Promítání filmů - komedií, hororů, thrillerů, dokumentů a pohádek - není jedinou službou kin. Kina nabízí bohaté využití, a to jak pro různé prezentace, přednášky, firemní akce, tak i pro jiné kulturní události, jako může například předávání cen.

Restaurace. Provozní doba: - Po 11 - 15 - Út - Čt 11 - 24 - Pá 11 - 04 - So 18 - 04.

Eurocentrum Jablonec nad Nisou. Výstaviště,výstavy. Veletrhy. Kulturní a vzdělávací akce: - koncerty,besedy,přednášky apod. Přírodní letní scéna.

Kulturní dům: -pořádání kulturních, firemních, rodinných akcí. Kino.

VÝLEPOVÉ A REKLAMNÍ PLOCHY: - výlep plakátů UMĚLECKÁ ČINNOST: - kompletní zajištění kulturních akcí ( zvuk, program, pronájem pódia a židlí, firemní večírky a propagační akce ) NÁVRHY: - grafické práce VÝROBA: - plakáty - vstupenky - reklamní tiskoviny PRONÁJEM: - prodejní stánky MARKETING: - poradenská služba v oblasti ...

Rekreační areál Klub Lávka Skochovice se nachází v malebném údolí u přehradního jezera ve Vraném nad Vltavou, 5 km jižně od Prahy. K dispozici je ubytovací zařízení hotelového typu s kapacitou 22 dvoulůžkových pokojů. Všechny pokoje mají kompletní sociální zařízení. CAMP – je členem Kempy a chatové osady ČR.

Obchodní společnost exkluzivně zastupující AZ Rádio na Moravě, nejposlouchanější rockové rádio široko daleko. Formát: -český a zahraniční rock,současné i léty prověřené hity. Pokrytí: -Střední Morava,Jihovýchodní Morava a Brněnsko. Frekvence: -Zlín - 89,6 FM -Vsetín - 95,6 FM -Brno - 99 FM. Telefony: ...

Vydavatelství měsíčníku INFO o přehledu kulturních a sportovních akcí v Olomouci. Vychází každý poslední pátek v měsící. Cena 15,-Kč.

Městské kulturní středisko: -provoz kina a sokolovny -pořádání kulturně společenských akcí, koncertů a divadel -možnost pronájmu prostor.

Kulturní centrum: - divadlo - velké kino - malé kino - pronájem sálů, salonků do 40 osob na přednášky, školení, předváděcí akce.

Galerie. Prodej: -originály obrazů (obrazy) -grafika -sochy -keramika -umělecké sklo. Pořádání: -vernisáže.