HB ALARM spol. s r. o.

Elektronická zabezpečovací signalizace, uzavřené kamerové okruhy, elektronická požární signalizace, systémy na ochranu zboží a kontroly vstupů do objektu – to jsou zařízení, která pomohou ochránit váš majetek před nežádoucím vstupem a jiným nebezpečím.

Specialisté na Vaše bezpečí a pohodlí Montáž a servis EZS, PZTS, kamerových systémů. Komplexní služby montáže a provozování elektronického zabezpečení pro byt, dům, firmu a další objekty. Jablotron, Paradox, Ksenie, Relicam, DINOX, Elko EP a mnoho dalších výrobků pro Vaše bezpečí, pohodlí a úsporu.

Výroba systémů: - interkomových - IP audio - výtahové - přístupové. SIM management pro GMS Brány. UMTS brány jako náhrada pevných telefonních linek s přístupem na internet.

Výroba systémů: - interkomových - IP audio - výtahové - přístupové. SIM management pro GMS Brány. UMTS brány jako náhrada pevných telefonních linek s přístupem na internet.

Maloobchod, prodej, montáž: -systém INTELLIKEY -zabezpečovací systémy -požární signalizace -kamerové systémy -docházkové, přístupové systémy -stravovací systémy -vjezdové systémy -systém Confident (mikrovlnný systém). Sídlo společnosti: Pekařská 42 602 00 Brno

Slaboproud, silnoproud. Podej, montáž a servis v následujících oblastech: pobočkové ústředny, bezdrátové a klasické telefony, faxy, elektronické zabezpečovací a požární systémy EZS a EPS, datové sítě, kamerové systémy CCTV.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob. Provádíme dodávky a montáže elektronických zabezpečovacích systémů.

Autorizovaný dealer firmy GRUNDIG, regionální zastoupení PLETTAC. Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka, montáž, servis, poradenství: -uzavřené TV okruhy s videokamerami (CCTV) -průmyslová televize -výukové TV, video okruhy -satelitní příjem -anténní systémy -elektronická zabezpečovací signalizace (EZS) -spotřební elektronika, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -pájecí a odpájecí technika -ruční nářadí pro mikroelektroniku -systémy odsávání zplodin. Antistatická ochrana: -kompletní výbava pro práci s elektrostaticky citlivými prvky: -antistatické (ESD) stoly, podlahy, podložky, oděvy, obuv. Letovací lázně (letování) Pájecí stanice (pájení) Pájky, ...

Bezpečnostní agentura: -ochrana objektů strážnými se psy -bezpečnostní a pořádková služba -pulty centralizované ochrany s motorizovanými zásahovými skupinami -transport peněz a cenností -ochrana osob -detektivní služby -výcvik služebních psů -noční objížďková služba. Dodávka, montáž: -trezory -bezpečnostní ...

Provádíme elektromontáže rodinných a bytových domů včetně rekonstrukcí. Dále provádíme zabezpečovací a kamerové systémy.

Oficiální zastoupení firmy JABLOTRON. Velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství, servis, montáž: -elektronické zabezpečovací signalizace - alarmů EZS pro objekty (drátové, bezdrátové i kombinované systémy); -elektronické i mechanické zabezpečovací systémy pro automobily (včetně centrálního zámykání, dálkového ovládání ...

Projekce, obchod, prodej, inženýrink, montáž, revize, servis: -telekomunikace, sdělovací technika: -analogové, digitální, pobočkové ústředny, dodávka na klíč -faxy, telefonní přístroje, karetní a mincovní telefonní automaty -vnitřní rozvody telefonní, počítačové, signalizační: -strukturovaná kabeláž -optické, metalické kabely ...

Firma je držitelem certifikátu ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004. Komplexní služby na trhu informačních a komunikačních technologií: -poradenství, realizace, servis projektu -bezpečnostní a komunikační technologie -telekomunikační systémy -sítě a řešení v oblasti IT. Další služby: -řízení projektů -systémová integrace -VEGA EXPORT ...

Provádění bytových a průmyslových elektroinstalačních prací, montáže zabezpečovacích systémů, hromosvodů a domácích telefonů.

Měřící a informační technologie pro energetiku. Výzkum, vývoj, prodej, montáž, oprava, servis: -systémy synchronního měření WAM, WAMS -zařízení pro průmyslovou komunikaci mezi objekty v energetice -měření a automatizace, ASŘTP -monitorování vozidel pomocí GPS -vývoj a aplikace programového vybavení, SW pro průmyslové aplikace -vývoj ...

Telekomunikace Bezpečnostní systémy Ostatní slaboproudé systémy Silnoproudé systémy.

Telekomunikační technika Zabezpečovací technika Novinky v technice Satelity & Televize GSM zařízení Baterie a akumulátory Kamerové systémy Digitální audio video.

Elektronické zabezpečovací systémy a technika.

Zabezpečovací systémy, kamerové systémy, systémy domovní telefony, přístupové systémy, požární signalizace, bytové rozvody. Servisní služby.

Služby: - restaurační a hotelové pokladní systémy - kamerové systémy - servis počítačové techniky.

Montáž - vyhrazená elektrická zařízení. Projektování elektrických zařízení. Zprostředkování obchodu a služeb. Inženýrská činnost ve výstavbě Projektová činnost v investiční výstavbě Kopírovací práce.

Dodávka a montáž - elektronická zabezpečovací technika - signalizační technika.

Prodej a montáž - elektronické zabezpečovací systémy.

Prodej a montáž - kamerové systémy - zabezpečovací ochrany - domovní telefony - požární ochrany - antény - anténní a satelitní technika Elektroinstalace a elektrorozvaděče pro domácnosti a podniky. Rozvody a zprovoznění - domácí sítě (ethernet).

Konzultace, návrhy, instalace a servis - kamerové a zabezpečovací systémy, požární signalizace. Instalace, servis domácí telefony. Konzultace, návrhy, instalace a servis- neonové a světelné reklamy.