Elektronická zabezpečovací signalizace, uzavřené kamerové okruhy, elektronická požární signalizace, systémy na ochranu zboží a kontroly vstupů do objektu – to jsou zařízení, která pomohou ochránit váš majetek před nežádoucím vstupem a jiným nebezpečím.

Provádíme montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení a hromosvodů.Poskytujeme technické služby k ochraně majetku a osob.Instalujeme a projektujeme elelektronické, kamerové, požární zabezpečovací systémy.

Prodej, montáž, oprava, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - EZS - alarmy - bezdrátové, hybridní i drátové systémy - hlásiče požáru, úniku plynu a vody - kamerové systémy. Sídlo firmy: - Šlikova 403/16, Praha - Břevnov.

Elektrické zabezpečovací zařízení - kamerové systémy vnitřní a vnější

Bezpečnostní agentura Havířov. Služby: - ostraha osob a majetku - převozy cenin a hotovosti - montáž zabezpečovacích zařízení - pult centrální ochrany.

Rádiový, telefonní, GSM, GPRS, SMS, LAN pult centrální ochrany, vysílač, komunikátor EPS, ochrana a zabezpečení domu, požární PCO, mobilní rádiové sítě, telemetrické přenosy dat. Výrobce a provozovatel ONI systému. Sledování, monitoring a střežení vozidel a mobilních objektů, detekce nehody, kombinované GPS, GPRS a rádiové vyhledávání ...

Prodej, montáž, opravy, servis: - satelity, antény, domácí telefony, elektronické zabezpečovací systémy, slaboproudé rozvody. Elektro montáže. Jablotron Skylink

Prodej, montáž: - vyvolávací systémy - obrazovky - kamerové a zabezpečovací systémy Služby: - správa vysílání

Prodej softwaru, hardwaru, kamerových a zabezpečovacích systémů.

Společnost Elektropráce Spáčil s.r.o. provádí stavební a elektromontážní práce. Zabýváme se širokým okruhem činností, které zahrnují kompletní realizaci rodinných domů na klíč, výstavbu výrobních a průmyslových hal, či revitalizaci panelových domů. Dále nabízíme montáže a servis slaboproudých, silnoproudých nebo inteligentních elektroinstalací. ...

Lukáš Klusák se zaměřuje na dodávku a montáž antén, satelitů, datových sítí, kamerových a bezpečnostních systémů a elektroniky.

JOPOS Security, JOPOS STAV. JOPOS Security. Montáže, projekty, revize a servis. Zabezpečení objektů EZS: -malých objektů byty, domky, malé provozovny -s nízkou úrovní rizika, -pro velké objekty s vysokou úrovní rizika (instituce, výrobní areály) -bezdrátové systémy -akustický a optický (sirény, blikače) -automatické telefonní hlásiče ...

Instalace, montáž, oprava, servis: -zabezpečovací, kamerové a docházkové systémy

Jiří Horký se zaměřuje na montáž alarmů, požárních a kamerových systémů a na střežení objektů.

Služby: -instalace: -elektrické požární signalizace -zabezpečovacích systémů -silnoproudých rozvodů do 1000 V -hromosvody -revize.

Instalace, údržba a servis zabezpečovacích systémů Jablotron. Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob. Instalace kamerových systémů. Montáž a servis telekomunikačních zařízení. Servis mobilních telefonů a tabletů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Společnost Machart marine s.r.o. se zabývá poskytováním komplexních služeb pro profesionální i rekreační plavbu. Pro zákazníky zajišťujeme široký rozsah služeb s bohatými praktickými zkušenostmi v oboru. Jednatelem je David Machart, jehož rodina je úzce spjata s vodou a loděmi, a má praxi v komerční plavbě již od r.1995. Služby: - školící a ...

VD Intelsys s.r.o. se zaměřuje na montáže a služby týkající se inteligentních domácností, osvětlení, klimatizací, stínění, zabezpečení, přístupových systémů a mnoho dalšího.

ZADOMA security group s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis elektrického, mechanického zabezpečení, požárních dveří a detektorů.

Montáž, oprava, servis, revize, údržba: -zabezpečovací systémy EZS -solární systémy -tepelná čerpadla -osvětlení interiérů a exteriérů -systémy centrálního vysávání.

Dodávka, montáže, instalace: - klimatizace - tepelná čerpadla - vzduchotechnika - elektronické zabezpečení - kamerové systémy.

Projekce, montáž, oprava, servis, revize: - elektro - slaboproud, silnoproud, NN - elektronické zabezpečovací systémy, EZS - kamerové systémy. Maloobchod, velkoobchod: - elektroinstalační materiál. Výškové práce - elektro.

Služby - bezdrátové připojení k internetu - digitální pozemní vysílání, televize - zabezpečovací a kamerové systémy.

Servis elektroniky, opravy televízorov, monitorov, video techniky, audio techniky, kamerovej techniky, foto techniky.

Naše společnost působí v celém Olomouckém kraji a poskytuje služby v oblasti wi-fi a pevného internetového připojení, optimalizace systému, odvirování PC a obnovení dat včetně instalace softwaru. Připojení bezdrátového internetu pro město Konice a okolí zajistíme za bezkonkurenční ceny. Zaměřujeme se na počítače, notebooky a tablety.

Činnost: - elektroinstalace - slaboproudé systémy - datové sítě - montáž kamerových systémů. - provoz internetového obchodu s elektroinstalačním materiálem Eshop s elektrotechnickým materiálem na stránkách.