Regionální noviny, týdeníky, periodické časopisy a magazíny, denní tisk, časopisy pro děti, zpravodaje, odborné magazíny a další tiskoviny – to vše jsou noviny a časopisy, které jsou vyráběny pomocí ofsetového, digitálního nebo velkoformátového tisku.

Vydavatelství Business Media CZ s.r.o. působí na českém trhu víc jak dvacet let. V naší nabídce naleznete převážné odborné tituly z oborů architektury, stavebnictví, průmyslu nebo dopravy. Mezi populární tituly našeho vydavatelství také patří katalogy a časopisy z oblasti auto-moto, bydlení či publikace pro autoškoly. Do našich aktivit patří i ...

Služby: -copacking, logistika -výroba POS a POP materiálů -technologie tisku: ofsetový tisk, digitální tisk

-Realitní činnost -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Freundschaft -vydávání časopisu pro výuku Němčiny na základních a středních školách -jazykové kurzy

Astrosat je vydavatelství vysokonákladových časopisů a supplementů pro celostátní a regionální deníky. Stěžejní paletu TV guidů doplňují lifestylové tituly. Jsme etablované vydavatelství s 16letou tradicí na našem trhu, které se nadále dynamicky rozvíjí.

- vydavatel časopisu Vodácký magazín.

Vydavatelství: - dvouměsíčník zaměřený především na nápojovou gastronomii a mixologii.

Služby: - internetový magazín BEST OF - mediální a PR služby

Činnost: - redaktorka, editorka - copywriting - firemní časopisy - redakční práce.

Služby: - redakční práce - časopis Divoké víno - tvorba reklamy - fotografování - chov koní.

Patří k vydavatelské skupině Burda Eastern Europe. Vydavatelství: - časopisy: - Burda - Katka - Woman - SVĚT ŽENY - Nejlepší recepty - AUTOHIT - Naše krásná zahrada.

Maloobchod, síť prodejen tisku a tabákových výrobků - cigarety a tabák - elektronické cigarety - denní tisk, magazíny, noviny, časopisy - přání a dárkové předměty.

Trafika. Prodej tiskovin a tabáku.

Vydavatelství RF HOBBY se během své desetileté existence zařadilo mezi nejvýznamnější vydavatelství časopisů na českém trhu. Společnost je rodinou prestižních a renomovaných časopisů, které jsou často i lídry ve svém segmentu. Ve své pestré vydavatelské produkci se orientuje jak na ženy, čtenářky, tak i muže, čtenáře a také děti.

Služby: - vydavatelství - on-line magazín FirstClass Svět a myšlení úspěšných

Vydavatelství a redakce dvouměsíčníku Bazén & Sauna. - časopis je určen pro provozovatele a zaměstnance bazénů, koupališť, saun, lázní... - přílohy: Záchranář nebo Lázeňský obzor - pořádáme rekvalifikační kurz Obsluha sauny pro děti a dospělé

Vydávání časopisu o lyžování.