Předmětem exekucí jsou movité i nemovité věci. Ty jsou pak následně udávány na dražbách či různých konkurzech. Automobily, rodinné domy, elektronika či nábytek. S vyřešením exekuční záležitosti vám mohou pomoci exekuční úřady či různé nezávislé podniky.

Služby - realitní činnost - insolvenční poradenství - dražební činnost - fůze, akvizice, restruktualizace.

Finanční a krizový manažer. Správce pozůstalosti. Likvidátor obchodních korporací a družstev. Správce pohledávek.

Exekutorský úřad, soudní exekuce Dražby: -nemovitosti -movité věci.

Služby: - oddlužení - Zakládání spol. s.r.o. - vytváření web stránek.

Služby: -kompletní právní pro insolvenční řízení -operace s pohledávkami (výkup, prodej pohledávek) -dražební činnost - dobrovolné a veřejné dražby -realitní - prodej, pronájem nemovitostí.

Služby: - insolvence a oddlužení - jednání s exekutory - zajištění finančních prostředků - výkup nemovitosti - zastavení i vyplacení dražeb

Správa a vymáhání pohledávek, detektivní služby, exekuce, krizové řešení firem, ochrana majetku a osob.

Advokátní kancelář - právník - právo občanské, obchodní a pracovní - společnosti zakládání, změny, družstva Dražby.

Komplexní nabídka finančních produktů. Pro jednotlivce: - půjčky - účty - leasing - karty - přímé bankovnictví - spoření - pojištění. Pro firmy: - úvěry - přímé bankovnictví - podnikatelské účty - termínované vklady - leasing - platební karty.

Služby: - inkaso pohledávek - mimosoudní inkaso pohledávek - odkupy portfolií pohledávek.

Služby pro podnikatele - prodej a zakládání společností - vedení účetnictví a mzdové agendy - vymáhání pohledávek - administrativa - pronájem sídla společnosti.

Provádění dobrovolných a nedobrovolných dražeb.Komplexní realitní servis týkající se koupě, prodeje, pronájmu a nájmu nemovitostí. Vyplácení zástav a exekucí.

Činnost: - detektivní služby - konzultační činnost v oblasti občanského, obchodního a trestního práva, poskytování součinnosti při vedení sporů - správa a vymáhání pohledávek