Předmětem exekucí jsou movité i nemovité věci. Ty jsou pak následně udávány na dražbách či různých konkurzech. Automobily, rodinné domy, elektronika či nábytek. S vyřešením exekuční záležitosti vám mohou pomoci exekuční úřady či různé nezávislé podniky.

Činnost: - vymáhání a prodej pohledávek - prodej ready made společností i společností s historií - poskytujeme možnost umístění trvalého pobytu v nemovitostech patřících naší společnosti

Služby: - emitování akcií - akcionářská agenda - správa akcií - dražby akcií...atd.

Realitní kancelář. Provádí: - dražby a konkurzy - likvidace společností Stavební činnost. Stavební a komerčně technický servis.

Služby - poradenství a realizace při ukončení podnikatelské činnosti - poradenská činnost v oblasti konkursních řízení - konkursních řízení - veřejné dražby. Další kancelář: - adresa: Gočárova 1105, 500 02 Hradec Králové.

Finanční společnost - oddlužování nemovitostí - nebankovní zápůjčky.

Insolvenční správce - oddlužení - insolvence.

Činnost: - provádění dobrovolných dražeb.

Aukční dům Aukce starožitností, obrazů a uměleckých předmětů, dražby pozůstalostí. Zaměření na: obrazy, plastiky, asiatika, starožitný porcelán, sklo, hodiny, zbraně (i po roce 1890), militárie, technické památky, hračky a sběratelské předměty. Cílené vyhledávání starožitností pro sběratele a instituce.

Služby - vymáhání pohledávek - odkup pohledávek - ochrana osob a majetku.

Činnost: - správa, vymáhání pohledávek pro právnické subjekty.

Služby: - inkasní činnost - vymáhání pohledávek.

Činnost: - insolvenční řízení, insolvence - provádění veřejných dražeb.

JUDr. Jiří Voda, LL.M., insolvenční správce, se insolvenčním právem zabývá od r. 2007. Máme zkušenosti s přeshraničními případy a úpadky velkých podniků.

Činnost: - insolvenční správce - oddlužení. konkurzy.

Komplexní řízení a správa pohledávek -mimosoudní řešení a exekuční hromadná správa -vymáhání soudní cestou -mezinárodní inkaso pohledávek -odkup pohledávek -veřejné dražby. -služby v oblasti vymáhání pohledávek.

Nabízíme přímý výkup všech druhů nemovitostí a vyplacení exekuce, hypoték i dalších dluhů. Zajistíme vyhotovení odhadu tržní ceny a kupních smluv. Investujte do nemovitostí s profesionály působící na trhu od r. 2008.