Ať už hledáte automaty na kávu, cukrovinky, bagety, cigarety, mléčné výrobky, nápoje či drobné občerstvení, hodí se do každé školy, firmy či veřejného prostoru. Pro radost z hazardu je nabídka automatů výherních i hracích s hrami jako ruleta nebo joker.

Výrobce a distributor kojenecké vody FROMIN. Aquamaty: - celá modelová řada AQUAMATŮ je určena ke stáčení stolní vody FROMIN ve vratných barelech o objemu 18, 9 l. Pro zachování vysoké kvality vody a aktivní ochrany před vnějšími vlivy, jsou vratné barely vybaveny bezpečnostním uzávěrem.

Výhradní distributor vodních filtrů firmy CUNO pro Českou republiku a autorizovaný dovozce výrobníků sodovky pro kancelářské a průmyslové objekty.

Nápojové automaty a balená, pramenitá, stolní voda Aqua Oasa ve vratných obalech 18, 9l. Nabízíme prodej, dotovaný prodej a pronájem výdejních stojanů.

Velkoobchod a maloobchod s tabákem: - cigaretové automaty (provoz a prodej) - tabákové výrobky - cigarety - tabáky - doutníky, kubánské doutníky - kompletní potřeby pro kuřáky (zapalovače, dutinky) - denní tisk, časopisy - telefonní kupony - jízdenky. Provozovna: - Pražská tržnice, Hala č. 8 - 170 00 Praha 7 - ...

Nabízíme balenou pramenitou vodu ŠUMAVSKÝ PRAMEN -velkoobjemové vratné obaly 18, 9 litru. Automaty na stáčení vody - prodej, pronájem, servis. Minerální voda v balení 18, 9 l. Výroba, velkoobchod, maloobchod - distribuce po celé ČR a SR. Pitný režim. Velkoobchod s nápoji

Automaty potravinové a nápojové. Prodej, nájem a zajištění bezplatného provozu. Výhradní zastoupení Automatic Products a Wittern Group.

Provoz a servis výherních hracích automatů a další zábavní techniky. Nabízíme: - široké spektrum výherních hracích přístrojů - kulečníků - šipkových automatů - mechanických fotbalů od všech předních světových výrobců.

Prodej a pronájem nápojových automatů, kávovarů, strojů na espresso a strojů na vodu. Komplexní řešení pro firmy, kanceláře i gastroprovozovny.

Nápojové automaty a balená, pramenitá, stolní voda Aqua Oasa ve vratných obalech 18, 9l. Nabízíme prodej, dotovaný prodej a pronájem výdejních stojanů. Možnost zapůjčení na 14dní.

Prodej, oprava, servis: - mincovníky NRI - časové automaty zn. Beckmann - čtečky bankovek zn. CashCode. Výhradní zastoupení, autorizovaný servis: - mincovníky NRI - časové automaty zn. Beckmann.

Prodej nápojových automatů.

Dodávka - hrací automaty - hrací software - náhradní díly

Výroba, prodej, servis - šipkový automat CYBERDINE

Dodávka a pronájem - výherní automaty - video loterijní terminály

Výroba a prodej - videohry - flipry - simulátory - stolní fotbal a hokej - dotykové automaty - quizzardy

Provoz a servis - výherní hrací automaty

Výroba - nábytek pro casina, relaxační kluby, kulečníkové herny Výroba - hrací zařízení

Výherní hrací automaty - šipky - kulečníky - stolní fotbálky

Restaurace - česká kuchyně - každou sobotu hudební produkce - parkoviště Výherní automaty