VN A NN rozvaděče, trafostanice, servopohony, napájecí zdroje AC/DC a filtry, to vše jsou přístroje, které nachází uplatnění v průmyslových oblastech a ve výrobnách. Které z nich potřebujete právě vy?

EMS ELEKTRO - elektrotechnický velkoobchod pro průmysl
Dodávkami služeb a elektromateriálu pro průmysl se zabývá společnost EMS ELEKTRO s.r.o. Dodáváme elektrické servopohony, snímače, stykače, chlazení rozvaděčů, frekvenční měniče, přepěťové ochrany, kabelové průchodky, osvětlení a další. V rámci našich služeb provádíme různé servisní úkony spojené s produkty, které nabízíme.
EMS ELEKTRO - elektrotechnický velkoobchod pro průmysl
Nabídka služeb v oblastech: - výkonové elektroniky - strojírenství - elektrotechniky - energetiky.

Výroba měřicích, kontrolních, zkušebních, navigačních a jiných přístrojů a zařízení kromě zařízení pro řízení průmyslových procesů.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, vyjma činností uvedených v příl. l-3 zákona č. 455/9l Sb.

Kompletní vybavení, technologie v následujících sektorech: -elektrárny -benzín, plyn, nafta -mechanické inženýrství a metalurgie -ochrana životního prostředí

Opravy - elektronika chlazení - průmyslová elektronika

Revize: -elektrických strojů.

Nabídka služeb v oblasti automatizace průmyslových celků. Rekonstrukce strojů a zařízení.

Servis - elektrická zařízení Výroba - elektrická zařízení

Montáž, znalecké posudky, revize - elektrická zařízení

Výroba a prodej elektronických součástek.

Prodej - záložní zdroje elektrické energie Servis - záložní zdroje elektrické energie Servis - kancelářská technika

Automatizace technologických procesů a technologií. Průmyslové informační systémy a průmyslová automatizace. Monitorování a řízení technologických procesů. Dodávky HW a SW pro řídicí průmyslové systémy.

Firma se postupem času stala odborníkem a specialistou na vše co se týká kvality a spolehlivosti dodávky elektrické energie. Je schopna zajistit přesné a nepřerušené napájení jak střídavým, tak i stejnosměrným napětím.

Výroba: - AC a DC pohony - měnírny pro MHD a trakci - VVN zdroje pro odlučovače - budící soustavy - VVN zdroje pro elektrostatické odlučovače - filtračně-kompenzační zařízení - speciální aplikace výkonové elektroniky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -průmyslová automatizace značky Siemens

Průmyslová elektrická zařízení - prodej, montáž Prodej: - dieselagregáty - elektrocentrály HONDA, WAY, GESAN, EUROPOWER, ITC POWER, UPS AROS - záložní zdroje - zdroje UPS pro čerpadla kotlů - záložní zdroje - AROS a RIELLO - záložní zdroje UPS Astip 150 W - 50 kW průmyslové

Dodávky a montáž vzduchotechniky Opravy elektrických zařízení Návrhy a zhotovení osvětlení v interiéru a exteriéru Projektování elektrických zařízení Kompletní bytová a domovní elektroinstalace Zhotovení technické dokumentace Instalace a připojení elektrospotřebičů

Firma Power Tech spol. s r.o. je autorizovaným obchodním a servisním partnerem významných výrobců zdrojů nepřerušitelného napájení: holdingu Invensys, pod který spadají firmy Best Power a Powerware a firmy APC. V oblasti stejnosměrných systémů a střídačů jsme partnerem francouzské firmy Wattpower.

Dodávky, montáže zařízení, technologické programování, projekce, servis: - měření a regulace-MaR tepelné systémy - elektroinstalace do 1000 V, 1kVV, - osvětlení interiérů. Výroba: - rozvaděče NN. Revize: - elektrická zařízení do 1 kVV.

Dodávky, instalace a údržba zdrojů nepřerušitelného napájení. Motorgenerátory: - malé přenosné jednofázové - malé 3/1fázové - průmyslové stacionární - příslušenství. Management energie: - elektronický elektroměr EMC - optimalizátor odběru a hlídač maxima EML - regulátor jalového výkonu EMR - třífázový síťový ...

Výroba, dodávka: -usměrňovače, solární střídače, UPS zdroje pro průmysl, energetiku.

Projekční práce elektrických zařízení, dodávky tepelných, regulačních a měřících zařízení a drobné stavební práce.

Činnost: - projektování, výroba, montáž, instalace, údržba, opravy energetických zařízení a strojů vyrábějících teplo a elektrickou energii