VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hydroizolace. Krémová injektáž proti kapilárně vzlínající vlhkosti, vlhkého zdiva, proti průsakům tlakové vody do objektu.

Strojní omítky: sádrové, vápeno-sádrové, vápenocementové, a štukové.

Pokládáme plovoucí, laminátové, palubkové i dřevěné podlahy. Dále lakujeme, renovujeme a brousíme parkety, pokládáme koberce i PVC lina.

Kompletní elekroinstalace do 105 Kv. Instalace fotovoltaických elektráren. Provádíme také slaboproudé elektromontáže EZS, EPS, CCTV a další montáže dle potřeb zákazníka. Obchodní činnost.

Servis plynových kotlů Junkers, dodávka, montáž, uvedení do provozu, včetně kondenzačních kotlů. Výměny plynových kotlů. Montáž a revize plynovodů.

Nabízíme realizaci kompletní rekonstrukce bytu na klíč a renostrukce bytového jádra v Praze a okolí. Dále provádíme renovace a broušení parket, výroba kuchyňských linek, vestavěných skříní a dalšího nábytku na míru, 3D vizualizace interiérů a veškeré další činnosti související s rekonstrukcí bytu a bytových jader v regionu Praha – bourací a ...

Elektroinstalace silno i slaboproudu, regulace chlazení a vzduchotechniky. Protipožární systémy instalace a servis.

Naše zámečnictví Praha působí přímo v hlavním městě Praha a je k dispozici od šesté hodiny ranní do osmé hodiny večerní. Pokud tedy potřebujete rychlou a kvalitní zámečnickou pohotovost, tak nás neváhejte kontaktovat na telefonním čísle 601 502 205. Naši zkušení zámečníci si dokáži poradit se vším od otevírání aut, přes zabouchnuté dveře až po ...

Zakládáme si na kvalitně odvedené práci, otevřené a upřímné komunikaci a skvělé službě klientovi. Máme vlastní tým podlahářů a konzultantů, kteří jsou Vám k dispozici už od prvních fází projektu. Rádi s Vámi nezávazně prodiskutujeme Vaše požadavky či Vám prostě jen poradíme.

Altreon s.r.o. - provádíme veškeré čištění a opravy potrubí, včetně bezvýkopového. Také provádíme čištění a vývoz jímek, septiků a veškerých nádob. Neváhejte a kontatktujte profesionály s veškerým servisem.

Provádíme úpravy a opravy pánských i dámských oděvů. Nabízíme zabrání v pase a sedu, zúžení nohavic, výměnu podšívky a zkracování rukávů. Dále zajistíme výměnu zipů, úpravy úpletů, zužování sak a kabátů. Zhotovení záclon, závěsů a jiných věcí do interiéru. Opravujeme výrobky z kůže a kožešiny.

Prodej metrážových koberců, zátěžových koberců, hotelových koberců, kobercových běhounů, kobercových čtverců, nášlapů na schody, kusových koberců. Prodej pvc podlah, vinylových podlah, metrážových vinylů, vinylových dílců a čtverců. Prodej tkaného pvc dřevěných podlah, masivních podlah, dvouvrstvého dřeva a třívrstvého dřeva. Prodej vchodových a ...

Provádíme komplexní rekonstrukce koupelen, bytů, bytových jader, domů či prázdninových chat. Provádíme montáže sádrokartonů, půdní vestavby, minerální podhledy, plovoucí podlahy, zednické práce, zateplení fasád. Realizace výkopů, základů, úpravy terénu, nakládka a odvoz odpadu a materiálu, práce s hydraulickou rukou.

Prodej koberců, kusových koberců, PVC podlah, vinylových podlah, vinylových dílců, dřevěných podlah a interiérových dveří. Kompletní podlahářský servis, kompletní montážní servis dveří a doprava.

Nabízíme krystalizace podlah, úklidové práce, výškové práce a mytí fasád, stavební práce.

Na stránkách naleznete informace o truhlářství Ondřeje Hory, reference v podobě Foto alba a služby které nabízí.

Zednické a malířské práce. - rodinné domy - koupelny - sádrokartony - podlahy - ploty - fasády - bazény

Malíři pokojů Praha Specializujeme se na malířské práce, které realizujeme v Praze a okolí do 40km. Provádíme běžné malířské a natěračské práce a jsme schopni realizovat také speciální techniky. Malujeme byty, domy, kanceláře i velké haly. Jsme schopni odborně nanést také speciální termoizolační nátěry.

Stavební činnost všeho druhu, stavby plotů a zámečnictví, opěrné zdi, dokončovací stavební práce.

Malujeme tapetujeme a lakujeme.

Modní návrhář a make up artist - sezónní kolekce a minikolekce, šití oděvů na zakázku, svatební šaty, plesové, večerní, společenské šaty a obleky, volnočasová móda, nadměrné velikosti

Zhotoveni epoxidových průmyslových podlah