Průmyslové i domácí interiérové a exteriérové osvětlení tvoří základ každého objektu. Prodej zahrnuje lampy, lustry, bodová, nástěnná, stropní, technická a venkovní svítidla, reflektory, světelné panely, LED svítidla, lightboxy, neony i jiné typy svítidel.

Kanlux s. r. o.
Zdroje osvětlení a svítidla všeho druhu a do každého prostředí zajistí společnost Kanlux s.r.o. Zboží dodáváme velkoobchodům i prodejnám. Jednotlivci mohou zakoupit osvětlení a svítidla na našem eshopu. Ze sortimentu světelných zdrojů si můžete vybrat například halogenové žárovky různých druhů a výkonů, LED světelné zdroje, zářivky, LED pásky, ...
Kanlux s. r. o.
Výstavbu účastnických přístupových sítí a veřejného osvětlení na klíč provádí firma Libor Dudek. Činnost naší firmy je zaměřena na výstavbu účastnických přístupových sítí, pomocí kterých se provádí napojení hlavních telefonních stanic na telefonní ústředny. Dále provádí montáže přenosových systémů 1. a 2. řádu, pobočkových ústředen a ...

Prodej, eshop svítidla: - bodová - dětská - fluorescenční - kuchyňská, koupelnová - led - lampy, lustry - venkovní.

Techhouse s.r.o., odštěpný závod se zaměřuje na prodej studiové, zvukové, hi-fi, DJ a světelné techniky, sluchátek, kabelů, LP desek a nábytku.

Expolight s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, osvětlení, půjčování elektromateriálu a svítidel a na dodávku rozvaděčů.

Náš Pasport s.r.o. se specializuje na zaměřování veřejného osvětlení, zeleně, kanalizací, mobiliářů, komunikací a hřbitovů.

Činnost: - technické zajištění společenských a kulturních akcí - ozvučení - osvětlení - mobilní pódia - ground support - zastřešení

Velkoobchod, e-shop: - LED světelné zdroje - nabíječky, baterie, adaptéry - příslušenství pro notebooky, smartphony, foto, aku nářadí

Montáž, oprava, servis, revize, údržba: -zabezpečovací systémy EZS -solární systémy -tepelná čerpadla -osvětlení interiérů a exteriérů -systémy centrálního vysávání.

Prodej a instalace interiérového a exteriérového LED osvětlení, Prodej profesionálního osvětlení a ozvučení pro kluby, divadla apod., pronájem LED stěny (obrazovky).

Osvětlovací technika pro film, televizi a video, spotřební materiál, stativová a gripová technika, světelné zdroje.

Coelsol s.r.o. se zaměřuje na záložní zdroje pro venkovní i domácí použití. Jedná se například o lampy, powerbanky, energetické stanice, nabíječky, síťové systémy a mnoho dalšího.

Revize: - elektrické zařízení. Montáž: - hromosvody. Výstavba, údržba: - veřejné osvětlení. Najdete nás na adrese: Jičínská 608; 742 58 Příbor

Strojní i ruční bourací a zemní práce, přípravné práce, realizace chodníků, komunikací a zpevněných ploch, meliorační práce, opravy, údržba, rekonstrukce lesních a jiných cest, rekonstrukce kanalizačních přípojek a řádů, rekonstrukce veřejného osvětlení a ostatních IS.

Česká společnost iTO LED Light Systems CZ s.r.o. se zabývá poskytováním řešení v oblasti osvětlení interiérů i společných a veřejných prostorů, především zdravotnických zařízení, obchodů, kanceláří, skladovacích, výrobních a zemědělských hal, sportovišť, veřejného osvětlení ulic a parků moderními LED svítidly. Klademe důraz na vysokou kvalitu ...

E - shop s nadčasovým skandinávským designem: - nábytek, svítidla, doplňky značek HAY, Muuto, Vitra, Menu, Normann Copenhagen, Fritz Hansen, String, Gubi a další

Práce: -rekonstrukce osvětlení -rekonstrukce elektrorozvodů a osvětlení v bytových a penelových domech, průmyslových a obchodních objektech -automatizace LED osvětlení -rekonstrukce elektrorozvodů v bytech -LED svítidla

Výstavba: - solární elektrárny - větrné elektrárny. Fotovoltaika. E-shop, prodej: - solární nabíječky - solární světla - solární fontány, pumpy - vánoční světla - vánoční ozdoby - veřejné osvětlení - pouliční LED osvětlení - silniční lampy - solární tašky - solární větrací systém - tepelná čerpadla.

Internetový prodej svítidel, hodin, zrcadel.

Alphasystems s.r.o. se zaměřuje na realizaci chytrých domácností, garážových vrat a montáž nanosítí a měřičů čistoty ovzduší.

Obnova průmyslových svítidel dodávka LED svítidel

Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: - elektronické součástky - alarmy - anténní technika - kabely, konektory, prodlužovačky - pojistky, svorky - vypínače, přepínače - akumulátory, baterie - nabíječky, měniče napětí - měřící přístroje, meteostanice - páječky, pájecí stanice - reproduktory, sluchátka - žárovky, LED, ...

Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: - elektroinstalační materiál - elektronické součástky - alarmy - anténní technika - diody - kabely, konektory, prodlužovačky - pojistky, svorky - vypínače, přepínače.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: - elektroinstalační materiál - elektronické součástky - alarmy - anténní technika - diody - kabely, konektory, prodlužovačky - pojistky, svorky - vypínače, přepínače.

Výroba, montáž, servis: - bezdrátové rozhlasy - varovné systémy pro města a obce - veřejné osvětlení - elektronické zabezpečení budov - ukazatele rychlosti.

Velkoobchod, prodej: - světelné zdroje - svítidla - baterie - svítilny. Světelné studio. Montáž: - osvětlení. Elektroinstalace.