Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Návrh, výroba: - elektronická zařízení - ruční osazování DPS desek plošných spojů - programování mikroprocesorů.

Společnost FIRVENA s.r.o. sídlí ve Frýdku-Místku. Specializují se na vývoj elektronických zařízení a jejich následnou výrobu. Z produktů nabízíme: - gateway (převodníky) určené pro převod komunikačních protokolů - I/O moduly pro připojení různých čidel/spínačů - snímače či indikátory pro zajištění dálkového dohledu.

Společnost ESSA s.r.o. má více než 20 let zkušenost s vývojem a výrobou lineárních či rotačních snímačů a vyhodnocovacích jednotek. Naše výrobky jsou robustní konstrukce, vhodné pro využití nejen v oboru obráběcích strojů, ale obecně všude tam, kde je třeba měřit délku, úhel natočení či otáčky. Od roku 2000 je společnost ESSA s.r.o. držitelem ...

Renovace, opravy: - startéry - alternátory.

CIT World s.r.o. se zaměřuje na prodej LED komponentů, osvětlení, displejů, plošných spojů a plastových krabiček.

Společnost RIA control a.s. zajišťuje návrh, realizaci a technickou podporu v oblasti komponentů pro průmysl i energetiku.

Transformátory - olejové - suché - výkonové - speciální

Společnost AMBIS GROUP s.r.o. poskytuje služby v oblasti obalového materiálu, hygieny, elektra, železářství, kovovýroby a další.

Sociální družstvo. Zaměstnávání zdravotně znevýhodněných občanů. Montáže pro německé firmy SIEMENS a WEIDMULLER: - elektrosoučástek, elektrosoučástky. Kontrola odlitků. Výměna: - prasklých čelních autoskel. Ruční mytí. Provozování: - dvě myčky interiérů i karoserií v Brně.

Poskytujeme našim zákazníkům profesionální služby v oblasti elektrotechniky. V současné době se specializujeme na projektování a komplexní dodávky silnoproudých a slaboproudých systémů na klíč. Naše služby zahrnují projekční činnost, silnoproudé a slaboproudé systémy, řídící systémy, informační a komunikační systémy, datové sítě LAN a WAN, ...

Prodej: - rc modely - elektronické součástky - LED osvětlení - satelitní technika.

Výroba, instalace, servis, oprava: -elektronické stroje, přístroje a zařízení -automatizační technika, elektronická regulace a měření: -měření a regulace teploty -měření délky, síly a hmotnosti -zobrazovací jednotky -čtečka identifikačních čipů.

Maloobchod, prodej: - transformátory. Výkup, servis: - transformátory.

Naše služby: - komplexní dodávky elektro na klíč - rekonstrukce, investiční dodávky, engineering - řízené pohony a frekvenční měniče - průmyslová automatizace.

Electric, s.r.o. se zaměřuje na systémy pro monitorování a analýzu obloukového svařovaní a výrobky pro průmyslovou automatizaci.

Projektová činnost ve výstavbě Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba zdravotnických prostředků -Zprostředkování ...

Společnost EL-INSTA ENERGO s.r.o. působí na českém trhu od roku 1991 a zaměřuje se na služby v oblasti energetiky. Poskytuje odborné poradenství stejně jako prodává komponenty sloužící pro energetiku. V širokém sortimentu produktů najdete například: - olejové a suché transormátory - rozvaděče vysokého napětí - transformátory proudu a ...

BUBELA Power Electronics, s.r.o. se specializuje na zakázkovou výrobu elektronických komponentů, jedná se například o měniče, výkonové zdroje pro zkušebny, napájecí zdroje a zdroje pro reformování elektrolytických kondenzátorů.

Společnost PVNS elektro s.r.o. je obchodní a servisní partner výrobců nabíjecích stanic pro elektromobily a elektrokola v České republice. Naší vizí a cílem je jejich strategické rozmisťování v prostorech, kde se běžně zdržuje větší množství lidí, jako jsou obchodní centra, restaurace rychlého občerstvení a turistické destinace, díky čemuž budou ...

Sprostredkovanie obchodu a služieb Obchodná činnosť v rozsahu živnosti voľnej Usporiadanie tanečných zábav, diskoték a kultúrnych podujatí Oprava a údržba elektrických zariadení do 1000 V a bleskozvodov obj. triedy A Poskytovanie služieb rýchleho občerstvenia v spojení s predajom na priamu konzumáciu

Coelsol s.r.o. se zaměřuje na záložní zdroje pro venkovní i domácí použití. Jedná se například o lampy, powerbanky, energetické stanice, nabíječky, síťové systémy a mnoho dalšího.

Společnost BayWa r.e. Solar Systems s.r.o. se zaměřuje na obnovu obnovitelných zdrojů - solární panely, bateriová úložiště, nabíjecí stanice apod.

Vývoj, výroba: - elektrosoučástky pro automobilový průmysl - kabeláž, kabely - konektory - elektronika - tažné zařízení.

MICOS TELCOM s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej komponentů pro vysokorychlostní komunikaci a prodává optické rozvaděče, adaptéry, zásuvky, kazety a další příslušenství.