HB ALARM spol. s r. o.

Elektronická zabezpečovací signalizace, uzavřené kamerové okruhy, elektronická požární signalizace, systémy na ochranu zboží a kontroly vstupů do objektu – to jsou zařízení, která pomohou ochránit váš majetek před nežádoucím vstupem a jiným nebezpečím.

Alarm J+J Prodej, montáž a servis: -elektronické zabezpečovací systémy -kamerové systémy(CCTV) -videosystémy -domácí telefony, videotelefony -docházkové a přístupové systémy -počítačové sítě -televizní a satelitní systémy -pohony pro vrata a brány -garážová vrata -parkovací automaty -vjezdové závory. Výroba: -vrata.

Projekt, prodej, montáž a servis: -zabezpečovací systémy elektronické -počítačové a televizní kabelové rozvody -pobočkové telefonní ústředny -faxy, telefony -bezpečnostní folie a mechanické zábrany. Reklamní činnost-kabelová televize.

Slaboproudé instalace, servisujeme a provádíme zabezpečovací a kamerové systémy, televize a satelity.

Prodej a montáž - elektronické zabezpečovací zařízení - kamerové systémy Prodej - samolepící etikety Prodej - výpočetní technika (notebooky, stolní počítače, netbooky, tiskárny, ...) Servis - výpočetní technika Tvorba a zpracování - www stránky

Montáž a servis - elektronické bezpečnostní zařízení

Montáž a servis - elektronické zabezpečovací systémy EZS firma JABLOTRON Revize - elektrospotřebiče Elektroinstalační a elektromontážní práce - domovní a průmyslové elektroinstalace - rekonstrukce elektroinstalcí v panelových domech - prohlídky, montáže a opravy kabelových sítírevize - výchozí i ...

Vývoj, výroba a prodej kamer pro optickou kontrolu kanalizací, produktovodů, vzduchotechniky aj.

Griffin Medical Alarm - poplachové zařízení, které přináší nezávislost a rodině větší klid.

Prodej, instalace: - bezpečnostní a protipožární systémy.

Prodej a montáž zabezpečovací techniky, alarmů a kamerových systémů

Programování na zakázku Instalace - kamerové systémy Vedení - jednoduché účetnictví Tvorba - www stránky Instalace - počítačové sítě

Montáž - kamerové systémy VOIP telefonování přes internet Servis - výpočetní technika - servery Připojení k internetu Návrhy a realizace - bezdrátové sítě - sítě

Montáž a servis: -elektronické zabezpečovací zařízení -elektroinstalace. Prodej: -elektroinstalační materiál. Revize: -elektromontáže -elektroinstalační práce. Montáž: -hromosvody.

Manipulační technika: -servis manipulační techniky -drobné opravy -celkové repase -technické kontroly -zaškolení obsluhy -školení řidičů. Zabezpečovací systémy: -montáž zabezpečovacích zařízení Construct -variabilní možnost umístění.

Nabízíme cenově dostupné inteligentní ovládání budov, bytů a domů, řízení teploty, řízení spotřevy elektrické energie, ovládání světel a elektrických zařízení, kamerové systémy, vzdálené měření spotřeby energií, zabezpečení. Bez přídavné kabeláže, vhodné i pro starší zástavbu.

Výroba, prodej, montáž a servis: - vjezdové brány posuvné a křídlové - garážová vraty výklopná, sekční a rolovací - parkovací a průmyslové závory - automatické otevírání systémů - pohony pro posuvné brány - pohony pro křídlové brány - pohony pro sekční a výklopná vrata - garážová vrata - samonosné posuvné brány - privátní.

Dodávka a montáž: - přístroj měření a regulace silnoproudu Výroba: - měnič - zdroj napětí - odpojovač - kabel - redukce - rozvaděč - usměrňovač - nabíječ.

Elektromontáže. Práce, montáž: -domovní elektroinstalace. -zabezpečovací systémy. -domácí telefony.

Projekce, dodávka, montáž, servis: -zabezpečovací a požární signalizace -strukturované kabeláže -kamerové systémy -elektroinstalace.

Projekce, montáž, prodej, servis, revize: -elektrické zabezpečovací systémy -elektrické požární hlásiče a systémy -připojení na pult centrální ostrahy -domácí telefony, videotelefony, zvonky -silové rozvody NN 220-380V -uzavřené kamerové systémy -průmyslová televize -vstupní kartové systémy -mechanické zabezpečení ...

Nabízíme: - montáž, servis a údržba elektronických zabezpečovacích systémů (alarmů) firmy Jablotron. - možnost připojení na pult centrální ochrany (PCO) firmy SV Agency OKO1.

Výroba, instalace, opravy, servis: -elektrické stroje a přístroje -elektronické zařízení -telekomunikační zařízení Montáž, oprava, servis, revize, zkoušky: -elektrická zařízení

Zajišťujeme a provádíme výstavbu a rekonstrukce rodinných a bytových domů jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Provádíme výstavbu a rekonstrukce rodinných domů, škol, kanceláří apod. Specializujeme se na kompletní dodávky a montáže vodoinstalací, kanalizací, přípojek elektro, elektroinstalací, automatizace, EZS, montáže alarmů ...

Vývoj, výroba, prodej a servis: - měření a regulace - zabezpečovací technika - průmyslová elektronika - kancelářská technika - výpočetní technika.

Provádíme: - fyzická ostraha majetku - elektronické nebo kamerové systémy.