HB ALARM spol. s r. o.

Elektronická zabezpečovací signalizace, uzavřené kamerové okruhy, elektronická požární signalizace, systémy na ochranu zboží a kontroly vstupů do objektu – to jsou zařízení, která pomohou ochránit váš majetek před nežádoucím vstupem a jiným nebezpečím.

Montáže, instalace a opravy antén i STA. Opravy elektroniky a počítačů PC. Montáž satelitů, Montáž elektronického zabezpečení domů, bytů EZS. Montáž a opravy kamerových systémů CCTV a IP Konzultace o ozvučení, počítačové sítě LAN, slaboproudé práce.

Instalace, prodej a servis elektronické zabezpečovací techniky EPS, EZS, CCTV.

Montáž, revize a servis - elektrická zabezpečovací signalizace EZS - samostatné televizní okruhy CCTV - přístupové systémy ACS

Prodej elektroniky pro byt, dům, zahradu a do přírody. Firma nabízí výrobky renomovaných firem, produkujících kvalitní elektroniku pro široké použití a rybářské potřeby za přijatelné ceny. Specializujeme se na vysílačky, odpuzovače kun a ostatních škůdců, mobilní telefony, GPS navigace, přístroje pro úsporu energií atd.

Firma MICRONIX ČR, spol. s r. o. je tvořena centrálou v Praze a spřízněnými společnostmi MICRONIX SK, MICRONIX PL a MICRONIX HU, a je držitelem certifikátu kvality ISO 9001 : 2000. Disponujeme vlastní montážní skupinou a zabýváme se nejen mezinárodním obchodem, ale také kalibracemi a záručním i pozáručním servisem na všechny naše produkty.. ...

Montáže zabezpečovacích, požárních a kamerových systémů.

Prodej a instalace elektrická a elektronická zabezpečovací zařízení.

Dodávky elektronických zabezpečovacích a protipožárních systémů a elektrických silnoproudých a slaboproudých zařízení a rozvodů.

Prodej, instalace, projekce a revize: - elektronických zabezpečovacích a požárních zařízení, - kamerová, informační a ozvučovací zařízení, - bezdrátové-radiové alarmy, EZS.

Činnost: - ostraha objektů - osobní ochrana - dodávka zabezpečovací techniky, kamery a požární systémy

Poskytuje služby: Zřizování a servis zabezpečovacích systémů do: - bytů - rodinných domů - obchodů - firem. Nabídka projekcí, dodávky, instalací a servisu následujících služeb: - EZS - elektrickou zabezpečovací signalizaci - EPS - elektrickou požární signalizaci - CCTV - uzavřené televizní systémy - přístupové systémy - domovní ...

Technická zařízení budov. Mezinárodní stavební služby - topenářské práce - vzduchotechnické práce - elektroinstalační práce - montáž systémů měření a regulace - montáž zabezpečovacích systémů. Servis pro průmyslová odvětví.

Dodávky a záruční i pozáruční servis telekomunikačních a zabezpečovacích systémů.

Montáž: -elektronické zabezpečovací systémy -slaboproudé rozvody Prodej, e-shop, servis, oprava: -výpočetní technika

Montáže, instalace, oprava, servis zabezpečovací techniky: - kamery, kamerové systémy - elektronické zabezpečovací systémy EZS - vratové senzory - přístupové systémy.

Nasazování řídících systémů automatizace technologických procesů; implementace řídících systémů do podnikových informačních systémů. Elektrické měřicí, testovací a kontrolní zařízení; elektrické lékařské přístroje. Instalace a opravy vzuchotechnických, topenářských a ...

Služby zabezpečení objektů, správa a automatizace prostor.

Instalace a prodej zabezpečovací, projekční, ozvučovací a kamerové techniky.

Montáž a konzultace - zabezpečovací technika Velkoobchod a maloobchod - silnoproudé a slaboproudé elektrosoučástky Montáž a konzultace - zabezpečovací technika

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob

Nabídka projektových a elektroinstalačních prací v oborech silnoproudé elektrotechniky, slaboproudu, EPS a EZS a inteligentních budov EIB/KNX, Foxtrot Návrhy a dodávky fotovoltaických elektráren.

Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob

Návrhy a realizace - bezpečnostní systémy Překlady - angličtina dokumentace, software

Dodávka, konzultace, montáž, servis - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy

Montáže - zabezpečovací, kamerové, vstupní a docházkové systémy - anténní a satelitní systémy. Elektroinstalační práce - telefonní ústředny - domácí telefony.