Investiční činnost v řízení profesionální investiční společnosti zahrnuje přípravu investice, posouzení investičních projektů, vodní hospodářství, stavební a územní řízení, aktivní vyhledávání investorů, průzkum trhu a investorské činnosti.

Nabízíme poradenství ve věcných hodnotách, ale také strategii pro investice. Vaše investice = Vaše lepší budoucnost. Zlato a umění.

Společnost Finin group, s.r.o. je investiční zprostředkovatel registrovaný Českou národní bankou. Naší hlavní specializací je investiční poradenství a zprostředkování obchodů s cennými papíry zalistovaných na newyorské burze NYSE a elektronickém trhu EASDAQ, které vykonáváme na základě osvědčení o registraci investičního zprostředkovatele od ČNB. ...

Činnost - investice do nemovitostí - finanční investice - virtuální měny.

Investiční skupina: - vyhledávání, realizace projektů v oblasti nemovitostí (real estate), provozního, investičního financování a private equity.

Služby: - investice do nemovitostí a výrobních podniků - poskytování poradenství při správě a údržbě nemovitostí a správě majetku - poskytování poradenství u akvizic, fúzí a corporate finance.

PBO Quick je investiční společností, která se specializuje na poskytování investic formou kapitálových vstupů našim klientům.

Investiční a developerská skupina - investice do nemovitostí.

Naše společnost, od své transformace na soukromou investiční společnost v roce 2004, prošla dynamickým vývojem a stala se etablovaným účastníkem působícím v oblasti kapitálového trhu České republiky. V rámci projektů v oblastech nemovitostí, nákupu společností, restrukturalizací a pohledávek, do kterých směřují naše investice, se snažíme ...

Činnost: - investiční společnost se zaměřením především na energetiku

Investorská činnost. Developerská činnost. Mediální služby - rozhlasové a televizní služby.

Investiční společnost - investiční fond, investování do společností.

Činnost: - investice v oblasti digitálního a internetového marketingu.

Činnost: - komplexní služby v oblasti investic a pronájmu nemovitostí - pronájem nemovitostí

Investiční a finanční poradenství - pojíštění - hypotéky - investice.

Služby: -investiční činnost -správa nemovitostí

Přední česká developerská společnost. Prvotním cílem společnosti je zaměření se na development nemovitostních projektů s cílem budoucího prodeje institucionálním investorům v lokalitě Praha, později v lokalitě celé České republiky. Skupina CODECO plánuje své aktivity zaměřit zejména na development residenčních a kancelářských projektů. ...

Služby: - investice do podniků - finanční poradenství