Regionální noviny, týdeníky, periodické časopisy a magazíny, denní tisk, časopisy pro děti, zpravodaje, odborné magazíny a další tiskoviny – to vše jsou noviny a časopisy, které jsou vyráběny pomocí ofsetového, digitálního nebo velkoformátového tisku.

- vydavatel časopisu Vodácký magazín.

E-shop, internetové knihkupectví - knihy zaměřené na historii a military - časopisy.

Vydavatelství: - dvouměsíčník zaměřený především na nápojovou gastronomii a mixologii.

Služby: - internetový magazín BEST OF - mediální a PR služby

Činnost: - redaktorka, editorka - copywriting - firemní časopisy - redakční práce.

Služby: - redakční práce - časopis Divoké víno - tvorba reklamy - fotografování - chov koní.

Provozování webových stránek o bydlení a stavitelství. Stavební poradna. Vydavatelství: -stavební a investorské noviny -tvorba reklamních video prezentací.

Internetové vydavatelství: - zahrada.cz - dům a chalupa - chováme.cz - kulináři.cz.

Kamila Bělecká provozuje internetový obchod Komiksbox. E-shop s komiksy: - sci-ci - dětské - fantasy - thriller - krimi - superhrdinové - humorné - akční - erotické - manga - magazíny - historické atd.

Poskytovanie software Vedenie účtovníctva Automatizované spracovanie dát Leasingová činnosť v rozsahu voľnej živnosti Reklamná, propagačná a výstavnícka činnosť Ekonomické, účtovné a organizačné poradenstvo Vydavateľská činnosť v rozsahu voľnej živnosti Konzultácie a poradenstvo v oblasti hardware a software Kúpa, predaj a sprostredkovanie ...

Vydavatelství: - regionální časopis Kamelot.

Prodej, maloobchod: - trafika - tabák - cigarety.

Patří k vydavatelské skupině Burda Eastern Europe. Vydavatelství: - časopisy: - Burda - Katka - Woman - SVĚT ŽENY - Nejlepší recepty - AUTOHIT - Naše krásná zahrada.

Maloobchod, síť prodejen tisku a tabákových výrobků - cigarety a tabák - elektronické cigarety - denní tisk, magazíny, noviny, časopisy - přání a dárkové předměty.

Vydavatelství Časopis lifestylového zaměření nabízí poutavé čtení pro volný čas na cestách, v kavárnách, restauracích, ale samozřejmě i doma. Přináší informace a zajímavosti nejen z regionu, ale i z cest – top destinace, o světových metropolích, tipy na výlety po ČR. Dále

Reklamní zpravodaj Obelix: - první internetové noviny na Valašsku - inzerce.

Trafika. Prodej tiskovin a tabáku.

Tabák, noviny, časopisy. Distribuce: -výpočetní technika: -počítače -spotřební materiál. Služby: -servis výpočetní techniky.