Finanční společnosti nabízejí finanční produkty, jako jsou nebankovní půjčky, levné půjčky, úvěry bez ručitele, bez dokládání příjmů, bez zástavy a bez nahlížení do registrů. Rychlé úvěry vhodné pro zaměstnance, podnikatele i začínající živnostníky.

INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s.
Institut certifikace Svazu účetních, a.s. je vzdělávací agentura s dlouholetou tradicí na trhu vzdělávání. Organizuje a zabezpečuje vzdělávací akce v oblasti účetnictví, financí podniku, obchodního práva, daní a celou řadu dalších vzdělávacích aktivit. Naše akce jsou vhodné pro účetní odborníky, absolventy škol, ale i úplné začátečníky.
INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s.
Just Invest s.r.o. se zaměřuje na investiční služby týkající se podílových a svěřeneckých fondů, fondů kvalifikovaných investorů a na alternativní investice.

ABLACHAN GROUP s.r.o. se zaměřuje na poradenství a vyřizování v oblasti insolvence a oddlužení.

Creditmasters, spol. s r.o. poskytuje finanční služby: -úvěr -leasing -půjčka.

Zprostředkování prodeje a nákupu firem všech velikostí, obchodních podílů i akcií.

Poskytování finančních prostředků. Přímý výkup nemovitostí. Oddlužení nemovitostí. Řešení exekucí. Zástavy nemovitostí. Prodej nemovitostí. Tržní odhady cen nemovitostí. Zřizování zástavního práva. Zastupování klientů při jednání s úřady (finanční, katastrální) a dodavateli služeb (plyn, voda, elektřina).

Financování nemovitostí - hypoteční úvěry - stavební spoření - spotřební a úvěrová družstva Pojištění - povinné ručení na automobil - havarijní pojištění - pojištění majetku a odpovědnosti občanů - životní a úrazová pojištění - pojištění průmyslu a podnikatelů Půjčky a úvěry - účelové a ...

Společnost poskytuje činnosti v oblasti pojišťovnictví, jako je pojištění vozidel, zajištění v případě úrazu, pojištění majetku občanů i firem. Na základě zjištěných potřeb Vám mohou srovnat nabídky velkých bank a pojišťoven. Z finanční oblasti provádí hypoteční úvěry a půjčky na bydlení.

Poskytujeme finanční služby, služby rodinného finančního poradce, finanční poradenství. Zajištění, vyřízení, poradenství: - hypotéky - zajištění vyřízení úvěru až po čerpání - refinancování hypotéčních úvěrů - tvorba, správa rezerv - půjčky - stavební spoření.

Firma NPS Group s.r.o. se specializuje na pojištění a finanční služby. V rámci naší činnosti nabízíme povinné ručení, pojištění firmy, majetku, pojištění aut a další. Pro své klienty vyhledáváme optimální pojistnou ochranu a zprostředkováváme pojištění. Nejsme smluvně vázáni pouze k jedné pojišťovně, ale máme uzavřeny smlouvy s řadou pojistitelů ...

Finanční mág Ing. Pavel Dymák nabízí své služby v Praze a východních Čechách. Finančnímu poradenství se věnuje již od roku 2005. Obrátit se na mě můžete v případě potřeby finančního poradenství, hypoték, refinancování hypotéky a mnoho dalšího. Služby: - hypotéka pro OSVČ - hypotéka pro cizince - GB Mortgage for foreigners - ...

Služby - správa peněžitého majetku investorů.

Činnost: - pomoc firmám s vymáháním pohledávek - odkup pohledávek - preventivní sledování změn ve veřejných rejstřících

reality, prodej a pronájem nemovitostí výkup nemovitostí exekuce a jejich vyplacení a zastavení insolvence - oddlužení - osobní bankrot právní servis

KARPAZA s.r.o. se specializuje na dluhové poradenství, finanční analýzy, oddlužení, přeúvěrování půjček a realizuje školení finanční gramotnosti.

Realitní činnost. Nákupy nemovitostí- byty, domy a pozemky. Rekonstrukce bytu v původním stavu. Prodej nemovitosti po kvalitní rekonstrukci.

Pobočka. Finanční služby. Autozastavárna. Ručení automobilem. Rychlá půjčka s možností užívání vozu. Rychlá půjčka bez možnosti užívání vozu. Rychlá půjčka s možností zprostředkování prodeje. Sídlo firmy: - Kopečná 248/31, Brno - Staré Brno.

Pojištění a finance - pojištění aut, osob, firem, majetku - hypotéky - investice

Služby: služby v oblasti mimosudního vymáhaná pohledávek - správa pohledávek - jednání na DI Policie ČR - zajišťování předmětu leasingu - zpracování dat a informací - prověřování potenciálních leasingových nájemců.

Ing. Josef Švoma se specializuje na rozpočty komunikací, venkovních kanalizací a venkovních vodovodů a na rozpočty pro dotace, projekty a výběrová řízení.

Pojišťovací a finanční služby. Produkty: - pojištění - penzijní připojištění - stavební spoření - hypoteční úvěry - hotovostní a spotřebitelské úvěry - reality. Sídlo firmy: - Rembrandtova 439/10, Ústí nad Labem.

Pojišťovací a finanční služby. Produkty: - pojištění - penzijní připojištění - stavební spoření - hypoteční úvěry - hotovostní a spotřebitelské úvěry - reality. Sídlo firmy: - Rembrandtova 439/10, Ústí nad Labem.

Pojišťovací a finanční služby. Produkty: - pojištění - penzijní připojištění - stavební spoření - hypoteční úvěry - hotovostní a spotřebitelské úvěry - reality. Sídlo firmy: - Rembrandtova 439/10, Ústí nad Labem.