - nápojové automaty. Prodej: - koupelnové doplňky.

Provozování, pronájem, servis: Nápojové automaty -teplé a studené nápoje. Prodej surovin do nápojových automatů: -instantní směsi. Prodejní automaty s mincovníky.

Provoz, pronájem: -výherní hrací automaty.

Služby: - umisťování výherních hracích automatů do provozoven. Servis, opravy: - výherní, hrací automaty Realizace, dodávka: - vybavení nových heren výherními hracími automaty.

Provozujeme sport bary s lokálními herními systémy, ruletami a videoloterijními automaty. Nabízíme alkoholické i nealkoholické nápoje včetně drobného občerstvení. Pořádáme herní akce. K dispozici je velkoplošná projekce s možností vysílání sportovních pořadů.

Prodej, pronájem, půjčovna, servis, opravy: - výherní hrací přístroje, výherní a hrací automaty.

Automaty na vodu - Skalní pramen. Obchodní společnost.

Provoz casína. Provoz rulety, výherní automaty.

Prodej a pronájem výherních hracích přístrojů. Provoz elektronických rulet.

prodej a pronájem šipkových automatů

Provoz automatů na cigarety a komisní prodej cigaret