Bez bezpečných vypínačů, zásuvek, jističů, elektro kabeláže, pojistek, výbojek, chráničů, rozvodnic, svorek, lišt, stahovacích pásek a dalších součástí bychom nemohli využívat elektrickou energii tak, jak jsme zvyklí.

LAPP Czech Republic s.r.o. - dodavatel průmyslových kabelů
Předním dodavatelem, výrobcem průmyslových kabelů a kabelového příslušenství je v České republice společnost LAPP Czech Republic s.r.o.. V naší produkci najdete připojovací, ovládací kabely i systémy pro přenos dat, optokabely, průmyslové konektory, kabelové vývodky, systémy pro ochranu a vedení kabelů, označovací systémy i příslušenství kabelů. ...
LAPP Czech Republic s.r.o. - dodavatel průmyslových kabelů
Naše firma nabízí zákazníkům elektroinstalace světelných efektů v ledkovém, žárovkovém a neonovém provedení, v různých barvách a tvarech. Jsme zaměřeni převážně na dnes hodně rozšířenou technologii LED a to v provedení LED flex neonů, LED pásků, LED trubic, LED segmentů a LED dekorativních světel, Led žárovek a to v různých barvách a hlavně ...

Od roku 1991 působíme v oblastech: - záložní zdroje – UPS, motorgenerátory a energocentra - EMC – elektromagnetická kompatibilita a odrušení - výroba odrušovacích filtrů, síťových a motorových tlumivek - regulace elektrických výkonů a pohonů - hladinoměry a průtokoměry. Technicko - obchodní podpora je zaměřena na potřeby: - ...

Společnost Power-Energo se stala na českém trhu významným dodavatelem technologií nejrůznějších aplikací vysokého napětí. Nejdůležitější součástí sortimentu je řešení dodávek kompletně vybavených betonových kioskových trafostanic (Výbava: olejový hermetizovaný nebo suchý zalévaný transformátor, VN rozváděč, NN rozváděč, USM a příslušenství). Naše ...

Velkoobchod, maloochod, prodej a dovozce materiálu pro: - světelné a neonové reklamy. Velkoobchod s komponenty pro světelnou reklamu: - transformátory Fart - silikonové návleky na elektrody elektrody Sisram, Compil - neonové trubice Tecnolux - profily Eloxované - vysokonapěťové kabely - Sylvania zářivky - zářivky tlumivky ...

Velkoobchodní a maloobchodní prodej elektra.

Montáž - rozvaděče Projektová činnost - vytyčování telefonních kabelů Montáž a údržba - telekomunikační sítě Zemní práce

Velkoobchod - vypínače a zásuvky FONTINI - prvky pro inteligentní domy KNX Velkoobchod - světla ALDO BERNARDI Prodej - komponenty pro inteligentní budovy.

Dodávky, montáže zařízení, technologické programování, projekce, servis: - měření a regulace-MaR tepelné systémy - elektroinstalace do 1000 V, 1kVV, - osvětlení interiérů. Výroba: - rozvaděče NN. Revize: - elektrická zařízení do 1 kVV.

Výroba elektrických rozvodných, řídicích a spínacích zařízení.

Na základě distributorské smlouvy zastupuje CONTEX PRAHA s.r.o firmu HARTING s.r.o Průmyslové konektory: - Han A, D, DD, E, ES, ESS, EE, Hv E, Hv ES - široký sortiment obdélníkových průmyslových konektorů v různých provedeních, s různými stupni krytí a s rozmanitým počtem kontaktů pro všechny průmyslové aplikace - Han-Com – kombinované ...

Výroba, dodávka: -usměrňovače, solární střídače, UPS zdroje pro průmysl, energetiku.

Elektrotechnický velkoobchod, maloobchod: dovoz, tuzemsko. Elektroinstalační materiál: -elektrické vodiče, kabely, topné kabely -žárovky, zářivky, výbojky -elektrické baterie, akumulátory -elektromotory -domácí telefony -zásuvky, vypínače.

Výroba, služby: - rozvod elektrické energie - elektroinstalace - automatizace a řízení - slaboproudé systémy a přenos dat - elektrické a elektronické přístroje - rozvodnice, transformátory, vypínače, zásuvky, regulace.

Dovoz a velkoobchodní prodej primárních, alkalických, nabíjecích, lithiových, GSM, video a speciálních baterií GP a nejširšího sortimentu obyčejných, kryptonových, nabíjecích kapesních svítilen.

Organizace moderní a ekologicky vyhovující výroby kabelů a vodičů širokého spektra použití. Komplexní dodávky elektrotechnické produkce (kabely a vodiče, osvětlení, elektrotechnické vybavení, montážní a spojovací armatura) do rozličných odvětví průmyslu (doprava, hutní průmysl, energetika.

Velkoobch, prodej: - bezdrátové domovní zvonky, alarmy - svítilny na ruční nabíjení a ultrazvukového měřiče vzdálenosti.

Stavebniny. Prodej a pronájem lešení Haki. Pneuservis, prodej pneumatik..

Prodej, e-shop: - elektronické součástky: - polovodiče - pasivní součástky - jádra, kostry, tlumivky, trafa - svorky, konektory, vodiče, patice - elektromechanické součástky

Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. -kabely, vodiče, jističe, vypínače...

Prodej: - měřicí přístroje - přístroje a potřeby pro průmyslovou ochranu a kontrolu - elektroměry - regulátory - kondenzátory - rozvaděče.

Velkoobchod s elektromateriály - Cu a Al lakované vodiče a profily k navíjení ESSEX, komponenty VOSSLOH SCHWABE pro svítidla - LED program - mikročerpadla ULKA. Zastoupení STEINERT – technologie pro recyklaci a třídění, břemenové magnety, DMG – navíjecí linky.

Prodej: - kuchyňské potřeby. - elektroinstalační materiál - železářské zboží - vodoinstalační materiál - elektrospotřebiče.

Partner americké firmy Cisco Systems, Inc. Produkty: -směrovače -přístupové servery -rozbočovače -LAN přepínače -ATM přepínače -firewally -software pro správu sítí. Služby: -realizační studie -konzultace -prodej, instalace a servis -konfigurace -školení.

Prodej, montáž: - přepěťových ochrany DEHN+SÖHNE - záložní zdroje Cummins a Eaton - hromosvody. Elektromontáže.