Vyberte si z velké nabídky hudebních, zábavních, konverzačních anebo také dokumentárních rozhlasových anebo televizních stanic. Staňte se posluchači nebo diváky tuzemských i zahraničních stanic a sledujte tak živé televizní i radiové přenosy.

Pronájem - technika Videoklipy - firemní prezentace - záznam akcí - TV produkce - postprodukce Výroba - televizní a rozhlasová reklama - dabing Vysílání - zpravodajství pro TV PRIMA.

Regionální rozhlasové vysílání FREE rádio, Freečko.

Soukromá televizní společnost. Výroba regionálního zpravodajství pro vysílání v českých celoplošných, ale i v evropských televizích.

Filmové studio. Výroba: - videoklipy - dokumentární i hrané filmy - znělky - reklamní spoty.

Radio Černá hora: - rozhlasové vysílání, studio - redakce zpravodajství, - tel.: 495500214 - linka řidičů - tel.: 800110100 - recepce pro posluchače - tel.: 495500211. Černá hora - MEDIA s.r.o., - fax.: 495500221.

Návrhy, montáže a servis - zabezpečovací systémy Montáž - kompletní SAT rozvody Montáž - kompletní TV rozvody Návrhy - TV a SAT rozvody Ozvučení vnitřních prostor prodej a instalace - značková elektronika Montáž - PC sestav Návrhy, montáže a servis - počítačové sítě

Online televizní vysílání.

Výstavba a provoz televizních kabelových sítí. Zajišťujeme provoz infokanálu TKW-info a provoz kompaktní kabelové sítě.

Partner TV PRIMA. Televizní zpravodajství ze Západních Čech. Zpravodajské reportáže. Výroba: -reklama -reklamní reportáže -propagační filmy -reklamní rozhovory -reklamní spoty -videoklipy. Služby: -odvysílání uvedených produktů -zajištění odvysílání v ostatních televizích ČR.

Tvorba a výroba: - filmy - videoprogramy - multimédia - rozhlasové a TV spoty.

Regie Radio Music je mediální a obchodní zastoupení působící především v oblasti rádií.

Výroba: -televizní reklamy -komplexní reklamní služby -marketing -televizní tvorba.

Filmová a televizní produkční společnost - kompletní filmový servis

Nabídka služeb zvukové produkce filmových, televizních a rozhlasových projektů včetně pronájmu studia..

Fotografické práce Produkování televizních pořadů