Bez bezpečných vypínačů, zásuvek, jističů, elektro kabeláže, pojistek, výbojek, chráničů, rozvodnic, svorek, lišt, stahovacích pásek a dalších součástí bychom nemohli využívat elektrickou energii tak, jak jsme zvyklí.

LAPP Czech Republic s.r.o. - dodavatel průmyslových kabelů
Předním dodavatelem, výrobcem průmyslových kabelů a kabelového příslušenství je v České republice společnost LAPP Czech Republic s.r.o.. V naší produkci najdete připojovací, ovládací kabely i systémy pro přenos dat, optokabely, průmyslové konektory, kabelové vývodky, systémy pro ochranu a vedení kabelů, označovací systémy i příslušenství kabelů. ...
LAPP Czech Republic s.r.o. - dodavatel průmyslových kabelů
Projekce, dodávka, servis, oprava: - realizace komplexních dodávek v oblasti automatizace technologických linek - elektrické regulované pohony - řídící systémy - měření a regulace.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - elektromateriál, svítidla - nářadí - železářství - zahradní nábytek, grily, krby - barvy, laky - stavebniny - sanita, koupelnové doplňky - podlahy - domácí potřeby.

Velkoobchod, prodej: - elektromateriál, elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - instalační materiál - rozvodné systémy - svítidla, světelné zdroje. Centrální sklad.

Maloobchod, prodej: -zámky, klíče (klíčů) -kování -nástroje, nářadí NAREX, BLACK-DECKER, EINHELL, KANGO -čerpadla -vodoinstalační materiál. Výroba: -klíče, autoklíče.

Společnost DAMIJA elektro s. r. o. z Ostravy se specializuje na komplexní řešení osvětlení od zaměření, výpočtu, přes návrh řešení, výrobu a realizaci po certifikované měření. Dodáváme světelnou techniku, veřejné a vánoční osvětlení, průmyslová svítidla, LED osvětlení i elektromateriál a prodlužovací přívody. Realizujeme světelné výpočty a ...

Prodej, montáže, instalace, opravy, servis, revize: - veřejné osvětlení - rozvaděče včetně řídícícch systémů. Poradenství v oblasti energetiky, za účelem dosažení energetických úspor. Poradenství v oblasti - obnovitelné zdroje.

Stanislav Pařenica provozuje práce s vysokozdvižnou plošinou, instalace veřejného osvětlení, elektroinstalační a elektromontážní práce, instalace a revize hromosvodů.

Společnost Coil Service s.r.o. se zaměřuje na výrobu trakčních, nízkonapěťových a vysokonapěťových cívek a také na repliky a rekonstrukce motorů.

Průmyslová automatizace: - zastoupení společnosti MITSUBISHI ELECTRIC (programovatelné automaty, operátorské panely, servopohony, frekvenční měniče, průmyslové roboty, CNC systémy) - zastoupení společnosti SIEBERT (velkoplošné LED displeje a zobrazovací panely) - zastoupení společnosti Beijer Electronics (operátorské panely) - skříně a ...

Výroba: -rozvaděče NN do 1600 A. Montáž, údržba, revize, oprava, servis: -elektro, elektromontáže -elektroinstalace -řemeslo-elektrikář -zámečnické práce-drobné. Revize-ruční nářadí.

Obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, silnoproudé elektrotechniky a jednoúčelových strojů. Oblasti: - inženýrsko-dodavatelská činnost, - výroba a servis speciální výpočetní techniky pro průmyslové použití, - velkoobchod s komponentami pro průmyslovou ...

Dodávka, velkoobchod, prodej: - bezšroubové svorky, konektory a elektronické prvky WAGO - záložní systémy elektrické energie a motorgenerátory, UPS - komplexní systém pro řízení a ovládání domů a budov IABC, IBC, IGELIT Provozovatel e-shopu e-vino.eu - nabídka přívlastkových vín a příslušenství k vínu

REELZA elektro s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, revize, instalaci kamerových a zabezpečovacích systémů a na prodej materiálu elektro.

Bazar: - stavební materiály - zahradní technika - instalační materiál - elektromateriál - vrátky, míchačky - pily, frézy, hoblovky, soustruhy. Výkup za hotové i do komisního prodeje. Zastavárna : - zahradní technika - motorové pily - štípačky - míchačky - vrátky.

Práce, služby: - elektroinstalace - elektromontáže Prodej: - elektromateriál

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - montáž a revize hromosvodů - oprava a montáž veřejného osvětlení a rozhlasu.

Společnost AMBIS GROUP s.r.o. poskytuje služby v oblasti obalového materiálu, hygieny, elektra, železářství, kovovýroby a další.

Poskytujeme našim zákazníkům profesionální služby v oblasti elektrotechniky. V současné době se specializujeme na projektování a komplexní dodávky silnoproudých a slaboproudých systémů na klíč. Naše služby zahrnují projekční činnost, silnoproudé a slaboproudé systémy, řídící systémy, informační a komunikační systémy, datové sítě LAN a WAN, ...

Mabu Elektro zajišťuje výrobu rozvaděčů, elektropřípojky, hromosvody, podlahové topení, kompletní elektroinstalace, ale i prodej komponentů do rozvaděčů, pohony vrat a brán. Provoz půjčovny staveních strojů.

Projekce, montáž, oprava, servis, revize: - elektro - slaboproud, silnoproud, NN - elektronické zabezpečovací systémy, EZS - kamerové systémy. Maloobchod, velkoobchod: - elektroinstalační materiál. Výškové práce - elektro.

Maloobchod, prodej: - drogerie - barvy, laky - elektroinstalační materiál.

Činnost: - elektroinstalace - slaboproudé systémy - datové sítě - montáž kamerových systémů. - provoz internetového obchodu s elektroinstalačním materiálem Eshop s elektrotechnickým materiálem na stránkách.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál (smršťovací materiál-vázací pásky, upevňovací materiál z plastů, ukončovací materiál, kleště, nůžky, lisovací, odizolovací a stříhací nářadí, popisovací a ochranný materiál, plastové konstrukční prvky, kompletní sortiment elektroinstalačního ...

Elektromontáže a elektroinstalace slaboproudu, silnoproudu, MaR, automatizace. Provádíme datové sítě, strukturované a optické kabeláže. Komplexní služby v oblasti elektroinstalací, měření a regulace, automatizace. Výroba: - rozvaděče. Sídlo firmy: - Molákova 573/12, Ostrava - Polanka nad Odrou.