Přemýšlíte, jak investovat a vydělat? Tak sledujte nejnovější dění na burze - aktuální kurzy akcií, nabídku dluhopisů a podílových listů, tržní a nominální hodnotu cenných papírů. Využijte služeb osobního makléře, který zajistí kontrolu Vašich investic.

Prodáváme investiční drahé kovy, zlato, stříbro, platina a paladium, které Vám pomůžou zvýšit, nebo alespoň ochránit hodnotu Vašeho majetku. Nabízíme celosvětově likvidní investiční mince a slitky ze zlata, stříbra, platiny.

Spolehlivá makléřská společnost.

Činnost: - investiční poradenství - nákup a prodej akcií - dluhopisy

Informační servis, zastoupení HYPO stavební spořitelny. Obchod, výkup: -cenné papíry. -akcie. Poskytování: -půjčky finanční (peněžní, peníze): -podnikatelské -na pořízení bytu.

Služby - znalecké oceňování majetku - veřejné odkupy akcií.

Služby: -Obchodování s cennými papíry -Investiční poradenství -Obchody v systému SPAD -Správa portfolia -Veřejné dražby cenných papírů -Obchody v Německu -Obchody v USA. Cyrrus, a.s. nabízí zprostředkování obchodů s cennými papíry na Burze cenných papírů Praha i v RM-Systému pro všechny klienty bez jakéhokoliv omezení velikosti ...

Profesionální servis - nákup ušlechtilých kovů.

Služby: - správa počítačových sítí - IT poradenství - programování

Poskytuje on-line přístup k obchodování s cennými papíry, včetně souvisejících konzultačních a informačních služeb

Zprostředkování: - nákup a prodej: - cenné papíry. Nadstandartní služby: - správa finančních prostředků - on-line obchodování na RM-Systém - dodatečné objednávky na BCP - sestavení a správa portfolia - finanční hotovost pro krátkodobý spekulační nákup cenných papírů.

Prodej investičního zlata. Směnárenská činnost.

Poradenská a konzultační činnost. Investiční poradenství a zprostředkování: - obchod s cennými papíry na světových trzích - burzovní obchody - obchodování na akciových burzách v ČR, USA, v Evropě - komplexní služby na kapitálových trzích. Společnost pořádá školení na obchodování s akciemi v USA a na BCPP.

Služby v oblasti obchodování s cennými papíry.

Brokerjet Vám nabízí moderní internetovou platformu, pomocí které budete moci zadávat a řídit své pokyny online. Dále Vám také nabízíme vhodné investiční produkty pro Vaše osobní opatření, stejně jako důležité informace.Pro ty, kteří chtějí vědět víc je připravena rozmanitá nabídka seminářů. Produkty: - nákup a prodej akcií pomocí ...

Investiční zprostředkovatel-obchod na burze, dluhopisy a kolektivní investování.

Služby - burza cenných papírů - obchod s akciemi

Prodej, poradenství: - investiční zlato

Činnost: - vedení centrální evidence zaknihovaných cenných papírů - finanční vypořádání burzovních i mimoburzovních obchodů s cennými papíry

Investiční a developerská společnost.

Obchodujeme s cennými papíry a specializujeme se zejména na zprostředkování obchodů na Burze cenných papírů Praha a.s., služeb Střediska cenných papírů, UNIVYC. Jsme aktivními členy České asociace obchodníků s cennými papíry.

Jsme licencovaný obchodník s cennými papíry, držitel devizové licence vám zprostředkuje: - v sídle firmy nebo naší pobočce, obchodování na akciových burzách v USA.