Chytré, tlačítkové, odolné, skládací i seniorské mobilní telefony patří k životu každého. Neváhejte si pořídit nový mobilní telefon anebo ten stávající vylepšete příslušenstvím, jako může být tvrzené sklo, fólie na displej, obal, pouzdro nebo sluchátka.

Prodej elektroniky pro byt, dům, zahradu a do přírody. Firma nabízí výrobky renomovaných firem, produkujících kvalitní elektroniku pro široké použití a rybářské potřeby za přijatelné ceny. Specializujeme se na vysílačky, odpuzovače kun a ostatních škůdců, mobilní telefony, GPS navigace, přístroje pro úsporu energií atd.

AVACOM s.r.o. je největší český dodavatel akuhytré mobilní telefony, a další přenosná zařízení.mulátorů a baterií pro notebooky, digitální fotoaparáty, kamery.

E-shop - nové mobilní telefony, - značkové a originální příslušenství, - digitální fotoaparáty a příslušenství, - GPS navigace, - foto a video služby. Fototisk, potisk. Servis mobilních telefonů.

Kdo jsme Jsme specialisté na mobily a na vše, co se kolem nich točí – už od roku 1999. Za tu dobu jsme se od našich zákazníků hodně naučili, a proto jim tolik rozumíme. V roce 2012 jsme spustili také internetový prodej

Prodej a servis - mobilní telefony

Prodej a výkup - mobilní telefony - příslušenství

Bazar, zastavárna: - domácí spotřebiče - audio - video - TV - mobilní telefony a příslušenství - autorádia - sportovní potřeby - nářadí i elektrické - rybářské potřeby.

Bazar - elektronika - telekomunikační a výpočetní technika.

Technické prohlídky lodí a vývoj satelitních telefonů.

Prodej mobilních telefonů a příslušenství.

Specializovaný distributor: - mobilní telefony - dobíjecí kupony - kompletní sortiment příslušenství k mobilním telefonům a HF sad.

Opravy iPhone mobilů, tabletů a Mac počítačů.

E-shop - kamery - spotřební elektronika - MP3 - fotoaparáty - telefony - faxy - hardware - software.

Servis mobilních telefonů a výpočetní techniky. Správa a údržba počítačových sítí.

Výroba - razítka Prodej, opravy, servis - výpočetní technika - mobilní telefony - spotřební elektronika, LED TV, Plazma TV, Hi-Fi Montáž - satelity, antény - elektronické zabezpečovací systémy

E-shop a prodej herních konzolí, komponentů, mobilů a navigací.

Prodej, servis: - mobilní telefony. Otimalizace tarifů. Posilování signálu: - změření aktuálního stavu signálu - návrh řešení vyplývající z předchozího měření - instalace ziskových antén v exteriéru - instalace a konfiguraci repeateru a antén v interiéru tak, aby došlo k posílení signálu - následný servis - možnost zajištění ...

Prodej, maloobchod, internetový obchod, e-shop: -mobilní telefony a příslušenství

Prodej, e-shop, oprava, servis: - počítače - kancelářská technika - fotoaparáty - mobilní telefony - pokladní systémy

Prodej: - počítače - výpočetní technika - software - mobilní telefony - audio, video

Prodej, e-shop: - kalkulačky - počítače - výpočetní technika - spotřební elektronika - fotoaparáty - mobilní telefony - domácí spotřebiče

Prodej a servis digitální, výpočetní a mobilní technologie. Servis spotřebičů.

E-shop: - počítače - mobilní telefony - televizory - foto, video - spotřební elektronika Skylink prodej, instalace a aktivace služeb.