Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Advokátní kancelář: - generální praxe - občanské a obchodní právo - právo obchodních společností a družstev - právo územních samosprávných celků - směnečné právo - rodinné právo

Daňové poradenství Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, autorské, průmyslové, soutěžní, směnečné, trestní, korporátní, pracovní, smluvní a rodinné - nemovitosti - ochrana osobnosti a práv spotřebitelů - zastupování klientů v řízení před soudy a jinými orgány - franchising a licenční smlouvy - duševní ...

Daňové poradenství dle zák.523/1992 Sb. - odborné zastupování daňových subjektů před finančními úřady při kontrolách a sporechzpracování - daňová přiznání Poskytuje - právní poradenství dle zák.523/1992 Sb.

Služby: -advokátní kancelář -právní poradenství.

Eko-Moravia s.r.o. poskytuje svým zákazníkům komplexní právní a účetní služby. Potřebujete profesionální a komplexní služby v oblasti účetnictví, mezd a daňové evidence? Chcete spolupracovat s firmou, která má dlouholeté zkušenosti a odborné znalosti? Pak je pro vás správnou volbou Eko-Moravia s.r.o. Tato společnost se zabývá komplexním ...

Advokátní kancelář - právo bytové, daňové, občanské, obchodní a stavební

Nabídka právních služeb z oblasti občanského, obchodního, trestního a správního práva.

Advokátní kancelář - právní služby v oblasti občanského, obchodního, rodinného práva a práva nemovitostí. Právní poradenství, příprava smluv a podání, zastupování v řízeních před soudy a úřady a spravování úschov. Právní služby v českém i v anglickém jazyce.

Advokátní kancelář Lisko & Vala s.r.o. se zaměřuje na poskytování právní služeb v oblasti práva občanského, obchodního, rodinného, trestního a mnoho dalších.

Mgr. VERONIKA HUSIČKOVÁ, advokátka se zaměřuje na poskytování právních služeb v oblastech občanského, rodinného, pracovního, trestního a obchodního práva.

Advokátní kancelář - právní služby. Další kancelář: Kamenická 1, 301 00 Plzeň plzen@aksvejkovsky.cz tel.: 377 227 287

Služby: -advokátní se specializací na občanské, pracovní, trestní a obchodní právo -sepisování smluv -převody nemovitostí.

JUDr. Jaroslav David, advokát se zaměřuje na poskytování právních služeb ve všech oblastech a se specializací na na právo občanské a obchodní.

Působím jako právník v Ostravě - Zábřehu. V rámci své advokátní kanceláře nabízím široké spektrum právních služeb. Věnuji se obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu i dalším právním oblastem.

Mgr. MIROSLAV PÍŠTĚK, advokátní kancelář se zaměřuje na právní služby, insolvence, exekuce a převody nemovitostí.

Poskytneme právní podporu a pomoc v řešení: - správného obsahu smluv i jejich plnění - škod, vad a nedodělků - dluhů (závazků) či pohledávek - majetku (domy, byty, pozemky) - pracovních vztahů - rodinných vztahů - trestního stíhání, přestupků i - dopravních nehod.

Advokátní kancelář - právo občanské, rodinné, pracovní, trestní, přestupkové ainsolvenční

Výkon advokacie se zaměřením na občanské, obchodní a trestní právo, licenční smlouvy a franchising, nekalou soutěž, výkon rozhodnutí a exekuce.