Elektronická zabezpečovací signalizace, uzavřené kamerové okruhy, elektronická požární signalizace, systémy na ochranu zboží a kontroly vstupů do objektu – to jsou zařízení, která pomohou ochránit váš majetek před nežádoucím vstupem a jiným nebezpečím.

Společnost IPO HOLDING a.s. je holding několika společností zabývající se správou a úklidem, fyzickou ostrahou, bezpečnostními systémy a nano ochranou.

Servis, oprava: - televizory - elektronika - satelitní a anténní technika, satelity, antény - DVD - audio, video. Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy, EZS - centrální zamykání - autorádia - GPS.

Služby: -elektroinstalační práce-rodinné domy, objekty občanské, průmyslové, rekreační, zemědělské -zhotovení výchozí revize -drobné opravy a údržba elektrického zařízení, servis ohřívačů -montáž regulačních prvků a regulátorů -běžné připojení plynových kotlů -montáž a oživování regulátorů -montáž elektrického topení - podlahové topení, ...

Požární signalizace (EPS), přístupové systémy, zabezpečovací signalizace (EZS), kamerové systémy (CCTV) Brno, Břeclav, Olomouc, Žďár nad Sázavou, Moravský Krumlov, Jihomoravský kraj. Opravy, revize. Komplexní dodávky od návrhu po realizaci včetně materiálu a revizí. Široký záběr působení od malých domovních instalací po průmyslové komplexy ...

Maloobchod: -sady pro hlídání, monitorování a zabezpečení budov.

Prodej, služby: - elektroinstalace, veřejné osvětlení, hromosvody a ochrana před bleskem - zabezpečení objektů, kamerové systémy - počítačové sítě, telekomunikace - elektrická požární signalizace, ozvučení - docházkové a přístupové systémy - projekce, servis, revize

Michal Gryc se zaměřuje na elektroinstalace, automatizaci domácností, kamerové systémy, rekuperace a instalaci fotovoltaických elektráren.

Instalace a správa počítačových sítí a serverů. IT outsourcing. Účetní software POHODA - prodej, servis Ambulantní informační systémy Medicus, PC doktor, PC dent, Dentist+ a Amicus - prodej, servis Prodej/pronájem SMS bran pro SMS marketing. Webhosting. VPS hosting. Prodej repasovaných serverů Dell. Instalace bezpečnostních alarmů a kamerových ...

Návrh a dodávka - zabezpečovací zařízení - kamerové systémy - elektrotechniky, automatizace výrobních procesů, dodávky technologií, měřící a regulační techniky -kalibrace měřidel a vedení metrologie v rámci regionu střední Moravy i celé České republiky.

CamSystem Group s.r.o. se zaměřuje na bezpečnostní systémy, prodej a pronájem nemovitostí, prodej elektronických zabezpečení a montáž solárních systémů a kolektorů.

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Slaboproudé systémy: - elektronické zabezpečovací systémy EZS - kamerové systémy - datové rozvody - domovní videotelefony.

Montáž, oprava, opravy, rekonstrukce: -zabezpečovací systémy (EZS) -elektroinstalační, elektromontážní práce -kompletní elektroinstalace, přípojky -hromosvody -elektronické zabezpečovací systémy budov -elektrické topné systémy.

Prodej, montáž, oprava, servis: - společných a individuálních antén pro příjem z pozemních i satelitních vysílačů - elektroinstalace včetně revizí - elektrické otevírání bran a vrat - instalace zabezpečovacích zařízení pro firmy a byty, průmyslové kamery - montáž bezdrátového INTERNETU Prodej: - anténní a satelitní technika - ...

E-shop: -bezdrátová technika -tonery a náplně -zahradní doplňky -regulátory vlhkosti -topení a chlazení aj.

Návrh a instalace inteligentních řídících technologií, inteligentní domácnost - systémy zabezpečovací, požární a přístupové - řídící systémy ovládající klimatizaci, topení a osvětlení - audio, video.

Alphasystems s.r.o. se zaměřuje na realizaci chytrých domácností, garážových vrat a montáž nanosítí a měřičů čistoty ovzduší.

Služby, montáž: - kamerové systémy - elektronické zabezpečovací zařízení, EZS - protipožární ochrana - IP kamerové systémy - strukturovaná kabeláž - anténní systémy.

Komplexní řešení pro bezpečnostní systémy, zabezpečovací zařízení, kamerové a záznamové systémy, systémy pro kontrolu vstupu a požární zabezpečení. Pro systémy EZS, EPS a CCTV zajišťujeme projekt, dodávku, montáž, revize a servis 24 hodin. Bezpečnostní systémy. Zabezpečovací zařízení. Zabezpečovací systémy. Elektronické zabezpečovací ...

Elektromontáže: -elektroinstalace do betonu a panelů přímým frézováním -v bytové i průmyslové zástavbě -elektronické zabezpečovací systémy -automatické vjezdové brány a závory.

Výroba, montáž, servis: - bezdrátové rozhlasy - varovné systémy pro města a obce - veřejné osvětlení - elektronické zabezpečení budov - ukazatele rychlosti.

Inteligentní elektroinstalace: - skleněné dotykové vypínače a termostaty s volitelným designem - IRC řízení vytápění, zónová regulace vytápění - optimalizace zdrojů vytápění (plyn, krb, solar), FVE, elektřina - dodávky MaR do domů a do průmyslu - měření a optimalizace spotřeby elektřiny - moderní ovládání dotykovými telefony a tablety - ...

Prodej, servis: -zabezpečení budov, kamerové systémy -instalace počítačových sítí -kopírovací technika -opravy mobilních telefonů -telefonní ústředny -výpočetní technika -kancelářská technika Pronájem: -kopírovací stroje

AVERT Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - vstupové a kamerové systémy - pobočkové telefonní ústředny - rozvody počítačových sítí.

Dodání, montáže: - satelitní komplety - antény - anténní systémy STA - kamerové systémy.

Johnson Controls Building Solutions, spol. s r.o. se zaměřuje na řešení zabezpečovacích a kamerových systémů, klimatizací, tepelných čerpadel a chladící techniky.