Investiční činnost v řízení profesionální investiční společnosti zahrnuje přípravu investice, posouzení investičních projektů, vodní hospodářství, stavební a územní řízení, aktivní vyhledávání investorů, průzkum trhu a investorské činnosti.

Inženýrská a investorská činnost: -příprava a realizace staveb. Stavební činnost, stavby: -včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování. Projektová činnost, projektování ve výstavbě. Zprostředkovatelská činnost. Nákup a prodej nemovitostí.

Služby - finance, podnikatelské úvěry - reality - investice.

Činnost: - manažersko-investiční skupina - dlouhodobé investice zejména ve výrobním průmyslu.

Činnost: - makléřská společnost - pojištění - investice a spoření

Služby: - zprostředkováním investičních příležitostí - realitní činnost

Činnost: - nákup, prodej nemovitostí - investiční poradenství - zahraniční obchod.

Landia Management s.r.o. je významná inženýrská a investiční společnost, která se soustředí na developerskou činnost. Zaměřujeme se na rezidenční, rozvojové a volnočasové projekty na území města Prahy. Nabízíme komplexní služby, od vypracování projektové dokumentace, přes vyřízení legislativy, až po výslednou realizaci, prodej nebo pronájem ...

Činnost - investice do podnikání, IT projektů. Kancelář Brno - adresa: Veveří 38, 602 00 Brno - tel: 511 110 112 - email: info@baclub.cz. Kancelář Ostrava - adresa: Porážková 1132/42, 702 00 Ostrava - tel: 595 171 386 - email: ostrava@baclub.cz.

Služby - investiční činnost - správa firem včetně vedení účetnictví, personálního poradenství - správy nemovitostí.

Činnost: - investiční skupina působící zejména v oblastech realit a developmentu, energetiky, zemědělství, infrastruktury a zdravotnictví.

Investiční společnost - správa a zprostředkování finančních produktů.

Finanční společnost - poskytování firemních úvěrů, půjček - investiční činnost.

Realitní skupina, zabývající se investicemi a správou nemovitostí ve střední Evropě.

Investiční záměry v oblasti bytové a průmyslové výstavby, bytová výstavba a příprava a výstavby EKOFAREM. Rozloha pozemků od 2 - 5 ha.

Klub investorů - investiční samosprávný fond kvalifikovaných investorů.

Služby: - investice do podniků - korporátní, finanční poradenství - zhodnocování volných finančních prostředků

Nabízíme poradenství ve věcných hodnotách, ale také strategii pro investice. Vaše investice = Vaše lepší budoucnost. Zlato a umění.

Společnost Finin group, s.r.o. je investiční zprostředkovatel registrovaný Českou národní bankou. Naší hlavní specializací je investiční poradenství a zprostředkování obchodů s cennými papíry zalistovaných na newyorské burze NYSE a elektronickém trhu EASDAQ, které vykonáváme na základě osvědčení o registraci investičního zprostředkovatele od ČNB. ...