HB ALARM spol. s r. o.

Elektronická zabezpečovací signalizace, uzavřené kamerové okruhy, elektronická požární signalizace, systémy na ochranu zboží a kontroly vstupů do objektu – to jsou zařízení, která pomohou ochránit váš majetek před nežádoucím vstupem a jiným nebezpečím.

Prodej, montáž, servis: - zabezpečovací systémy - autoalarmy - bezpečnostní kamery.

Ochrana osob a majetku a ostraha samostatných objektů. Dodávka a instalace slaboproudých technologií. Prodej, pronájem, montáž a servis kamerových systémů, elektronických zabezpečovacích a protipožárních systémů, docházkových a přístupových systémů. Střežení a napojení objektů na Pult centralizované ochrany.

Fyzická ostraha objektů - pořadatelská činnost - přeprava cenin - detektivní činnost Montáž - elektronické zabezpečovací systémy Bezpečnostní audit

Ostraha: - osoby - majetek - objekty. Převozy a doprovody. Bezpečnostní a detektivní služby. Elektronické zabezpečení objektů. Napojení objektů na pult centrální ochrany.

REELZA elektro s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, revize, instalaci kamerových a zabezpečovacích systémů a na prodej materiálu elektro.

Ateliér Ja-Mar s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, měření a regulace, instalaci počítačových sítí, kamerových systémů a požárních zařízení.

Bezpečnostní služba, agentura: - fyzická ostraha objektů a majetku - strážní služba - převoz finanční hotovosti - pult centrální ochrany. Montáž: - elektronické zabezpečovací a požární systémy, EZS a EPS.

KLÍMEK ELEKTRO zajišťuje elektroinstalace, rekonstrukce osvětlení, satelitní techniku, kamerové, zabezpečovací systémy.

Elektromontážní a elektrikářské práce. Montáž, revize, oprava, servis, prodej, maloobchod: - zabezpečovací signalizace - technika - anténní a satelitní - průmyslová televize - telefonní ústředny. Revize, projektová činnost, měření a regulace.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, servis, oprava, prodej: - měřící přístroje pro strojírenství. - obráběcí nástroje - otáčkoměry. Maloobchod, prodej, velkoobchod: - fotopapír - fólie - plastové etikety - pauzovací papír - světlotiskový papír - podlhy z PVC.

Prodej, montáž, oprava, servis: - satelitní technika - zabezpečovací systémy

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - montáž zabezpečovacích systémů, kamer a hromosvodů.

Návrh, zpracování, realizace, montáž - kamerové a bezpečnostní systémy - připojení k internetu.

Elektroinstalační práce: - zabezpečovací systémy - kamerové systémy - telefonní ústředny - elektroinstalace RD - projekční činnost.

Zabýváme se elektroinstalací v bytech, rodinných domech, společnostech; projekce, instalace datových sítí včetně sofwaru; instalace domácích telefonů a zvonkových tabel, zajišťujeme servis prodejen a firem; elektro revize; projekce, realizace a revize hromosvodů; elektro projekce; návrhy a realizace kamerových systémů a čidlového osvětlení. Dále ...

Výroba, kovovýroba, prodej: - garážová vrata - vjezdové brány křídlové - vrata, závory - posuvné brány s dálkovým ovládáním a záložním zdrojem - ozdobné, kroucené mříže - ploty, zábradlí. Montáž, servis, oprava: - bránové systémy - zabezpečovací technika objektové a automobilní včetně centralního zabezpečení a dálkovým ...

Firma MCnet s.r.o. již od roku 1998 působí v oblasti síťových technologií, správy technického a programového vybavení a internetu. V oboru počítačových sítí poskytuje kompletní řešení týkající se vlastního projektu přes realizaci až po servis. Vyškolení specialisté firmy MCnet s.r.o. Vám nabízí kvalitní a optimální řešení této problematiky: ...

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - elektrikářské práce - elektromontážní práce - montáže: kamerové systémy, satelity, antény.

Navrhujeme bezpečnostní systémy, které zajišťují ochranu majetku a osob. Poskytujeme služby fyzické ostrahy objektů, převozy cenin a osobní ochrany. Instalujeme a servisujeme poplachové zabezpečovací a tísňové systémy, kamerové systémy, protipožární a přístupové systémy. Provozujeme pult centralizované ochrany.

Provádíme montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení a hromosvodů.Poskytujeme technické služby k ochraně majetku a osob.Instalujeme a projektujeme elelektronické, kamerové, požární zabezpečovací systémy.

Prodej, montáž, oprava, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - EZS - alarmy - bezdrátové, hybridní i drátové systémy - hlásiče požáru, úniku plynu a vody - kamerové systémy. Sídlo firmy: - Šlikova 403/16, Praha - Břevnov.

Elektrické zabezpečovací zařízení - kamerové systémy vnitřní a vnější

Bezpečnostní agentura Havířov. Služby: - ostraha osob a majetku - převozy cenin a hotovosti - montáž zabezpečovacích zařízení - pult centrální ochrany.

Rádiový, telefonní, GSM, GPRS, SMS, LAN pult centrální ochrany, vysílač, komunikátor EPS, ochrana a zabezpečení domu, požární PCO, mobilní rádiové sítě, telemetrické přenosy dat. Výrobce a provozovatel ONI systému. Sledování, monitoring a střežení vozidel a mobilních objektů, detekce nehody, kombinované GPS, GPRS a rádiové vyhledávání ...

Prodej, montáž, opravy, servis: - satelity, antény, domácí telefony, elektronické zabezpečovací systémy, slaboproudé rozvody. Elektro montáže. Jablotron Skylink